normal Kormrok

Több
8 éve 9 hónapja #22905

Kormok-ot kell legyőzni, és pár add is próbál ebben hátráltatni. A teremben ahol a harc zajlik 3 pocsolya is található, ezek fontos szerepet játszanak a harc menetében. Lila (shadow), narancs (tűz) és zöld (nature) színűek. Ha bárki a raidből ezekbe beleáll, durván sebződik (és meghal)
2 percenként Kromog odamegy a legközelebbi pocsolyához, és beleugrik. (ha egy pocsolyába beleugrott, akkor mielőtt újra belemegy, a másik kettőbe is bele kell állnia)
Amelyikbe beleugrott, annak megfelelő raidsebzést okoz (fröccsen a szar), és 2 percig a megfelelő képességei Empowered-ek lesznek, és kap egy-egy új képességet is.

Képességei:
Leap: ezzel ugrik bele a pocsolyába
Pound: ráver valakire, és annak a 4 yardos körzetében sebez nagyot.
Fel Outpouring : Nagy lila gömböcöket idéz, amelyek a lila tócsából kezdenek szállingózni, majd eltűnnek. El kell előlük állni. Ennek az empowered verziója az, hogy minden tócsa ontja magából a gömböket.
Swat : Ez a lila tócsától kapja, csak akkor használja amikor lila empowered állapotban van. Hátralöki a tankot figyelni kell, hogy ne egy pocsolyába landoljon a tank, ezen felül feltesz egy debuffot is a tankra, cserélni kell miatta.
Explosive Runes : letesz a földre 5 rúnát, amelyek lassan nőnek (15 secig), és ha valaki belefut, akkor felrobbannak. Ha elérik a makszimum méretet, akkor az egész raidbe belesebeznek. Ennek az empowered verziója az, hogy kör alakba teszi le a rúnákat, és ha valaki az egyikbe belefut, akkor 8 yardra, a befutás irányát meghosszabítva letesz egy újabbat. Fontos hogy 2 rúna ilyenkor nem kerül egymásra, és az utolsó runába futva nem jelenik meg új.
Explosive Burst : ez a narancs pocsolyából kapja (Explosive Runes empowereddel együtt), 10 secre bestunnolj a tankot, és szintén feltesz egy debuffot, szintén tankcsere kell.
  Grasping Hands : beidéz kezeket, amelyek a tankon kivűl mindenkit elkapnak (hasonló mint Kromognál), amíg nincsenek leölve, addig fogják az adott playert. Ennek az empowered verziója (zöld tócsa) annyival szemetebb, hogy a kezek elindulnak a tócsák felé.
Foul Crush : szintén a zöld tócsából kapja, a tankra is tesz egy kezet, ami nagyon sebzi, és stunnolj a tankot, majd mikor meghal szintén tesz egy debuffot a tankra.

5:40-kor pedig enraged-lesz a csávó

Amit csinálni fogunk:
Pocsolya sorrend:
Narancs, Zöld, Lila. Mindenki szóródik, 4 yardot tart, amikor jönnek a gömböcök elállunk előlük, a Pound-okra a healerek majd elnyomogatják a CD-ket (kb. 1 percenként üti). Grasping Hands előtt minél jobban összeállunk, hogy AoE-ben lehessen a kezeket leverni, sos-ben leverjük őket (ha ugyanis odaüt egy Pound-ot az tuti wipe). Az Explosive runákat felszedegetjük (de ésszel). Empowered Explosive runákat kivülről egyszerre kell felszedni, hogy egy helyre tegye le az új runákat, az utolsóba valaki belefut. Empowered Grapsing Hands-re mindenki elnyomja a DPS cd-ket, hogy minél előbb meghalljanak. BL-t az elején nyomunk.

Fatboss PTR videó:


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Írta: Dögrovás.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Futurepunk

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #24623

Mythic módban két változás van:
- Az empowered képességek tovább aktívak maradnak. Hiába ugrik új pocsolyába, akkor is tudja még 2x használni empowered módban az előző képességet.
- Amikor pocsolyába ugrik, akkor teleszemeteli a középső részt. Itt jól szét kell szóródni, minél több pacába állni kell valakinek, mert ahol nem áll senki, ott void zone keletkezik, ami fáj. A középső részt kell minél tisztábban tartani, hogy legyen helyünk.

És ennyi.
Abban nem vagyok egészen biztos, hogy mi az ideális pocsolya ugrálási sorrend. Ezen még jó lenne elgondolkozni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #24624

Hat ugye ez attol fugg, mire eleg a dps... Az exorsusban van erre is mod, mint Kromogra, gyakorlatilag tok ugyanaz, csak nem 1, hanem hanem 3 kiosztast kell beallitani

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #24629

Nem szükséges 3 kiosztás, elég 1 is, ha megbeszéljük melyik szín környékén (területen) maradunk végig. A legtöbb esetben úgy látom a videókon, hogy a zöldön kezdenek és rögtön mennek is át a narancshoz és végig ott maradnak, de fordítva is csinálják, narancson kezdenek, aztán zöld, kinek mi fekszik jobban. Lilával nem kezdenek, legalább is ilyet még nem láttam.

Talán ez az a mythic fight ami 3 healerrel is hozható. Ebben az esetben a lila trutyiba (3. ugrás) már nem is ugrik bele a boss, amit nem baj ha megúszunk, mert eléggé tud fájni. Egyébként általában 4 healerrel ölik és 5:00-5:30 között tart a fight, tehát csak 3 gyűrűt tudunk eltolni valószínűleg.

Kezeknél (grasping hands) általában feljelölnek 3 vagy 4 színt közel egymáshoz, egy healing körön belül és csinálnak 3-4 groupot. (mint SoO-ban Thok-nál, csak itt közelebb kell a jeleket tenni). Mindegyik group az előre megbeszélt színen stackel amíg a kezek nem jönnek, aztán full aoe mindenki és gyorsan elhalnak a kezek, aztán gyorsan szóródás mert 5-6sec múlva pound következik. Kezes részre kiválóak a spirit linkek, devok, barrierek.

Az exorsus raid tools addont aki még nem töltötte le, az rakja fel legyen szíves, mert erre a harcra is kötelező lesz. Véleményem szerint könnyebben betanulható fight mint Council, sokkal rövidebb és nem annyira heal igényes.

Videók:
Healer pov: (3healeres)



Ranged dps pov: (3 healeres)


Melee pov: (4 healeres)


Tank pov: (3:45-ös villám kill)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Írta: Proktor.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #24630

4 gyűrű biztosan nem fér bele, mert 5:40-nél berserk van. :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #24632

Javaslat:

Mi úgy öltük, hogy zöld, lila, narancs.
elején poti, CD-k, BL nem mentek, csak akkor, ha megvolt az első dragging hands.
3 healerrel hozható a fight.
Több okból sem érdemes a narancs fázist erőltetni:
Az empowered rúnák baromi nagyot sebeznek, 6 rúna van és elég körülményes összefocizni őket.
Az empowered lila fázis kb az egyik legkönnyebb a 3 közül.

Fontos: Empowered lila fázis esetén bár 3 színről jönnek a szmütyik, viszont egy bizonyos színből színből jóval kevesebb jön, mint a nem empowered fázisban, ergo sokkal könnyebb WASD-olni.

Helyezkedés: Elején a zöldhöz húzzuk a boss, majd mikor kiugrott,  és a platformot lefedtük, oda kell húzni a bosst a lila oldal közelébe. Lehessen kényelmesen elhelyezkedni körülötte, nem kell a víz szélére vinni.

Empowered Fel outpouring esetében meg az elején gyorsan ki lehet kite-olni a lila pacákat, majd jönnek a naracs és zöld pacák, de azok se jelentenek gondot, mivel a két színből összesen jön kb annyi paca, mint a nem empowered fázisban 1 színből.

3 healerrel halott nélkül a fight kb 4 és fél perc alatt megvan, a harmadik platform lefedésnél már csak arra kell figyelni, hogy a pálya közepe le legyen fedve. Mire kijön az első empowered rúna, kb meg is hal a boss.

Ja, a kezek ölésére a warlockok tegyék ki a Cataclysm-et. OP

Amúgy messze a legkönnyebb boss Mythicben.

Sok sikert :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: kempf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.134 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum