normal Hans'gar and Franzok

Több
9 éve 2 hónapja #21276

A harc 5 futószalagon zajlik, a bossok ketten vannak, közös HP-val (vagy nem, de majd kiderül). Időnként az egyik boss elhagyja a harcteret, persze ilyenkor sem tétlenkedik, és válogatott szemétségeket szabadít ránk, illetve kapcsol a szalagok mozgásán.

A futószalagok 4 részre vannak osztva, és kezdéskor nem mozognak. A szalagok között van egy vékony sáv, amelyek végig helyben maradnak, viszont nem safe spotok, tehát a különböző disznóságuk ugyanúgy elérik azokat akik itt állnak, mint akik a szalagon.

A szalagon alapvetően 2 képességre kell végig figyelni:
Searing Plates ez viszonylag ritkán jön, először 30 seccel a pull után, majd 3 percenként. Ezt a csodát Hans'gar aktiválja, aki ilyenkor lelép a helyszinről. Ez 30 másodpercig 6 hullámban izzó vaslemezeked küld végig a szalagokon. Akit elkap az nagyot sebződik.
Pulverized , ezt pedig Franzok csinálja, először 1:50-kor, majd 2perc 10 secenként. Brutális fémdugattyúk csapnak le a teremre, ki kell belőle állni, viszonylag gyorsan, mert 2seccel azután, hogy a szalagon felvillan, hogy hova érkezik, már le is csap.

Aki a szalag elején vagy végén áll, azokat egy Scorching Burns nevű hatás sebzi.

A fentieken felül a bossok az alábbiakat tudják:
Body Slam , mindkét boss használja, ezzel ráugrik valakire (úgy tűnik, hogy a legtávolabbira), amikor odaér akkor feltesz egy debuffot Shattered Vertebrae 12 yardon belül mindenkire, ami a bekapott fizikai sebzést növeli 40%-al, majd visszaugrik a tankra, és rá is ráteszi (illetve 12 yardon belül mindenkire) ugyanezt a debuffot, és még az egész raidet is sebzi ilyenkor egy Aftershock nevű hatással. Akire céloz az kiállni nem tud belőle, viszont mellette ne álljon senki amikor odaér, hogy minél kevesebben kapják a debuffot.
Crippling Suplex szintén mindkét boss által használt képesség, akkor használják, amikor a másik elmegy szalagot buzerálni. Mindkét tankba belesebzi a másik tank HP-jának 100%-át.

Franzok bónuszban ezt a két dolgot még csinálja:
Disrupting Roar megszakít minden kasztot.
Skullcracker kalapácsokat hajit egy random karakter felé, aki benne áll, az sebződik. Ahogy fogy a HP-ja egyre többet.

Amit csinálni fogunk:
Tankok egyben tankolják őket, a Shattered Vertebrea miatt váltanak amikor kell. A Crippling Suplex-re meg CD-t nyomnak.
A kaszterek, és a healerek figyelik a Disrupting Roar-t. Aki a Body Slam-et kapja, az elfut a többiektől. Mivel a Body Slam-et a tankra is fogja nyomni, amikor elmegy, akkor a tank elhátrál a melee-től, hogy a visszajövőt a melee ne kapja be. A földön jövő menő és megjelenő minden szarból kiáll mindenki.
BL-t az elején nyomunk


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #21279

Heroic live kill:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.103 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum