unanswered Flamebender Ka'graz

Több
9 éve 2 hónapja #21335

Egy fázisú harc, a boss energy-je fontos mechanika a harc során. 2 perc alatt töltődik fel 100-ra, majd resetel, és kezdődik előről.
A harc legelején a bosson kivül jelen van még Aknor Steelbringer, akin majd gyorsan átgázolunk.

Boss képességek:
Lava Slash ezt a képességet végig használja függetlenül az energy-től. Random targetre nyomja, és egy tüzet tesz le a boss, és a célpont közé, amikor a tűz elér a célponthoz, akkor 7 yardon belül sebez. A tűz egy ideig lentmarad a földön ebbe nem szabad beállni.
Summon Enchanted Armaments , ezt szintén energy függetlenül használja. Egy fegyvert idéz meg, ami ottmarad a harc végéig, és 6 yardon belül sebez.
A többi képesség energy függően aktáválódik:
Molten Torrent 25 energynél nyomja, random karakterre nyomja. 6 másodperc múlva meteorok esnek le, amik 8 yardon belül sebeznek. Mivel a sebzése osztódik, ezért több embernek kell felvennie.
Summon Cinder Wolves , 50 energynél 2 Cinder Wolf-ot idéz meg, ezek leölhetők, és le is ölendőek, méghozzá egyszerre, mert ha az egyik 8másodpercel túléli a másikat, akkor a halottat felkelti egy Rekindle nevű képességgel. Ezen felül néha összeköti őket egy Fiery Link nevű spell, ami tűz formájában jelenik meg. Ha ez áthalad valakin akkor arra rátesz egy Singe nevű debuffot (ez dispellelhető). Van egy Fixate-jük is, amivel üldöznek egy-egy karaktert. A kettőböl az egyik farkas mindíg Overheated fázisban van, ez alatt a Charring Breath -nevű képességét is használja, ami miatt folyamatosan cserélni kell a tankoknak.
Blazing Radiance , ezt 75 energynél nyomja, egy random emberre feltesz egy debuffot, ami 10 yardon belül sebez.
És végül 100 energynél elnyomja a Firestorm -ot, ami reseteli az energyjét, és kezdődik minden elölről. Ha van élő Cinder Wolf, akkor az is ugyanezt nyomja.
Miután elnyomta a Firestorm-ot, még 2 képességet elnyom:
Magma Monsoon , gömböket dobál szét, ki kell állni, amikor leesnek 3 yardon belül sebeznek.
Flamefury ez egy buff, ami 50 secig van a bosson és emiatt egy Rising Flames dotot pakol a tankokra.

Aknor Steelbringer két képeséggel rendelkezik:
Devastating Slam , emiatt nem áll elé a tankon kivül senki.
Drop the Hammer ezzel pedig kiugrik egy random karakterre, és 10yardon belül sebez.

Amit csinálni fogunk:
Leöljük Aknor-t sos-ban mielött a boss eléri a 25 energy-t. Ranged és healrek szoródnak. Aknor-t a raidtől elfordítva tankolják a tankok, tüzböl és midenkből amit nem mi raktunk le mindenki kiáll.
25-50 energy között: aki a Molten Torrent-et kapja, az befut a melee-be (legalább 3-4 embernek kell rá összeállni). Aki immunis a damage-re az felveheti egyedül is.
50-100 energy között: Az egyik tank felveszi az Overheated farkast, és elfordítja a raidtöl. Aki a Fixate-et kapja, az kitolja a saját farkasát, a farkasokat összekötő tűzvonalakra figyel mindenki, és igyekszik elkerülni. Ahogy a farkasok cserélnek (másik lesz Overheated, akkor a tankok is cserélnek, aki a bosst fogta az veszi fel az új Overheated-es farkast, aki addig a farkast fogta veszi fel a bosst)
Figyelünk, hogy a 2 farkas egyszerre halljon, még azelött, hogy a boss eléri a 100 energy-t.
Figyelni kell, a farkasok azonnal új célpontot keresnek, ha arra, akit Fixate-el követnek, immunitást kap, úgyhogy ilyet nem csinálunk.
Aki 75 energy-nél megkapja a Blazing Radiance-t, az kifut a raidből.
100 Energy-nél összeállunk és farpofákat összezorítva healelnek a healerek.
Amikor Firestorm után jön a Magma Monsoon, akkor abból mindenki kiáll, a tankoknak meg cserélni kell Rasing Flames debuffonként, ezután a 25 energy-re ér, és kezdődik elölről

Kapszlock írta: Fatboss Beta guide



Heroic


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.128 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum