normal Beastlord Darmac

Több
9 éve 1 hónapja #21343

Egy többfázisú harc, van benne boss, meg rengeteg add is. A fázisokon kívül van még három hátas is amiket meglovagol egy általunk kiválasztott sorrendben, és amikor egy-egy hátasra felül új képességeket is kap. Amíg lovagol, addig nem sebezhető, ilyenkor csak a hátast tudjuk sebezni.

A harc felépítése így néz ki:
1. Amíg 85% HP felett van, addig saját lábán harcol.
2. 85%-nál felszáll a legközelebbi hátasra, amikor a hátas meghal, akkor megint saját lábán harcol.
3. 65%-nál ismét felszáll a hozzá legközelebbi hátast.
4. 45%-nál felszáll az utolsó hátasra.

A javasolt hátas sorrend ez: Cruelfang > Ironcrusher > Dreadwing

Képességek:
Pin Down 2-3 karakterre kidob egy lándzsát, kb. 2 másodpercig repül mielőtt becsapódik. Amikor becsapódik 3 yard-on belül mindenkit lekötöz, 25 yardon belül pedig sebez. A lándzsák sebezhetők, és megölhetők.
Call the Pack behív egy csomó Pack Beast nevű addot, ezeken egy buff stackelődik folyamatosan, amitöl egyre gyorsabban mozognak, és egyre nagyobbat ütnek.

Cruelfang-nál az alábbi extra képességeket kapja:
Rend and Tear , ezt addig kapja amíg a hátas él. Kiugrik egy random karakterre, és 7 yardon belül feltesz egy debuffot amitől a következő Rend and Tear nagyobbat fog sebezni. Majd visszaugrik a tankra, és rá is ráteszi ugyanezt.
Savage Howl a boss közvetlen környezetében sebez, és buffolja a Pack Beast-eket, 75% + attack speed-el.
Amikor Cruelfang meghal, akkor a boss megkapja a Rend and Tear nevű képességet Cruelfang's Swiftness néven (ezt megtartja végig).

Ironcrusher ezeket tudja/adja a bossnak:
Crush Armor a tankra tesz egy stackelödő 10% armor csökkentést.
Tantrum az egész raidet sebzi
Stampede ráront (charge) egy random karakterre, amikor becsapódik 3 yardon belül sebez, és hátralök.
Halála utána a Tantrum-ot adja a bossnak [ www.wowhead.com/spell=161293 ]Ironcrusher's Rage[/url] néven.

Dreadwing ezeket tudja:
Searing Fangs a tankokra kerül egy Seared Flesh nevű debuff.
Inferno Breath ezt maga elé nyomja akit eltatlál, az nagyot sebez, és egy dotot is kapnak.
Conflagration ez egy dispellezhető debuffot tesz fel. Aki megkapja az összevissza szaladgál, és 8yardon belül továbbadja a dot-ot.
Amikor meghal, akkor Superheated Shrapnel néven megkapja az Inferno Breath-t, ami azzal van tuningolva, hogy egy voidzone-t hagy maga után. Ezen felül az elhullott Pack Beast-ek begyulladnak, és aki rajtuk áll az sebződik, valamint a kidobált lándzsák tüzzel sebeznek random karaktereket.

Amit csinálni fogunk:
Felveszik a tankok, nem kell cserélni az elején. A tank odahúzza a bosst a rácshoz ahol a Pack Beast-ek jönnek, és úgy tartják, hogy Cruelfang legyen a legközelebbi hátas.
A Pin Down-ból mindenki kiáll, ha valakit mégis leszögez, akkor az szól, és ráfordul a DPS erre a lándzsára és megöli. Minden felmaradt lándzsát szépen lassan leverünk, ez a végén lesz fontos.
Ha bejönnek a bestiák, akkor tankok felveszik őket, és AoE-vel kinyírjuk őket.
Amint felszáll Cruelfang-ra a raid szóródik, hogy a Rend and Tear minél kevesebb embert bántson. Amikor ezt használja, akkor a melee elfut a main tanktól hogy ne kapjanak belőle. Az offtank is ugyanígy jár el. Amikor a boss elnyomja a Savage Howl-t, akkor azt leszedjük a bossról, és az addokról is.
Cruelfang után kicsit lazítunk, mert a Savage Howl-t már nem fogja használni. A tankok odahúzzák szépen lassan Ironcrusher felé.
Amikor felszáll Ironcrusher-re, akkor a tankok figyelnek a Crush Armor-ra is, de mivel úgyis cserélnek, ez nem lesz egy nagy változás. Ranged szoródik továbbra is, healerek meg figyelnek a Tantrum-ra, és CD-znek rá, mert fáj.
Ha Ironcrusher kinyiffan, akkor Dreadwing marad. Amikor felszáll Dreadwing-re, akkor figyelni kell a Conflagration-re, azt sos-ban dispellelni kell, és mindenkinek figyelni kell az Inferno Breath-re, aki megkapja arról a dot-ot szedni kell. Miután Dreadwing elhasalt elnyomjuk a BL-t, és feldaráljuk a bosst, közben figyelni kell mindenre ami korábban volt.

Kapszlock írta: Tank guide:



DPS guide



Raid guide


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 napja #21787

 Mythicben a következők változnak a HC-hoz képest:
A Pack Beast-ek kapnagy egy Blood Scent  nevű buffot, ezért mihamarabb le kell verni őket, nehogy összecsukják a tankokat. Ezen felűl amikor a hátast leverjük 40%-ra, akkor leszáll róla a boss, és már 2-en vannak. Ilyenkor továbbra is a hátast kell ölni, de figyelni kell a bossra is.Cruelfang  Savage Howl -ja buffolja a bosst is, ha nem űl rajta, instant dispellezni kell mindkettőjükről. Szintén Cruelfang halála után olyan buffot kap extrában a boss, amivel buffolja a közeli szövetsségeseit ( Cunning of the Wolf ), ez mind a Pack Beast-ekere, mind a hátasokra igaz.
Ironcrusher halálakor  Fury of the Elekk -el szép nagyokat fog ütni. És hogy valami izgalom is legyen, 25%-nál behív egy negyedik hátast, Faultline-nak hívják, róla viszont nem szál le 40%-nál, cserébe ez a paci a következőket nyomja:
Epicenter , a boss alatt 1 perch nature sebzést okoz, ki kell mozogni belőle, fogyasztani fogja a teret. Ezen felül lassít mindenkit aki benne van, gyorsan ki kell szaladni belőle.
Cannonball Barrage  szerteszét lövöldöz a teremben, a becsapódás 3 yardos körzetében sebez, ki kell állni belőle.
Unstoppable , 10% damage buff, és ez szépen stackel a pacin felfelé
Unsteady , ezzel meg idönként belesebez a teljes raidbe, és lassít mindenkit
Heavy Smash , driven ráver a tankokra, ilyenkor stackelni kell, hogy elosszák egymás közt a dámázst
És amikor meghal, akkor a boss megkapja az Epicenter és az Unstoppable képességeket.
BL-t akkor nyomunk, amikor Faultline meghalt. 4-5 healert mondanak rá.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22083

Csak hogy senkinek ne kelljen keresgélni, felhozom a témát.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Írta: kempf.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.135 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum