unanswered Blackhand

Több
9 éve 2 hónapja #21348

3 fázisú harc, 2 féle add jön a boss segítségére. Az első fázisnak akkor van vége ha a boss 70%-hp alá kerül, a második fázis vége pedig 30%-nál van. Minden fázis más-más szobában játszódik mint a korábbiak. Addok P2-ben vannak.

Phase 1:
A terem széle szépen lassan elkezd átforrósodni ( Molten Slag ), és egyre kisebb hely marad a harcra. Az izzó lemezen csak úgy nem áll senki. A boss a következő képességeket használja ebben a fázisban:
Shattering Smash lecsap maga elés, 5 yardon belül oszlik a sebzése. Akit sebzett, azt hátralöki stunnolja, és törli az aggroját.
Demolition leomlik egy vagon szemét a tetőről, a helyét ahova esni fog előre jelzi a földön. Aki benne áll nagyot sebződik, minél meszebb áll valaki a közepétől, annál kisebbet. A nagy lehullott darabok a földön egy Debris Pile nevű cuccot hagynak, amik ölhetők (illetve a Molten Slag is megöli ezeket)
Marked for Death random emberre teszi. Miután kiszemelte az áldozatot, 5 seccel később egy hozzávágja a fegyverét ( Impaling Throw ). A fegyver mindenen sebez amin áthalad. Ha Debris Pile-ba ér, akkor azt szétveri, és tovább nem sebez. Ha karaktert talál el, akkor durvát belesebez, knockback-el, és egy 3seces dotot is felrak.
Throw Slag Bombs maga köré szór bombákat, amik 3 sec után élesednek. Akkor fognak felrobbanni, amikor valaki rájuk lép, vagy ha eléri őket a Molten Slag. Robbanáskor 10 yardon belül nagyot sebeznek.

Phase 2:
Itt már addok is jönnek, Iron Soldier és Siegemaker-ek.
A Marked for Death, Throw Slag Bombos és Shattering Smash képességeit tovább használja a boss. Mivel nem lesz Debris Pile, így a Marked for Death-et ezúttal egy Siegemaker-be kell majd belevezetni. Szintén a Siegemaker-ek robbantják be a Slag Bomb-okat ezúttal a Molten Slag helyett. A Siegemaker-eken alapból van egy buff ( Blackiron Plating ) ami 90% sebzéscsökkentést ad nekik, amíg egy bombára nem húzzuk őket.
A terem szélén körben van egy párkány, amin az Iron Soldier-ek megjelennek. Ide nem lehet feljutni normál módon, csak a Boss Shattering Smash-ével.
A Siegemaster-ek folyamatosan használnak egy [/url] Mortar nevű képességet, ami tüzet rak le, ami ott is marad végig, ebből ki kell állni, és a bosst azelőtt kell átütni a következő fázisba, hogy elfogyna a hely.

Phase 3:
Kap egy új buffot ( Overheated ), nincs mibe belehúzni a Marked for Death-et, a Slag Bombokat mostmár a karakterekre dobja, és amikor felrobbannak egy lukat ütnek a padlón, amiből egy Slag Eruption képessége miatt finom kis tűzgolyók fognak kicsapni. A Shattering Smash is erősödik ( Massive Shattering Smash ), tüzet sebet mostmár, és egy dotot is felpakol, és szintén lukat üt a padlón.

Amit csinálni fogunk:
P1-ben a bosst a terem szélén, közel a Molten Slag -hez tankoljuk. A tankok nem állnak egymáson, és figyelnek, hogy a Shattering Smash lehetőleg olyan helyre lökje őket, ahol nem kell hosszan a Molten Slag-ban futni. A kidobott bombáktól elhuzzuk, azokat majd a Molten Slag elintézi.
Demolition-ből kiállunk amennyire lehet. A nagyobb darabokból meg nagyon kiállunk. Aki a Marked for Death-et kapja, az beáll egy Debris Pile mögé.
P2:
Ugyanaz mint az első fázisban pár apró különbséggel. Mindenki szoródik, ugyanis a párkányról az Iron Soldier-ek bombákat fognak dobálni.
Előre kijelölt melee DPS csapat beleáll a Shattering Smash-ba (praktikusan minden melee), és felmennek lepucolni a párkányt. A Marked for Death-et egy Siegemaster-re húzzuk. Akit meg a Siegemaster üldöz, az belehúzza a Slag Bomb-ba, azokat amelyeken Blackiron Plating van. Figyelünk, hogy a bombába más ne álljon. Amikor egy Siegemaster-ről lekerül a Blackiron Plating, akkor azt sos-ban agyonvágjuk.
Tűzből kiállunk, és figyelünk, hogy senki se legyen túl alacsony HP-n a fázis végére, mert P3-ba való átmenetkor mindenki szépet sebződik.
P3:
Aki bombát kap, az kimegy a terem szélére és ott robbantja fel magát. A bosst a terem szélén, a terem közepe felé állva tankoljuk, mindenki a tankokon stackel. Aki a Marked for Death-et kapja az kiáll a terem széle felé, úgy, hogy közte és a boss között ne legyen senki, healerek healelik. A tankok a Smash ütötte lukak mellől elhúzzák a bosst.
BL-t P3-ban nyomunk.

Kapszlock írta: Normal


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.082 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum