locked Priimus Resto / Ele [elutasítva]

Több
8 éve 10 hónapja #22785

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Priimus/simple
2. Melyik csapatba jelentkezel (Mythic/HC):
Mivel friss a karakterem a HC csapatba majd ha megvan a gearem es kierdemeltem szivesen csatlakoznek a Mythic csapatba ugy erzem elegge skilles vagyok hozza es van tapasztalatom is mythic teren
3. Mainspec/offspec:
Jelenleg Resto / Ele de akarmikor felcserelheto attol fugg mejik spere van nagyobb szukseg mindkettot jol kezelem
4. Mikor érkeznél ide a guildbe:
ontestol fugg akar azonnal
5. Miért választottad ezt a karaktert, és a speceit?
A karaktert kizarasos alapon valasztottam persze kozrejatszott h anno LK ban meg volt resto Shamanom es mivel heal/dps hybrid rdps kent jo vagyok healelni szeretek es mivel a druidom heal taktikajat at tudom ultetni a shamiba ( hot+nagy heal ) igy nagyon konnyu volt megszokni RP jatekos vagyok nem jatszok ojan karakterrel amibe nem tudom belekepzelni magam
6. Total time played (level 100 és összesen külön):
17ora es 3nap16ora
7. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Daarkstar/simple
8. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz:
mivel a shaman friss es a logolas se szokasom nincs nagyon de sikerult talalnom 1logot a dudumrol azert merem linkelni mivel a shamannal is ugyanazt a heal stilust veszem fell hot+grp heal
www.warcraftlogs.com/reports/aJkdRrzbKWA...fight=1&type=healing
9. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:
kepfeltoltes.hu/150616/WoWScrnShot_06151...kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150616/WoWScrnShot_06151...kepfeltoltes.hu_.jpg

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:
Hunor 28.
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:
2-3
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 24:00, de néha 0:30)
Nem
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?
Van 60 Fps az atlag 30 emberes raiden leesik 45-50 re
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?
Nincs

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Dogrovas es Naderb hozza alassa a dolgokhoz es Naderb tanacsa. kesztetett arra h jobban utanna nezzek a dolgoknak es tetszett amit lattam olvastam tapasztaltam.

2. Hogy találtál rá a guildre: Belecsoppentem 1guild osszeolvadasba.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Panda elejen vettem a jatekot nem sokat jatszodtam 1-2honapot aztan abba hagytam majd panda vegen kezdtem el ujra jatszani kipucoltam mindent amit tudtam Soo nagy kedvencem volt de inkabb a jatek RP reszere fokuszaltam item farm (mount,pet,transmog ) Marcius masodik hetetol jatszom ujra eleinte fojtattam a szokasos RP reszet de kezdett unalamassa valni igyhat elkezdtem raidelni nagyon hamar felvettem az utemet es elkezdtem leverni az instakat egymas utann amire nagyon buszke vagyok h 1honappal azutan h elkezdtem jatszani sikerult levernem BH et guild segitseg nelkul persze elozetesen volt 1tonna wipeom rajta jelenleg HM norm+hc 7/7 BRF norm+hc 10/10 Myth 1/10

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Legjobb elmenyem tort server rol valo orok kedvenc ICC marad mivel meg content idejeben aMoltenen wow tort szerveren jatszodtam es az akkori guildommal server 1nek pucoltuk ki felet sok wipe aran szoval emlekezetes maradt :D

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)
Csak gyujto guildokba a erkek miatt nem igazan erdekelt idaig a guild. Habar a Kazzakos karaktereimet mind beinvitaltak Myth guildokba mint tartalekos .
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
RP kent elegge sikeres vagyok van jopar ritkasaga  gyujtemenyemben ,Volna meg jopar de amire buszke vagyok kulso segitseg nelkul ertem el mindent mindent vegigvertem idaig ami nem mythic es mindenhol megaltam a hejjem erre buszke vagyok foleg h a hatterben orverzesig gyakorlas es az orokos elegedetlenseg all :D
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:
4-5 fluent az angolom de a nyelvtanom a beka segge alatt :P sosem tanultam iskolaban tehetseg :D 
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
Kedvencem a youtube es utanna Fatboss es Icy es persze a tudas tara google csak jol kell kerdezni :D
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
1.Icy veins azt megnezem a noxxicot h idealis kornyezetben mennyit tud kitolni abrandozzak kicsitt :D . Mint mindig ez nem eleg jon a youtube es ha meg mindig nem vilagos valami megnezem a nagyokat meg az altalanos statisztikakat a worldofwargraphs on es ha meg ez se eleg google s minden ami belefer

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot?  Elolvastam nagyon reszletes tetszik es elofgadom.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Írta: Aconteuslux.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiaBlood
Téma zárolva.
Több
Több
8 éve 10 hónapja #22791

Ezt az állításod kérlek fejtsd ki picit bővebben: "ugy erzem elegge skilles vagyok hozza es van tapasztalatom is mythic teren"
Főleg annak fényében, hogy eddig 1 mythic boss-t öltél.

A másik megjegyzés, hogy a HC csapat nem ugródeszka a Mythic csapathoz. Két külön társaság, külön célokkal, elvárásokkal, stb.

Illetve még egy kérdés a guild druida és sámán healereihez: Csak nekem tűnik "furcsának" a sámánnal történő healelés druida stílusban? :)

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22793

Szia!

Köszi a jelentkezést!

Elöljáróban annyit szeretnék leírni, hogy nálunk a HC csapat az nem felzárkóztató raid, kizárólag olyan skilles tagokat keresünk, akik ilyen-olyan oknál fogva már nem szeretnének mythicet tolni, és elég késői időpontban (21:30-00:00) tudnak csak raidelni család, gyerekek, stb. miatt. Szóval az nem fog menni, hogy előbb HC csapatban gearelődsz, utána Mythicben folytatod.

És akkor a kérdések:

Lehet tudni az okát annak, hogy a 4 nagyon jól gearelt karakter ellenére most miért egy friss karakterrel jelentkezel? Bár a patch-el elég gyorsan fel lehet majd zárkózni a mythic instákkal, meg a goldért vehető gear-el, de a legendary questel elég nagy lemaradást kell ledolgozni. 

Jelent bármiféle kötelezettséget számodra a Kazzak-os Mythic guildekben a tartalékos szerepkör?

Valamelyik másik karaktered szóba jöhet-e, mint a jelentkezés tárgya, vagy ragaszkodsz a sámánhoz? Ha igen, melyik(ek)?

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22794

Hát Kempf.. én azt el sem tudom képzelni milyen lehet. De én még csak 7-8 éve raidelek a resto sámánnal. :)

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22807

Jo kerdesek jo valaszokat erdemelnek akkor vegyuk sorra.

Kempf : Az elso bejegyzesre a valasz a karaktereimen latszik h mindig arra torekszem h a karaktereim specjeibol a leheto legtobbet hozzam ki ugy item osszealittas mint gemek enchantok teren ezutan jon a gyakorlas kezdem a  babuval aztan PG minden specc amivel jatszom minden karakteren gold kiveve a shamant jelenleg a rekaciokat bg ken fejlesztem utanna meg jon a jatszasi stilus amit lfr en es normal raideken tesztelek.
Mint emlitettem eddig nem voltam komojan guildban a Mythic killt ugy hoztuk ossze h van 1 tarsasag kazzakon akikkel brf hct farmoltuk es kihivaskent utanna neztunk a dolgoknak es nekie stunk h teszteljuk onmagunkat nem alittom h konnyu volt de a siker elmeny mindennel felert foleg h ugymond pugkent es 685ben vertuk le az itemeink korantsem voltak azok amiket szerettunk volna szoval ez kiemelkedoen nagy siker elmenyt adott.
Nem tervezem a HC csapatot ugrodeszkanak hasznalni szeretem a velemenyeket de magammal szemben a legnagyobb az elvaras es a kritika ritka h meg vagyok elegedve de ha ez sikerul meglatszik de hogy elerjem nem sajnalom rafordittania z idot es az energiat.
Utolso kerdesedhez neha hujjen fejezen ki magam es van is gondom eleg belolle foleg azoktol akik nem ismernek a healeles druida stilusban azt jelenti h tudok azzal a modszerrel healelni mint a druidammal ami annyit tesz ki h mindenkire amint leesik 1kicsitt is az elete riptide es ezt probalom fenntartani a chain heal miatt ezert jelenleg hastre gyurok a tcik es cast speed miatt kesobb ha a hejzet megkoveteli majd atallok mastery re ez csapat build tol fugg majd  a paladinommal is ez volt a reflex h healelj akit tudsz mivela z single healer nem volt eppa  legjoobb de a shaminal tokeletes mivel raid healer.
Rickysultan : Nem tudtam eldonteni h mejik csoportba jelentkezzek mivel jelenleg arathoron csak friss karaktereim vannak lasd paladin shaman es mivel paladin healeretek eleg van meg a paladin 1speces nallam heal azt jol kezelem a melehez meg hujje vagyok oszinten megmondva hobby bol tankolgatok de vicc szerintem habar brf normot simman kitankolom BH et kiveve a spell hasznalat maximalisan megy de a mele combat kikeszitt probalkozom nem megy huje vagyok hozza s eleg bolcs ahoz h ezt be is lassam. Ugyhogy maradt a shaman aminel merem garantalni h jol kezelem mindket specjet 680+lenne jeleleg ha nem jon kozbe 1kis problema de errol tudtok .
Es a kerdeseidre a valasz :A 4 karakterbol en szemejj szerint 3at atrtok jol geareltnek a pala meg tavol all a jo definicojatol .Nagyon sok ijen ojan beszollast kaptam h igy meg ugy tehat tiszta vizet a poharba alapon a 3nagyon jol gearelt karim sajnos Kazzakos ez nem is akkora problema Arathoron ismerosok miatt kezdtem el jatszani par hete azota felhuztam 2 karaktert palam sosem volt shamanom meg lk idejeben mindkettovel megtanultam jatszani . A friss karakterek azert leteznek mert kicsitt meguntam a kedvenceket  es ujj kihivast kerestem es ugy dontottem ideje kibrobalni minden classt h mejikben vagyok jo meg a mele ket is habar kimerem jelenteni mele  hez hujje voltam s hujje is maradok ezen meg gyakorlassal se tudok valtoztatni. 
A friss karakterek bol is van 1sorrend ami szerint huzom oket azert van most lvl 100-as shamanom nem pedig papom mert ugy nallatok mint statisztikailag mashol is nagyobb szukseg van shamanra mint papara es a pap dps specjet sokkal nehezebb kezelni mint a shamanet ritka a jo shadow dps mar meg volt emlitve h ez utan nem foltetlen kell mennni eggyetertek de nem rizikozok majd kiderul nem mondtam meg le rolla ha idom lessz felhuzom kiprobalom .
A Kazzakos karaktereim parkolopajara lettek teve kocka vagyok de nem akkora h egyszerre 5 karakterrel jatszodjak es dontenem kellett Arathor vagy Kazak az ismerosok miatt az arathort valasztottam ezert van az is h guildba szeretnek csatlakozni. Ennek 1oka van a szocialis elet mivel Angliaban elek es ugy inteztem h a nap 24 orajaban angolt haljak kezdett az idegeimre menni jolesik magyar beszedet hallani ezert a fojamatos ts reszvetel .
Es az utolso kerdesednek nagyon orulok igen szoba johet sot tervezve van a karakterek mozgatasa 6.2tol oszinten megmondom nem latom tul sok ertelmet most mozgatni amit meg eggyesek nem ertenek meg en regebb Arathoros voltam csak a barataim abba hagytak a jatekot igy en is mikor ujrakezdtem a Kazzak tunt a legjobb valasztasnak igy at transfereltem a karaktereimet .
6.2tol 3karaktere fokuszallok Druid Shaman Hunter ezekkel jatszok majd amint kaptam 1jo guildot .Mivel RP jatekos vagyok a transzfer nev cserevel egyutt fog megtortenni .Tehat eleget vaccilaltam h mi es h volna a legjobb de 3karakterre van energiam a Hunter kedvenc azert jon de mivel a guildokban sok van belolle a guildra bizom majd h mi legyen a mainem Druid vagy Shaman nekem 8 mindkettovel szeretek es tudok jatszani .6.2ig a shamanommal igyekszem felzarkozni .
Amit fontosnak tartok meg megemlitteni Arathoron az ismerosok miatt kezdtem el jatszani veletlenul csoppentem a guildotokba de tetszik amit lattam es igy kihivas kent szeretnek mythic ezni is 6.2tol visszater par nagyon jo ismerosom akiknek megvan a kello tudasuk a mytichez oket isz szeretnem a klanba csalogatni a mainem melett ha just idom szeretek az altjaimmal is foglakozni sok raidet szerveztem vezettem es ezt ha jut idom tovabbra is szeretnem fojtatni sok oka van gearelodes gold farm vagy netan boost nezze mindenki ugy ahogy akarja de szemejj szerint jol esett amikor meglett Arathoron a friss karim h mindenki segitett ugy ahogy tudott ha amsert nem is ezert megeri .

   Ha netan valami tisztazatlan maradt szivesen valaszolok tovabbi kerdeseitekre .

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22809

Üdv,  első körben jelezném minden személyes érzésem félre téve,  bár olvasva a mailed amit írtál a jelentkezéshez a válaszom úgy írom le mintha egy ismeretlen játékos lennél.

Nagyon nehezemre esett kibogarászni hogy mit is szeretnél néha elmondani nekünk, az hogy el tudtam olvasni, az nem jelenti hogy értem is.

Rövidre zárva a dolgot mielőtt bárki megsért bárkit is.
Részemről a válasz nemleges a jelentkezésre.

Több ponton sántít a dolog,  egy 682 es druidát nem neveznék geares skilles karakternek. Shámánnal healelni közel sem olyan mint a druida healel, bár tény ez áll hozzá a legközelebb. Valamint, ha csapathealesz, nem az a prio hogy ha le esik valaki hpja 90% ra, neked rá kell repülni. :) több szempontból is rossz dolog versenyt healelni a többiekkel.
Ezen felül amit le írtál, hogy sok olyan jelzést kaptál,  az enyémet félre téve.... Ha kérdezel, ne hidd és várd el hogy mindenki azt fogja mondani amit te hallani akarsz, Nuriko, Sparke,  stb mind azért mondták amit mondtak mert segíteni akartak, hogy te másként értetted, nos ez nem az ő hibájuk. Ezért mutogatni sem kellene másra. 

Építő jellegű kritikaként pedig hozzá tenném,  egy jelentkezésnél fontos hogy jól kommunikáljunk, akár egy google helyesírás ellenőrző alkalmazásával, de ha nem tolmács programmal. Azt is építő szándékkal írom neked hogy nem hiszem hogy jó döntés volt megspékelni egy ilyen emailel a jelentkezésed, pláne úgy hogy akiket emlegetsz és hivatkozol rájuk is olvassák (nem én). 

Egy szó mint száz,  tudnám ragozni de nem teszem.
Sok sikert kívánok neked akármerre sodor is a szél. És kívánok neked sok lootot.


Üdv Maoor
Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22823

   Udv. en is megprobalok roviden valaszolni .A csatolt levelben leirtakkal meg szeretneke lozni mindenfele kesobbi konfliktust tudom rossz fenyt vet ram de neha kell a szukseges rossz merta  vilag nem mosojogva halad es en se kaptam tul sok mosojt az elettol .Tudom h nehez rajtam kiigazodni de az oka veled szemejjesen kozolve volt koszonom h eszembe jutattad h kozoljem az ok okozati faktort a viselekdesem beszedem es irasom mogott igy konyebb elssz rajtam kiigazodni . A rovidre zart hirtelen nem szerintem nem csak nekem tunik szemejjesnek . Es az 5-ik bekezdestol ez mar nyilvanvalova is valik . De mivel a multban nehany mas altal mondott elszolals miatt engem titulaltak hazugnak hadd javitsalak ki . A druida nem 682 hanem 694-692 attol fugg mijen stilusban akarok healelni kis cspat vagy nagy csapat .A karakter egyeni teljesitmenye ami tisztan latszik skilles jatekosra enged kovetkeztetni es itt hadd jelezzem h nem 1karakterrel hanem 3karakterrel mindeggyik 690+ sikerult veghez vinni ijen szintu telejsitmenyt es solo modban semmifele kulso segitseg vagy guild nelkul aki boostolt volna erre meg radobodik 1ojan class amivel eletembe nem jatszodtam a healer pala amivel amint megdingeltem a lvl 100at egybol sikerult gold healt elernem pg on es az elso heten 672 es ilvl el vegig vertem brf hc-t pug kent BH et is bele ertve ugy-e bar a pugnal tudni kell ha nem tudsz teljesitteni egybol repulsz es BH. 680as csoportnak nem szamitt epp seta galoppnak. Am en ellent kell mondjak nincs epp akkora kulombseg a 2kaszt healelesi szokasai kozott csak a spellek es stilusaik valtoznak mindkettonek van a gyors healje van kitolto 1csoport es 1 nagy heal ez az en leegyszerusitett nezopontom .Am meg mint raid healer es foleg aki a dot healelest reszesitti elonyben de eppa z a dolgom amint leesik valaki elete rarepuljek foleg druid nal am 96%nal szoktamm pattanni de ez hejzettol is fugg ha tudom h nagy dmg jon be mindenkit igyekszem feldottolni a nagy heal veszteseget megelozni kell nem kapkodni amikor bejon .Eggyetertek a verseny heal nezeteddel habar nallam tenyleng versenyre megy a heal de nem a csoport rovasara ez bennem van h szegyen utolso lenni de mivel ojan kasztal jatszom tenyelegesen is szegyen volna arra viszont nagyon ugyelek h a listan a healing done ban es tarsaiban legyek elso nem pedig az over heal ben .
   Igy van sok visszajelzest kaptam amiket atgondoltam megfontoltam es dontottem. Ha kerdek azert kerdek mert nem tudom a valaszta  kerdezgetessekkel viszont az emberek idegeire tudok menii ez igy igaz habar nem veszem eszre egybol tisztaban vagyok vele. habar ugy volt h nincsennek szemejes erzesek megis emberek nevei jelennek meg am legyen .Palarol tanacsot tolled Colvyntol Nurikotol es egyebb ismerosoktol kaptam te elmondtad h mit es hogy kene csinalni 1 profi palanak ,colwyn megemlitette h nagyon jol hasznalom a spelleket a kerdesemre h kovessek e ijen es ojan paterneket a valasz amig jol csinalod nem msuzajj ,Nuriko viszont ravilagitott a legnagyobb hibamra h mythic en a jelenlegi jatekstilusom edes keves es nem rendeltetes szeruen hasznalom a paladint ,hibakat is ugy ejtettem amikor raid kozben ojan dolgot akartam kiprobalni amirol fingom nincs ahejett hogy a jolbevalt nyelesd el a dmg et a csoportal taktikat kovettem volna ez rendesen az orrom ala volt dorgolve ami viszont meglepett bh en es kromogon tokeletesen tudtam hasznalni a tulajdonsagait 1kis tapasztalat sokat segitt .A legnagyobb kritikat a Kazzakos BRF hc farm ismerosoktol kaptam leultettek rendesen a seggemre elmagyarazvan h a pala single target healer es nem grp healer meg h ugy kezeljem ahogy elvart jopar honap gyakorlas kell. Amivel Sparki agyara mentem egyszerusitve kaptam valaszt a shaman heallel nem lessz gond mivela  druiddal megtanultam mar h h kell a csoportra oszzpontosittani amig nem kell mythicet healelni az en heal stilussomm a haste haste hatara kell tick es cast speed miatt. Szeretem a kritikakat ha jo ha rossz mindent meghalgatok es tanulok belolle ez tisztan latszik a karaktereimen is es a meghozott dontesemen is mint pl Paladin leteve :( alt ra am se vennem sok hasznat sok a pala heal es paladinnal 1 specces vagyok csak mivel a melehez hujje vagyok :D .Itt jegyeznem meg ez kegyetlenul rosszul esett h leszoltal azert h mijen hujje vagyok h nem tudom brf 1ik bossahoz a tank taktikat es mennyi idot vesz igenybe nekem 1brf normal ez azert esett nagyon rosszul mert 1 hujje vagyok a melehez megis BH en kivul vegig tankoltam brf normot es 2a pugok mondjak meg oszinten h mit ersz es ha jol emlekszem akkor a guildbol boostoltam 3altot 1acridost 1omnist es a te magedet es egyedul neked tanacsoltak h jobban kene kezelni a castodat h szepen fogalmazzak ettole sett kegyetlenul rosszul a meg tankolni se tud bekopes.

Vegszo nak 1jelentkezesnel igazad van szebben nez ki ha minden szo ekezettel es hejesen van irva kar h a diszlexia nem errol szoll de en nem banom a  szep szavakkal nem lehet csatat nyerni csak kardal es ver aran ahogy az okori spartaban mondtak az emailt fontosnak tartottam h megelozzek minden kesobbi vitara ado okot en szembe mondom a dolgokat nem az emberek hata mogott beszellek mint Pl Voldemort nagyur. no comment am nem kell ragozni nem vagyok szimpatikus ezt megertem elfogadom de en sem hagyom h a szemejjes erzeseim iranyitsanak neked is ezt tanacsolnam.

   Ha meg van barmijen ekrdesz szivesen valaszolok.    Roviden akartam de regeny lett de igy is a kezemre csaptam h ne  lexikon legyen.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Írta: Aconteuslux.
Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22829

Köszönöm a válaszod,  teljesen más világ vagyunk ami nem baj, a döntésem az enyém,  nem változtatom meg,  azért írtam 682t mert armoryn az látszott.... Nem mert kötekedni akartam. Várd meg a többiek válaszát is. Részemről ennyi volt a topicba írás :) sok sikert még 1x akárhol is vagy, nálunk vagy máshol. 


Üdv Maoor
Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22830

Hello!

Nekem egyetlen kérdésem lenne (és elég rá egy rövid válasz is):.

A 3. kérdésre adott válaszodban ezt írod: 
Panda elejen vettem a jatekot nem sokat jatszodtam

Majd rögtön utána ezt:

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Orok kedvenc ICC marad mivel meg content idejeben Moltenen jatszodtam


Csak nekem furcsa hogy ha Panda elején vetted a játékot akkor hogy raideltél wotlk contentet? Tört szerveren?

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22832

   Igen mielott megvettem volna tort szervereken jatszodtam joparon megfordultam a barataimmal de a legjobbnak a Molten wow bizonyult a maga idejeben

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22833

Köszi a választ és hogy javítottad az apply-t is.

Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22836

Köszönjük a jelentkezést, de nem tudjuk elfogadni.
Kívánom, hogy megtaláld a hozzád passzoló guildet! Nekem úgy tűnik, hogy nem mi vagyunk azok.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Littleboy, Íz
Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #22838

   Gondoltam h ez lessz a vegeredmeny de ugye bar az egybol vesztes aki meg sem probalja minden esetre tetszett amit a guildotokban lattam a modszereitek is haladas orientaltak sok sikert engem se kellf elteni ha nagyon akarok talalok valamit de most 1 kis idore pihentetem a dolgot. Tovabbi kellemes napot nektek .

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.103 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum