× Boss-ok: The Stone Guard, Feng the Accursed, Gara'jal the Spiritbinder, The Spirit Kings, Elegon, Will of the Emperor

normal Spirit Kings

Több
11 éve 7 hónapja #11398

4 boss ellen harcolunk akik egyenként jönnek, különböző képességekkel rendelkeznek. Egy-egy boss halála után jön a következő, de a már legyőzött boss-ok tovább harcolnak, igaz csak 1-1 képességüket tudják használni.

Qiang the Merciless ( 2 kezes kard van a kezében)
Képességek:
Flanking Orders : Terem egyik oldaláról (random helyről) átmasírozik egy másik oldalára egy csapat katona, aki útjukba kerül arra rávernek egy nagyot (150k). Ütéstávolságuk 4 yard maguk elé.
Massive Attack : 1.3 millió HPs osztott ütés a boss elé. Mindenkinek oda kell állnia, különben meghalnak a tankok.
Annihilate : Shockwaveszerű támadás „V” alakban 20 yardra, aki benne áll az 250k sebzést kap be. 3 másodpercig kasztolja, el kell mozogni előle.
Ha megöltük banishelödik, és a Flanking Order képességét használja csak.

Meng of Demented
Képességek:
Maddening Shout : Mindenki kap debuffot, ami shadow dmg-et okoz (30k/3sec) és ellenséges lesz mindenki mással szemben. Az őrület akkor szűnik meg, ha más játékos belesebez 40k-t.
A bossnak egy Insanity nevű energy-je van, ami 0.5 secenként növekszik 1-et, amikor eléri a 100-at, akkor személyiséget vált, a következő két személyiség lakozik benne, ezeket váltogatja:
Crazed : Az energy-jének 200%-ával nő az általa kiosztott fizikai sebzés.
Cowardice : Fel, alá szaladgál a teremben, és a rá mért mágis sebzés-nek az energy értéke / 2 %-át visszaveri. (50% insanity-nél 25% spell reflect)
Crazy Thought : 2 másodprecig kasztolja, 10-el növeli az insanity-jét. Szakítani lehet (és valószínűleg kell is Cowardice állapotában)
Ha megöltük banishelödik, és a Maddening Shout képességét használja csak.

Subetai the Swift (2 kard van a kezében)
Képességek:
Pillage : Random playerre kichargeol, majd elkezd pörögni és közben kasztolja a Pillage-ot ( kb 1.5 cast time). A célpont 4 yardos körben üti ezt, akit eltalál debuffot kap ( -50% kevesebb dmg és heal, és 50% nagyobb bekapott sebzés). Ki kell futni belőle.
Volley : sugérban indít 3 lövést, először nagy szélességben kis dmg el (50k), aztán csökken a szélessége és növekszik a sebzése (100k, 200k).
Rain of Arrows : Random playerre kilő egy tüzes nyílveszőt, ami a célopont 8 yardos körzetén belűl mindenkit sebez (19k/sec), illetve akit eltalál, azt leszögezi a földhöz.. A földön maradt nyilakat meg kell ölni mert tovább sebeznek.
Ha megöltük banishelödik, és a Pillage képességét használja csak.

Zian of the Endless Shadow ( caster staffel)
Képességek:
Shadow Blast : Egy random targetre lövi, akinek 8 yardos körben aoe shadow dmg-et okoz (150k). Szakítani kell
Charged Shadow : Szintén random targetre lövi, 60k shadow dmg-et okoz, majd ha 8 yardon belül áll valaki akkor tovább pattan (nem tudni, hogy van-e limit rajta, elméletileg körbeszaladhat az egész raiden), Szét kell állni.
Undying Shadows : Boss megidéz egy mobot egy random targetre, amely megjelenésekor ráfixál a legközelebb állóra. A mob pulzál és aoe ben sebez (20k/sec 10 yardos rangben). Kiteolni kell miközben rangednek le kell lőnie. Amikot meghal 10 yardos körben fekete karikát tesz le ami sebez. Fél perc után eltűnik a kör, és egy új Undying Shadow-t kapunk.
Ha megöltük banishelödik, és az Undying Shadow képességét használja csak.

Ezek alapján a következőket kell csinálni:
Minden boss-t a terem közepén tankol a tank, hogy ki lehessen térni a Flanking Orders elől, 8 yardot tartjuk a fight alatt. Összefut mindenki a tankra, amikor a Maddening Shout vagy amikor Qiang van (Massive Attack támadások jönnek). Qiang esetén az Annihilate-ből kifut mindenki egyszerre egy irányba (előzetesen megbeszéljük, hogy pl. óra járásával egyező irányba) Maddening Shout esetén mindenki diszkrét AoE-ba kezd, (lehet hogy előszőr a healereket kell majd kiütni). Cowardice esetén mindenki figyeli a raid HP állapotát, ha kezelhetettlen a sebzés, akkor leállunk a DPS-el.
Tűzből, Volley-ből, Shadow-ból kiállunk, a leeső nyilvesszőket és az Undying Shadow-t a ranged lelővi.



Köszönet Swefty < Immortals >-nek


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Utolsó szerkesztés: 11 éve 7 hónapja Írta: Dögrovás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #11785

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #11788

ezen agyaltam egy kicsit h a bossok milyen sorrendben kijöve könnyebb ez a fight de azt hiszem hogy ami a killen volt az a legjobb sor. Az utolsó a legszivatósabb és ha ezel kezdünk akkor a spec kepessége az őrület végig megmarad a fighton,
igy meg csak az 1/4-ben szivtunk vele.


"AZ üt elöször, aki igazán nagyot üt, és elöször"
by Argo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #11796

igen, ezzel szerencsenk volt.

igy visszanezve amugy manith halalat, ez kb abban a szituban boritekolhato volt.
az ijasz bossnal nem szabad kiszorulnunk a terem szelere, kulonben maskor is ez fog tortenni.
talan ha 120 fokban alltunk elotte igy, ahelyett hogy teljesen korbevettuk volna. szinte mindenkinek rohannia kellett a loves elol mikozben ki kellett volna szedni a nyilvesszot es healelni kellett volna. itt mindenkepp vissza kell majd vinni kozepre es korbe kell venni rendesen hogy ezzel ne legyen majd gond.

duesten esete mar huzosabb, de ilyenre is lesz pelda mindig. ki kell jelolni ket rangedet, akik az addal rohangalo embert szedik ki az oruletbol. alap esetben az egyes ranged szedi ki a kite-olot, ha neki kellene kite-olnia, akkor jon a kettes ranged es kiszabaditja az egyest, aki kite-ol tovabb. ha mindenki rendben van, akkor ezutan addozunk.

healerek sztem csak dobjanak le aoe healeket a raid ala, hogyha elkezdenek magukhoz terni az emberek, mar rogton tickeljen valami, ne csak ezutan kezdodjon el a heal. kb ennyi, mas lenyeges upgrade nem jut igy eszembe, nem egy veszes boss, alapvetoen jol csinaltuk.



nagyjabol lehet szerintem latni mindent a videoban.
leraktunk negy raidmarkot hogy be tudjuk jobban azonositani az iranyokat, amikor volt ra lehetoseg, kozepen alltunk. az orultetos bossnal mindenki berohan a bosshoz es aoe hogy gyorsan magunkhoz terjunk. ennyi.

a nyilazos bossnal a felszuros nyilvesszok teruletre hatnak, ha kozel allnak egymashoz az emberek, akkor tobbmindenki is megszivhatja, tehat itt szep finoman szorodni kell, hogy csak egy embert kelljen kiszedni.

Utolsó szerkesztés: 11 éve 6 hónapja Írta: Skaven.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #11797

Viszont leszamitva az utolso oruletet, amikor DUestent megoltuk, a killen mar nagyon jol ment ennek a kezelese.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.141 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum