normal Fangs of the Father - Rogue legendary daggers

Több
12 éve 4 hónapja #5528

Frissítve: 2011-11-30 - linkek, adatok, live-hoz igazítva


A fegyver(ek)

Stage 1: Jaws of Retribution
tőrök: Fear és Vengeance
setbonus: Your melee attacks have a chance to grant Suffering, increasing your Agility by 2, stacking up to 50 times. Magyarul Agility-t stackel 2esével maximum 50 stackig, azaz 100 Agility bonus.

Stage 2: Maw of Oblivion
tőrök: The Sleeper és The Dreamer
setbonus: Your melee attacks have a chance to grant Nightmare, increasing your Agility by 5, stacking up to 50 times. Magyarul Agility-t stackel 5ösével maximum 50 stackig, azaz 250 Agility bonus.

Stage 3: Fangs of the Father
tőrök: Golad, Twilight of Aspects és Tiriosh, Nightmare of Ages
setbonus: Your melee attacks have a chance to grant Shadows of the Destroyer, increasing your Agility by 17, stacking up to 50 times. Each application past 30 grants an increasing chance to trigger Fury of the Destroyer. When triggered, this consumes all applications of Shadows of the Destroyer, immediately granting 5 combo points and cause your finishing moves to generate 5 combo points. Lasts 6 sec.
Magyarul Agility-t stackel 17esével maximum 50 stackig. A 30. stack után minden egyes újabb stacknek megnövelt esélye lesz bedobni a Fury of the Destroyer buffot, ami annyit csinál, hogy felhasználja az összes stacket, instant kapsz 5 cp-t, valamint mindegy egyes finisher 5cp-t generál a következő 6 secben. (Gyak. ha beüt a procc 6 secig 5cp-s finishereket lehet spammelni)

Hogy a combat rugók is használni tudják a setet, mindegyik pár main hand darabja kapott egy buffot: Equip: Increases the damage dealt by Sinister Strike and Revealing Strike by 45%. Kiderül majd tényleg elég-e ennyi ahhoz, hogy a combat ne kerüljön hátrányba assaval vagy sub-al szemben ha legendaryt használ.


Prequest
Jelenleg nem ismert semmilyen quest, ami szükséges lenne ahhoz hogy elindulhasson a chain. Annyit tudni, hogy a történet visszanyúl egy Badlandsben megtalált Black Dragon Egg-hez. Én a biztonság kedvéért felkerestem a questet, és megcsináltam sose tudni, plusz könnyed fél óra alatt utazással együtt el is lehet felejteni az egészet.
First Sample: Wild Eggs - erről a questről van szó, ahhoz hogy Rhea -tól megkaphassuk a questet először Fuselight-ban (kis goblin település egy hegy tetején) meg kell csinálni pár questet (3-4-et). Az egész chain mindössze 6 quest, tehát összesen kb 10 questet kell megcsinálni.

Legendary Questchain
1. Proving Your Worth - Dragon Soul raidinstance-ba lépve rögtön megkapjuk a questet Lord Afrasastrasz-tól. Feladatunk roppant egyszerű: zsebeljük ki Hagara the Stormbinder-t. Ő a raid 4. bossa, csak az első 3 boss halála után érhető el.
2. A Hidden Message - El kell menni ORG/SW-be az Etherealokhoz (ott ahol a Transmogi illetve a Reforge van), leperkálni 10k goldot, cserébe feltölik az ellopott gyűrűt. Maga a feltöltés 12 óra alatt (real time, nem played) fog megtörténni. Ezután lehet menni Vermillion Redoubt-ba Corastrasza-hoz elkérni tőle a Singed Cipher-t. Ezután a feltöltött gyűrűt egyszerűen useolni kell ezen a Cipheren és megkapjuk a questitemet, leadhatjuk Corastrasza-nak.
3. To Ravenholdt - Átvezető/utazó quest, elrepülünk Ravenholdtba.
4. To Catch a Thief - Meg kell keresnünk Ravenholdt területén az elűnt Black Dragon Egg-t. Gyakorlatilag be kell lopakodni a bázisra a pincébe. Sap, Distract, Sprint, Vanish jóbarát lesz. Ahogy leértünk a pincébe Ravenholdt összes npc-je barátságos lesz és beszélhetünk is egyikükkel.
5. Our Man in Gilneas - Ez is egy átvezető/utazó quest, elzavarnak Gilneasba a beépített emberhez Zazzohoz.
6. Assassinate Creed - Be kell lopakodni Gilneas belsejébe és kinyírni Lord Hiram Creed-et. Lopakodás ugyanúgy, mint Ravenholdtban, elvileg ha lebuksz Zazzo kiteleportál a területről és kezdheted előlről.
Creed: 1.8 milla hp, minden CC használható rajta Blind, Gouge, Kidney Shot. 2 fázis, első 25% hpig tart, utána vmi enrage effekt is felkerül rá.
képességei:
phase 1-ben
- Consuming Darkness - 1 sec cast, egy aoe kört rak alád, 9k dmg/tick.
- Blackhowl's Will - 1.5 sec cast 20k shadow dmg a targetbe, szakítandó, mind-numbing poison hat a castidőre.
phase 2-ben kap még egy plusz spellt az enrage mellé:
- Shadow Breath - 1 sec cast után 3 sec-es channeling, amerre néz shadow dmg-et oszt. Channeling közben nem mozog, szimplán ki kell állni előle.
Creed-et kinyírva visszakerülünk Zazzohoz aki elzavar minket Ravenholdtba.
7. The Deed is Done - Creed haláláért jutalmunk a stage 1-e set.
8. Cluster Clutch - Gyűjteni kell 333 Shadowy Gem -et Dragon Soul Raidből. Ez a gem Elementium Gem Cluster -ből lootolható, amit perpill 10 fős raidben 1et dobnak a bossok, 25 fősben pedig kettőt, normal és hc verzió között egyelőre nincs különbség. Egy cluster pedig perpill 4-9 Shadowy Gem-et tartalmazhat. Elvileg a Cluster fix drop tehát ha nagyon szerencsétlen vagy és mindig csak 4 db gem esik belőle, de minden héten ölsz 8 bosst akkor 10es raidben 11 reset, 25ösben pedig 6 reset alatt (feltételezve, hgy mindkét clustert Te kapod) kész leszel a gyűjtögetéssel. Ha megvan az 333 gem irány Ravenholdt beváltani.
9. Our Man in Karazhan - Megint elzavarnak Zazzohoz, aki Gilneas mellől elköltözött Karazhan mellé.
10. Blood of the Betrayer - Be kell lopakodni Karazhan Master's Cellar-ba és legyőzni Nalice-t, majd elvenni tőle egy üvegcsét, amit vihetünk is Ravenholdtba.
11. Victory in the Depths - Erőfeszítéseink jutalma az upgradelt stage 2-es set.
12. Sharpening Your Fangs - Gyűjtenünk kell 60 Elementium Gem Cluster -t, ha megvan mehetünk is Ravenholdtba beváltani. 8 bossal számolva hetente 10es raidben 8 reset, 25ös raidben 4 reset.
13. Patricide - Ki kell nyírni Deathwinget, mindegy hogy normal vagy hc verzióban. Jutalom a stage3-as legendary set.



Segítségképpen még pár videó még, főleg a lopakodós részek érdekesek:

14 perces videó a questchainről:http://www.youtube.com/watch?v=D58NfkUKAY8&feature=related

Quest chain magyarázattal part 1



Quest chain magyarázattal part 2


Lopakodás Gilneasban


Creed fight Gilneasban


333 gem leadása utáni történések, lopakodás, solo boss karaban

Utolsó szerkesztés: 12 éve 2 hónapja Írta: Rickysultan. Indoklás: uj video hozzaadva

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #6056

Updateltem Live értékekre a postot. Hát ezt a gyönyörűséget se lesz egyszerű beszerezni, 10es raideléssel, ha tényleg nincs különbség a normal és hc dropok között akkor körülbelül 20-22 reset, ha mindig minden bosst öl a csapat és ott is van az ember mindig... Ami jó, hogy gyakorlatilag 3 boss után hozzávágnak az emberhez két ilvl397es tőrt.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 3 hónapja Írta: Rickysultan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.365 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum