normal Hunter tippek és trükkök 4.3-ban

Több
12 éve 2 hónapja #8166

Spine HC tapasztalatok Mégötnek :):

  • Úgy kell sakkozni a timerekkel, hogy amikor megjelnik a tendon többnyire legyen egy L&L proccod. Ezt két féleképpen lehet megoldani: egyik az, hogy ha a kint lévő csápnak még van legalább 30% HP-ja, akkor a robbanás előtt 2-3 másodperccel lősz bele egy BA-t. A másik lehetőség, hogy középre lősz egy Explosive Trapet, Little többnyire ott tankolja az addokat.
  • Nem éri meg Hunters Markot tenni a tendonra (Black Arrowot sem, az amúgy is CD-n kell legyen teljes Tendon alatt, ha jól csinálod), Serpent Stinggel nyitassz bele. Arra ügyelj, hogy lehetőleg full fókuszod legyen a tendon kijövetelekor, a felrobbanó addba lehet Cobra shotolni. Azokat a CD-ket, amik GCD-n vannak, a tendon kijövetele előtt 1 másodperccel kell elnyomni, hogy ne veszíts GCD-t.
  • Kell váltogatni a ferocity peteket a csata alatt, hogy legyen CotW minden tendonra. Ezt nem sokkal egy tendonos fázis után szoktam megoldani, általában megvárva az első lézert. Legyen nálad 4 ferocity pet, ha épp hiányzik valami buff, mind a négy ugyanolyan.
  • Lézerkilövés többnyire a te feladatod. Ezt vagy úgy oldod meg, hogy a lézer előtt csak cobrashotolsz a nagy addba, és full fókusszal rendelkezel, mikor a lézer kezdődik, meg Exp. Shot nincs CD-n, vagy a timereket nézve, elkezdel Cobra Shotot kasztolni a csápba a lézer előtt 1 másodperccel.
  • Leggyakrabban BA helyett ET-t használsz, le lehet tenni olyan helyre, ahol a kis- és nagy addok is kapnak belőle. Ez sokat segít abban, hogy a kis addok is haljanak, ami a 3. fázisra nagyon fontos lesz. Nem beszélve a gyakoribb L&L proccokról. Néha lehet 1-2 Multit lőni a kis addokba, de nagyon kell vigyázni az AOE-val, hogy egyszerre ne haljon meg túl sok kis add mert a healerek nem fogják tudni kihealelni, főleg ha ez olyankor történik, amikor amúgy is más dolguk van (forgatáskor pl. Ilyenkor neked amúgy is az egyik fentlévő csápot kell lőni).
Madness HC hunter tippek (fordítás innen: http://outdps.com/2011/12/11/tier-13-hunter-tips-and-tricks/ )
  • A Deterrence teljesen felfogja a becsapódó Elementium Bolt sebződést.
  • A Deterrence immunissá tesz a Corrupted Blood sebződésre is, az utolsó szakaszokban segíthet így.
  • A 30% sebződés csökkentés Deterrenceből hasznos a második fázisban, ha a Shrapnel ismét kitargetol, miután már egyszer elhasználtad rá a Dream-et és az CD-n van. Ebben az esetben a legjobb úgy eljárni, hogy a Shrapnel beérkezése előtt még nyomsz egy glyphelt Raptor Strikeot DW fejébe, és utána nyomod a Deterrencet, hogy minél nagyobb sebződést fogjon fel a Shrapnelből a kettő együtt.
  • Lehet melee rangeből DPSelni az Arm- és Wing-eket, ezért érdemese Raptor Strike makrót írni rájuk, hogy használhasd az RS-t pl. Corruption DPSelése közben, targetváltás nélkül is.
  • A petek respawnolnak ha platformot váltassz, ezt ki lehet használni arra, hogy gyorsan resseld, ha meghal a peted az egyik platformon: átugrassz egy másik platformra és gyorsan vissza.
Nem tudom hogy mennyit segítenek ezek így két hét tryolás után, mást nem találtam.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 4 hete Írta: Manith.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 1 hónapja #8720

Mégöt figyuzzáááál ide a lenti postra!


*Minsa=Asmi=Navan*

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.090 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum