normal Omnotron Defense System

Több
12 éve 11 hónapja #85

4 bossbol álló harc, szokásos osztott hp van közöttük.

Elvileg akármelyikkel kezdődhet a pull, a második boss 30 sec után csatlakozik a fighthoz. Mindegyiknek van energy barja, ami 100-ról csökken nullára. Amikor eléri az 50-et, bejön a következő boss, 45-nél shieldet rak magára, 25-nél elmúlik a shield, nullánál lemerül a gólem és nem lehet targetelni.

Bossok képességei:

Magmatron:
tuzet pakol maga kore meg ugy egyaltalan a terembe szerteszet. a melee nem a tuzben allva veri a bosst. :)
neha random embereket lelangszoroz, ami faj. ha tobb ember kapja be a langokat, akkor az nagyon faj.
pajzs: 300k sebzest fog fel, ha leverjuk rola, felrobban es 75k dmg-et tol mindenkibe. nem akarjuk leverni rola.

Arcanotron:
gyors cast timeos arcane barrage random targetre, nagy sebzessel.
whirlpool: mint a kek paca az iron councilon ulduarban. ha a boss benne all, sokat sebez, ha mi allunk benne, mi sebezunk sokat, ha mindenki benne all, akkor mindenki sokat sebez. ez viszont nem csak sebzest hanem manaregent is ad, a healerek alapveto mana forrasa lesz a fight alatt.

pajzs: ha sebzodik, +20% cast speedet es dmg-et kap. dispellel / spellsteal mukodik ra. ha van mage, akkor lelophatja, de nagyon kell figyelni a tankra, ne csapja le abban az 1-2 masodpercben amig ez megtortenik, ha nincs mage, akkor figyeljuk a timert es a shield elott leallunk. (mire nyomjak a shieldet, amugyis kint kellene mar lennie a kov. bossnak, szoval elvileg nem lenne szabad senkinek ott allnia es utni a boss)

Toxitron:
3 poison pacat idez egyszerre, ezek ha elerik a celpontjukat, robbannak egy 100k-sat. stun / root / minden mukodik rajuk, le kell oket verni.
random emberre kirak egy meregfelhot, aki benne all a felhoben, az 50%kal tobbet sebzodik. a bossra is hat a felho.
pajzs: aki megsebzi, arra felrak egy poison debuffot. a debuff sebez, de noveli a dmg-et az illetonek. par stack jol johet belole, de nem szabad tulzasba vinni.

Electron:
chain lightningot nyom, akkor lehet kellemetlen pl, ha mindenki benne all arcanotron whirlpooljaban...
random emberre kirak egy debuffot, ami aoe dmg-et nyom az illeto korul.
shield: aoe dmg-et nyom a boss maga kore.

A harc menete:
pull után verjük az aktuális bosst, amikor lemegy 50-re az energy-je, kijön a következő boss, átfordulunk arra és ez ismétlődik. Egyszerre két boss aktív (kivéve az első fél percet, amikor csak egy van kint.) Amíg fent van a pajzs a bossokon, tanácsos nem dps-elni őket, a tank is álljon le ilyenkor mindenkepp.

a healerek elegge meg fognak dolgozni a fighttal a leirasok alapjan, nagy szukseguk lesz a whirlpool mana regenjere. viszont emellett szet is kell szorodni hogy ne kapjunk be aoe kepessegeket, ugyhogy mindenkinek esznel kell lennie es nem azzal foglalkozni, hogy mindenkepp neki legyen a legnagyobb dps-e. az alljon bele a buffokba, akinek a leginkabb kell (legalabbis amikor nem allhat bele mindenki)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Minsa.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #715

HC változások:

Nefa időről-időre buffolja valamelyik gólemet, akik ilyenkor új képességre tesznek szert.

Arcanotron:
A manatöltő / sebzést növelő paca (power generator) egy idő után elkezd nőni, majd felrobban (kb. 150k-s dmg). a buffolt paca erősebb buffot ad, tehát méginkább benne kell álni, de időben ki kell belőle mozogni, hogy ne robbanjon ránk.

Electron:
A lightning conductorral ugyanúgy ki kell futni, de néhány másodperccel később átalakul a debuff shadow conductorrá. Ezzel vissza kell futni a raidbe (egy kupacban kell állni, aki messze van, azt a papoknak be kell rántania), gyk. az alap buff fordítottja, aki messze van, az többet sebződik.

Magmatron:
Akire castolja a lángszórót, az nem tud mozogni. Amíg az acquiring target szakasz van, addig még lehetséges a mozgás.

Toxitron:
Nefa berántja az egész raidet a zöld felhőbe. Az addoknak eddigre meg kell halniuk, különben rárobbannak a raidre.

Lényeges dolgok:
Az arcane annihilator sebése gyk. duplázódott normálhoz képest, mindegyiket meg kell szakitani, különben fixen meghal a célpont.
A zöld paca addok szintén fixen kinyírnak mindenkit, ha rárobbannak valakire.
A shieldeket semmilyen korülmények között nem szabad bántani, nagyon kell figyelni a petekre (moonkin fák, ebon imp a bane of doombol, gargoyle, elementálok, stb.). Gyakorlatilag semmi olyan petet nem szabad használni, amit nem lehet irányítani.
Gyorsabban fogy az energy a gólemeken, pörgősebb a fight. Ez azt is jelenti, hogy kevesebb idő telik el az addok idézése, a tűz aoe vagy a lángszóró között pl. De gyakrabban lehet manát tölteni a healereknek, aktívabban ki lehet használni a dps buffokat, stb.

Lehetséges kombinációk:

Arcanotron - Electron:
- megnőhet a manatöltő (kb. lényegtelen)
- a lightning conductorral ki kell futni, majd be kell futni a raidbe
egy kupacban állunk a buff zónán, mindkét boss ott van, vagy mindenki kimozog a zónából, vagy egy valaki kirohan, majd visszamegy. kellemetlen lehet a chain lighning szű spell (electrical discharge) sebzése, de ez max. három célpontra megy amúgyis

Arcanotron - Magmatron
- megnőhet a manatöltő (kb. lényegtelen)
- lángszóró és tűzaoe
egy kupacban állunk a buff zónán, mindkét boss ott van, vagy mindenki kimozog a zónából, vagy egy valaki kirohan, majd megkapja a lángszórót. sebzéscsőkkentő CDket érdemes itt eltolni, mindkét tűz effekt sokat sebez.

Arcanotron - Toxitron
- megnőhet a manatöltő (kb. lényegtelen)
- addok leverése és méregfelhőbe berántás
probléma lehet, ha egy kupacban állunk a manatöltőn, majd odadobja a méregfelhőt és mindenki sebződik, ilyenkor gyorsan ki kell mozogni (kb. 5k körüli tickek voltak talán). mivel olyan nem történhet, hogy felrobban a manatöltő és ugyanakkor ránt be minket az azon lévő méregfelhőbe, ezért olyan nagy problémák itt sincsenek. talán az a legjobb, ha állunk egy kupacban a manatöltőn, mikor odadobja a méregfelhőt akkor kimozgunk, ha jön az addidézés, akkor kicsit hátrálunk amíg nincsenek meg a célpontok. az addoknak gyorsan kell halnia.

ezek alapján ha arcanotron kint van, az egész raid egy kupacban áll lehetőség szerint, a bossokat egymás mellett tankoljuk, közben arcanotron folyamatosan szakítva van.

Electron - Magmatron
- a lightning conductorral ki kell futni, majd be kell futni a raidbe
- lángszóró és tűzaoe
egy kupacban állunk a, mindkét boss ott van, egy valaki kirohan, majd megkapja a lángszórót / conductort. sebzéscsőkkentő CDket érdemes itt eltolni, mindkét tűz effekt sokat sebez.

Electron - Toxitron
- a lightning conductorral ki kell futni, majd be kell futni a raidbe
- addokat gyorsan le kell verni, ha valaki méregfelhőben van, akkor gyorsan ki kell belőle mozogni
elég szemét kombinációnak tűnik, az addok miatt rohangáni kell, de a conductorral egy idő után össze kellene futni, de az is lehet hogy olyankor ránt be mindenkit a méregfelhőbe, mikor a kifutós conductor van valakin. *ezen ötletelni kell*

electronnál is nagyrész egy kupacban kellene állni, a bossok pedig egymás mellett lesznek, az electro - toxi kombót finomítani kell.

magmatron - toxitron
- lángszóró és tűzaoe
- addokat gyorsan le kell verni, ha valaki méregfelhőben van, akkor gyorsan ki kell belőle mozogni
a legszemetebb kombinációnak tűnik, jöhetnek addok, miközben valaki nem tud mozogni magmatron lángszórója miatt, vagy jöhet aoe, miközben addokat verünk, vagy éppen beránt minket a boss a méregfelhőbe a tűzaoe alatt, ami növeli a minket ért sebzést és még sebez is. egy ilyen valószínűleg egy nagyon gyors wipe-ot eredményez.
amúgy itt is egy kupacban kellene állni.


*work in progress - megyek aludni* :)

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Skaven.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #720

annyit tennek hozzá hogy tegnap 2x egymas utan megkaptam a lighting conductort
de egyszer sem alakult at shadow conductorrá. Siman csak kiálltam a tömegböl amig leketyegett a timere a lightingnak


"AZ üt elöször, aki igazán nagyot üt, és elöször"
by Argo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #721

Mégöt írta: annyit tennek hozzá hogy tegnap 2x egymas utan megkaptam a lighting conductort
de egyszer sem alakult at shadow conductorrá. Siman csak kiálltam a tömegböl amig leketyegett a timere a lightingnak

Úgy tudom ez úgy van, hogy Nefa bácsi áll az ajtóban és 30-35 másodpercenként az egyik éppen aktív képességet (kék tócsa, conductor, gázfelhő, stb) elbassza kedve szerint. Tehát úgy tudom nem fix, hogy minden zöld felhőbe bele lesz rántva a raid, meg hogy minden tócsa fel fog robbanni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #723

igen, az elejen le vannak irva a bonusz kepessegek.
ezek nem fixek, lehet latni mindig, hogy az aktiv bossok kozul epp melyiket buffolja nefa. raidwarning is van ra, csak erre meg nem tudtunk annyira figyelni tegnap. :)
ennek alapjan lesz majd befejezve a masodik fele a HC leirasnak. ha minden igaz, akkor gyakorlatilag hat fele boss kombinacio lehetseges, ezek kozul pedig egy lesz buffolva, ha ezt mindenki atnezni, akkor meglepetes nem igazan erhet minket, siman fel lehet keszulni kb mindenre. csak akkor tunik total randomnak a fight, ha ezeket a kombokat nem gondoljuk vegig. ahogy nezem nagyreszt egy kupacban fogunk allni, a ket aktiv boss egymas mellett lesz és ha mozogni kell, akkor kb az egesz raid egyutt mozog (ez a paca-addoknal forul elo, illetve mikor felrobban a manatolto, egyebkent kb egy embernek kell mozognia, akin epp valami debuff van, langszoro vagy conductor). taktika nelkul kb kaosz van es mindenki ossze-vissza rohangal, ezt csinaltuk tegnap, tippre ezert lehet 120+ wipe-ot tolni egy first killhez. :)

tehat ennek alapjan Megot tegnap harom dolog lehetett mikor rajtad volt a conductor:
- a tuzes boss volt kint es valakit langszorozott ugy hogy az illeto nem tudott mozogni
- a manatolto paca volt kint, es ez elkezdett novekedni majd felrobbant
- a paca-addos boss volt kint es valamikor berantotta a raidet a meregfelhobe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #724

Legkritikusabbnak egyébként én a pacák első körös legyilkolászását látom.
Egyrészt lehet vele erős pech, ha a meleet nézi ki, így ők kimaradnak a DPS-ből.
Másrészről a kis zöld pacák hp-ja mintegy duplája a normal változatnak.
Valszeg nagyban megkönnyíti a hatástalanításukat, ha armson megyek és bladestormmal gyorsítom meg a lezúzásukat.
A legkritikusabb pontot ebben látom személy szerint, azaz az első add-adag lebántásának, hogy mire jön az esetleges berántás, már az összes elpusztuljon.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Xoi
  • Xoi profilkép
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #833

Kutházkodtam egy kicsit ismerősöktől, ők hogyan csinálják, milyen tapasztalatuk van ezzel a bossal kapcsolatban.
Első ami igazából Littlet és Engem érintett kérdés az a boss váltásoknál jelentkező felvételi probléma. Ennek kiküszöbölése elég egyszerű és nem is értem mért nem jutott eszünkbe, lehet a túlzott izgalom és a pánik, de Még5 egyszerű MDjével ránk pattintja ezt, igazából ez csak addig szükséges, amíg ki nem jött mind a négy darab fazon, ugyanis utána akármelyik is jön ki a két tank által generált threat már benne lesz mindegyikben s automatice ránk fog jönni a boss. Viszont ennek vmi extra gyorsasággal kell történnie ( Érdemes Még5nek már kicsit hamarabb abbahagyni és készülni a váltásra). Ez az egyik része a probléma megoldásának, a másik része rajtatok múlik, azaz nem a két tankon. Ez pedig a pozicionálás, mikor látjátok, hogy váltás van az éppen aktívvá váló bosstól mindenkinek el, hogy véletlenül se Őt üsse meg először.
Másik rizikó faktor az add kezelése
Ezt a következő módon lehetne megoldani: Toxitront magát valamelyik sarokban tankoljuk és a raid maga az ezzel átellenes részen a lehető legtávolabb legyen, hogy minnél több utat tegyenek meg, ergo több idő legyen a leverésére.
Természetesen sokat számít az is hogy toxitronnal együtt milyen másik boss van kint. Például ha Archanatron, akkor van talán a legnagyobb szívás ugyanis az éppen aktív Toxitronból jönnek az addok amiket le kell verni baromi gyorsan, ki lesz dobva egy felhő is amiből ki kell állni, illetve archanatron pakolgatni fogja a tócsáit lefele.Ez eddig az a rész ami FIX, viszont ezt még megtetézi ugye két variáció lehetősége, vagy a tócsák elkezdenek nőni, vagy beránt nefa minket a zöld pacába. A lényeg, hogy a fight alatt ekkor áll majd a rendelkezésünkre a legkevesebb terület. Ennek a lehetséges két problémának, csak az egyik része ami vészes, hogy ha a paca nő, mivel ezzel még jobban redukálódik a szabad területünk, a berántás szerintem lényegtelen ugyanis ha addig az addok nem haltak meg akkor nincs miről beszélnünk :). Szerintem erre a kombinációra kellene kitalálni egy fix boss helyezkedési illetve raid tagjainak mozgásának az útvonalát.
Alapjából véve kaptam egy olyan információt, hogy az éppen lecsengő bosst a lehető legtávolabb kell elvinni a raidtől és így biztos, hogy nem lesz baj az aoeval illetve a shieldel sem.
Alapvető helyezkedést is lehet módosítani kellene, legalább egy pár try erejéig ugyanis azzal, hogy egymásra spotolunk nagyjábból több olyan dolgot is magunkra rántunk, amit lehet el lehetne kerülni azzal ha szétszóródva helyezkedünk el, eleve a lightning conductor kevesebb embert sebezne (ha ebből shadow conductor lesz látni fogjuk előre) és lenne egy fix pont mondjuk a terem közepe ahová pedig bespotol mindenki shadowconductor esetén.
Magmathronnál lehet a legcélravezetőbb ha boss maga középen van és mindenki oda spotol a boss mögé és lenyomunk egy pap bubit ami ha jól számoltam még a targetelt embert is eléri de mi is benne tudunk maradni úgy hogy nem kapunk a sebződésből. Persze ha Electron aktív akkor megy az a módszer, mint amit most is csináltunk, hogy kifut az adott ember majd ha kell akkor megint középre be mindenki a shadow miatt.Ezalatt a másik tank valahol a sarokban el van a bossal, és akkor itt jön az amivel megcáfolom magamat, mi van akkor ha Toxitron van kint s jönnek az addok :) Na ez egy jó kérdés, és mi van akkor ha ez meg van fűszerezve egy jó kis berántással, ez szintén necces. De véleményem szerint így lehet a legkevesebb dmget bekapni Magmathron alatt.
Ami személyes tapasztalatom az, hogy a CDk berotálása sztem ennél fightnál a legkulcsfontosságúbb ha van ilyen magyar szó, ugyanis volt úgy hogy rögtön el kellett CDznem mikor felvettem a kijövő bosst és nem volt már mentésem arra, hogyha shadow conductor van s nem futok be hozzátok ( ez adodhatott az én balfaszoskodásomból is h később húztam ki a bosst a tócsából, avagy a felhőben álltam -_-, de volt olyan is amikor nem volt egyik se de még is low hp-n voltam, ez ugye adodhatott a felesleges kihealésből is.
Archanatron-nál a szakítás aktív fázisban szerintem már megy s nincs vele probléma, viszont amikor nem aktív azzal valamit kezdenünk kell mivel sajnos a tócsából való huzogatás miatt sokszor pont nincs rangeben mikor kasztol s nekem kellene szakítani. Ez szerintem kivitelezhető lenne azzal ha Skaven Elemenetálkodna egy picit :)
Összegezve lehet érdemes lenne itt is találni mindenkinek egy adott helyet és, ha nem mondok hülyeséget két rész van ahol számít az, hogy a raid hol áll toxitronnál az add kezelés miatt de igazából az se követel akkora együtt mozgást, de inkább a shadow conductornál való középre futás szerintem nem olyan rossz ötlet!
Tankolás könnyítésre pedig van egy olyan megoldás hogy a 4 bossbol 2-2 mindig egymás mellé van lepakolva így rögtön ott lesz maga a boss ami aktívvá válik, ugye ehhez szükséges lesz az is hogy eljussunk odáig, hogy kijöjjön mind a négy öregapa.
Add kezelésre egy kis help:
Qzuljin láttam, hogy a gombákat már lepakoltad combat előtt, nem tudom milyen CD van rajta igazából fáradt vagyok megnyitni egy wowheadet :) de Toxitronnál mikor aktiv lesz érdemes ezt akkor lepakolnod a büdös lábához így ez rögtön dps a berobbanása, illetve ha tudok tudunk segíteni neked légyszives jelezd ezt, hogy milyen problémáid vannak az addok dpselésével, gondolok itt addon, targetelési bajom, bindigek.
egy okos által összedobott csirkedruid topic:
http://elitistjerks.com/f73/t110353-balance_cataclysm_release_updated_4_1_a/
Még5 a trappel meg mi tankok tudunk segíteni csak nyomd le a toxitronhoz még mielőtt aktív vagy közvetlen akkor mikor aktív lesz s belehúzzuk azon ne múljon ! Illetve nem tudom milyen specen voltál de ahogy nézegettem MM-en itt jobb dpst tudsz tolni, effectivebb az addokon is!
Nikjin tudom, hogy nem leszel holnap de a jövőben pár segítség erre a fightra: mindenképp fire maradjál szerintem, már csak azért is mert ezt szoktad meg arcane lehet nem hozna annyi előnyt. Illetve tudom, hogy procc függő sokszor a mage de nem ekkora dps különbséggel, fontos az aoézásnál, hogy mikor robbantod a combustiont a living bomb függvényében, ha jól sejtem, de itt az okosak ezt jobban tudják--> http://elitistjerks.com/f75/t110326-cataclysm_fire_mage_compendium/
Addok damage done-ja
http://www.worldoflogs.com/reports/rt-ydww5unxbj961tvm/details/6/?s=2517&e=2672
ez az ahol nagyjából mindenki élt.
Huh égy fél 4kor ennyi jött ki belőlem, lehet vannak benne baromságok nem tudom, ki kell próbálni át kell beszélni, s nem lesz ezzel baj! Egyáltalán nem nehéz boss szerintem, természetesen a gyakorlás gyakorlás hátán majd meghozza eredményét!
De azért jó ha az elején tisztázzuk kitől mit várunk el, és itt most gondolok mind a 10 emberre!
Ha nem is sikeredett túl sikeresre ez a postom, legalább az én fejemben összeállt a fight maga, lehet mindenkinek ezt kellene csinálnia :))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Xoi
  • Xoi profilkép
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #834

Itt egy hasznos videó is hozzá !
http://www.youtube.com/watch?v=_BRHUI7sLRQ&feature=player_embedded#at=181

Fingom sincs hogy kell ide videót berakni, hiába kattingatok itt a youtube ikonkára, mentem aludni! :)


**
Összejött :D

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Xoi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #835

legföbb promblema a misdirrel h 30 sec cd-je van a bossok meg kb 24 secente valtanak ergo minden masodikat
tudom misdirezni egy a baj nincs idöm arra figyelni hogy epp ki következik ki fogja a bosst felvenni csak akkor amikor mar aggrozta. egy rossz misdir es kb wipe
annyit tudok esetleg hogy kezdesnek nem lövök misdirt es a masodik tankot focusba téve misdirezem 2 bossonkent
viszont ha jönnek az addok nem tudok misdirt löni.


"AZ üt elöször, aki igazán nagyot üt, és elöször"
by Argo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Caserys
  • Caserys profilkép
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #837

Annyit tudok mondani, hogy ide pala healer kurvajó. Szóval ha ezen a harcon én fogok healelni, és netalántán Skaven megy át elemenentalra, az szakítás miatt jó, de egyben nagyon fog fájni is, nemcsak nekem, hanem a többi healernek is mana tide hiánya miatt. Kurvára heal intenzív egy harc. Ha valaki később fut ki Lightning Conductorral? máris 50%-on vannak az emberek. Innen felhúzni őket sok mana. Nincs mese, igazából kéne egy épkézláb cement shaman nekünk :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #840

Nagyon izgalmas pörgős harc. Tetszik!

De! Nagyon sok felesleges hibát vétünk mindannyian. Kezdve a legegyszerűbbel, Barrier. Ha váltani kell robotot, akkor MINDENKI váltson targetot, a tankok nyomjanak egy StopAttackot.

Az addoknak AZONNAL halniuk kell. Ez a legfontosabb a harc alatt. A wipeok nagy része erre vezethető vissza.

Az bossok közzül Arcanotron okozza a legtöbb problémát. Az Arcane Annihilator 105k-t sebez. Ha tócsában áll a boss, akkor 157k-t. Ha felhúzza a pajzsot, akkor minden ütés után kap 10% dmg és haste buffot . Ez magic buff és dispell/spellsteal működik rá!!!
Az összes cast szakításához 2 db szakító kell. Az egyik a tank. A tanknak nehézséget okoz a szakítás, hogyha maga alá rakja a boss a tócsát. Tegnap Xói és én is rosszul kezeltük ezt a helyzetet. Megjelent a tócsa, elfutottunk, hogy kihúzzuk és ekkor kezdett castolni. A helyes megoldás, hogy amennyiben a tanké a következő szakítás, akkor hagyja benne a tócsába amíg el nem kasztolja és csak utána húzza ki, legfeljebb toljon egy CD-t addig.
A szakítást jobban össze kell szinkronizálni. Javaslatom:
Tank + 1 main szakító + 1 tartalék szakító. A szakítást a tank kezdi. Minden második szakítás a main szakítóé. Amennyiben bármilyen okból a tank vagy a main szakító nem tudja szakítani a következő castot, azt hangos jelszi RC-n, hogy a tartalék szakító tudjon erről.

Ha fenti problémákat sikerül megoldani, akkor mienk a harc.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Littleboy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #848

ha atmegyek elementalra, akkor 5 secenkent tudok szakitani es purge-olni is tudom arcanotront, ha kell. erre a bossra ez lenne a legjobb megoldas.

minel tobbet gyakorlunk, annal kevesebb lesz a heal igenye a fightnak amugy. ha rendesen ki tudjuk hasznalni a manatolto pacakat, akkor manatide sztem nem letfontossagu ide.
az szerintem latszodott tegnap, hogy a dps javult idovel, a pacak kezelese is jobb lett, a helyezkedes az, ami annyira meg nem ment es meregfelhobe berant / pacakat verunk / szetszorodunk szituaciok utan nem igazan tudtuk osszekapni magunkat. ha az ilyenekhez meg hozza jon az, hogy kijon egy annihilator es meghal valaki, akkor meg mar tenyleg szivas volt. ha a megszakitast fixen le tudjuk kezelni, akkor utana mar csak gyakorlas kerdese, a dps meglesz hozza most mar.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #850

Skaven írta: utana mar csak gyakorlas kerdese, a dps meglesz hozza most mar.

Mondjuk ha Te is DPS-elsz, nem vagyok benne biztos. :P
Annyi még, hogy szóródás után sokszor előfordult az a szituáció, hogy a raid szétszakadt, mert a focusba tett boss messze volt a raidtől ( tipikusan vmi szétszaladós, addölős, stb. résznél ).
Itt sajnos a melee nem tud közelebb menni, ezért a raid többi részének kell odajönnie. Ez utóbbi volt az, ami elég sokszor elmaradt sajnos, majd jött egy shadow conduct és szétnukeolta a raidet.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #851

majdnem hasonlo setup mint a mienk lehet ma este (rugo helyett warrior lesz nalunk es resto druid helyett disc priest)

http://www.worldoflogs.com/reports/rt-ixjrjiaidkkrlvt0/sum/damageDone/?s=4564&e=4948

tippre nalunk ekkora dps-re nem lehet szamitani, az interruptok es a dispellek elegge nyilvanvaloak igy. :) lehet csemegezni hogy ki es hogy veri az addokat, milyen spelleket hasznal, stb.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Xoi
  • Xoi profilkép
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 10 hónapja #855

A pozicionálósról még mindig nem ejtettünk konkrétan semmit, ezért adok egy ilyen linket sok minden le van benne írva, például amit mondtam én is, hogy a magenek miért van ekkora dpse itt ?? Archanatronnál való spellstealezés MUST HAVE mert egy kurva nagy buffot kap vele a mage!!!!
Tankoknak armor poti illetve health poti szintén kötelező, illetve a shadow conductorra marha sokat segít a http://www.wowhead.com/item=68713 trinket.
Link egy cikkről:
http://aulaugus.wordpress.com/2011/04/04/heroic-omnotron-tips/
Itt egy helyezkedési kép :

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #858

teljesen jonak tunik amit ir a csavo. :)
en szivesen csinalom a megszakitast a bosson, na meg trinketem is van, azon ne muljon, ahogy irta is, a megszakitonak nem lesz vmi nagy dps-e, de stabilan tudom csinalni es tudok melle olyan talentet kirakni, hogy minden a tulelesre megy majd nalam. :)
az elhelyezkedesnel mar vmi ilyesmit probaltunk tegnap, csak itt meginkabb szet vannak huzva a bossok, nekem tetszik igy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #860

Nem tudom mi van a netemmel de megfigyeltem hogy a wordpress.com-os dolgok egyszerűen nem jönnek le, üres lap...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #861

Khetana írta: Nem tudom mi van a netemmel de megfigyeltem hogy a wordpress.com-os dolgok egyszerűen nem jönnek le, üres lap...

[font=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]So when each ability came, we did the following.
Empowered Magmatron: Stack together, spread from the acquired target, then restack.
Empowered Arcanotron: Stack in puddle, then run out and restack.
Empowered Electron: Sidestep from group for 3 seconds, then sidestep back to the stack.
Empowered Toxitron: Stack far from Toxitron. After poison pull, run away and restack.
Toxitron proved to be the most difficult to deal with (the reason why many guilds killed this encounter the first time when Fixate was bugged, making the adds that spawn not even target players). We decided that tanking him against a wall with the entire raid at half max range made it the easiest. This means the cloud generally went on the raid there, and they could move back to max range after. If a pull happened, then the group would move back to max range again. The adds always had to go through the cloud to reach the group as well, which made them easier to kill. This picture tries to help explain. The BAD red circle is the poison cloud. Skull is Toxitron. “X” is the other active tron

Other trons didn’t require specific positioning for us.
Having poison adds killed quickly, a cool down rotation for Magmatron’s Incineration Security Measures, having the raid use self cool downs to entirely or partially negate Flamethrower, interrupting all Arcane Annihilators, not attacking shields, etc. all apply from normal mode.
However, do not move trons into the poison cloud. The risk of causing a wipe by doing this is too high compared to the small DPS reward you get. Maybe later when you’re more comfortable with the encounter, but I wouldn’t recommend it when learning.
Specifically regarding the interrupts on Arcanotron. Having a Shaman is obviously the best way still. If not, have 2 players swap back and forth. Note that if a poison pull happens (ie Arcano and Toxic are both active), you’ll need a ranged interrupt to cover his cast.

[/color][/font]

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Íz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #893

Kép még mindig nincs, de a leírás fasza. Ezt a stack dolgot kéne rendesen vezényelni + dbm segítségével nézni hogy mikor lesz empower. Ezt egyébként írja egy timer jól. A zöld pozicionálást kulcsfontosságúnak érzem, hiszen az addverésben segít ami elsődleges wipefaktor most.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 10 hónapja #1063

Nekem is kezd összeállni a robot harc, megértettem, hogy mi kritikus a magasabb DPS eléréséhez. Lockok figyelmébe ajánlom ezt az EJ tippet*, miszerint Magmatron kivételével a többire feltehető a http://www.wowhead.com/spell=80240 ami még dobna a DPS-emen és nem procolja a pajzsot. Lemakróztam az impet is. Így BoH használat nélkül is 22k felett voltam normálon, BoH-kal egy talán teljes pullon HC-n is hozni tudom a 20k-t. Igaz normálon nem pacáztam, ami viszont durván leveszi a DPS-em.

*Omnotron Defense System: Place BoH on the old Tron when the new one activates, BoH will not activate the shield mechanics, however, DO NOT apply it to Magmatron when his shield goes up, this will cause it to explode and will likely wipe your raid.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.181 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum