unanswered Spellblade Auriel

Több
7 éve 2 hónapja #27298

Mage boss, 3 fazissal. (frost, fire, arcane)

A 3 fazis meghatarozott idokozonkent valtakozik. A bossnak lenyegeben 3 kepessege van melyet minden fazisban hasznal.
Replicate, Detonate es Animate.

Alapvetoen a 2 tanknak semmi dolga nincs, csak egymason allni es 2 stack debuffonkent cserelni a bosson es osszegyujteni az addokat.

1. fazis. Frost: Mark of Frost nevu debuffot rak ki 2 emberre, 60seces debuff mely egyre tobbet sebez az illeton es korulotte 8y-ban, nem dispellezheto, ha elviselhetetlenne valik a dot dmg, ugy tudjuk csokkenteni ha ez a 2 ember osszefut. Ezzel reseteli a debuffot, majd meg 2 ember megkapja. Osszefutas soran raidwide dmget okoznak.

Replicate: kb 30sec utan hasznalja ezen kepesseget, mely +2 emberre kiteszi a Mark-ot viszont kevesebb ideig tart.
Detonate: a Markolt emberek debuffjait robbantja fel, ezzel egy tocsat hagynak maguk alatt.
Animate: a fennt emlitett tocsakbol addok jonnek, ezeket kell leaoezni ill. szakitani. Az addok kozul 1 random emberre teleporoltal majd aoet kezd el castolni es eltolni az embereket magatol(pokmadar madarfazis). Az add korul lesz egy kor melyen ha atmegyunk/ki tol minket stunnolodunk. Viszont ezen cast alatt az elemental 100%al tobbet sebzodik.


2. fazis. Fire: Searing Brand: random targetre tolja es rovid ido utan kichargol a targetre. Egy dotot hagy rajta. Lenyegeben random target kifut a raidbol es senki nem all a boss es targete kozt, mivel azok az emberek is megkapjak ezt a debuffot.

Replicate: 4 emberre chargol.
Detonate: Mark of frosthoz hasonloan, a Searing Branddel fertozott embereket robbantja fel, ismet csak tocsat hagynak maguk alatt.
Animate: ismet addok a tocsabol, melyek 6seces majdnem oneshotolos pyrot castolnak. Fontos hogy ha az addok 8y-on belul vannak egymashoz 100% cast speedet es dmg buffot kapnak. Tehat a detonate elott a debuffos emberkek szetallnak minimum 8y-ra.


3. fazis. Arcane: Arcane Orb: random emberre castol egy arcane orbot, mely 8y-on belul sebez.

Replicate: tobb orb.
Detonate: az arcane orbok random emberre fixalnak majd a cast utan odarepulnek es sebeznek. Minel tavolabb vagyunk a robbanastol annal kevesebbet sebzodunk. A robbanas helyen ismet a megszokott tocsa marad.
Animate: tocsakbol addok, melyek raidwide aoeba kezdenek.

Vidi: 


Doh.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Írta: Mlnrmt. Indoklás: tenyleges kill utani szerk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Littleboy, Rickysultan, Caseryss, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.075 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum