locked Szarvavan Havoc Demon Hunter [elfogadva]

Több
7 éve 6 hónapja #26159

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Szarvavan/simple

2. Mainspec/offspec: Havoc / Vengeance

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:
Friend rangon Cataclysm óta már itt vagyok, akkor kerültem raider rangra is, azonban MOP-ban nem játszottam, WOD-ban pedig nem jelentkeztem vissza raidernek.

4. Miért választottad ezt a karaktert, és a speceit?
Kb. másfél éve tértem vissza játszani, és nem találtam meg azt a kaszt/specet amivel szívesen játszanék, a Legion-os fury warrior is tetszik, de leginkább a Havoc nyerte meg a tetszésem és úgy érzem eléggé tetszik ahhoz hogy a Legiont végigjátsszam vele és ne pártoljak el egyik másik karakterhez sem.

5. Total time played (level 100 és összesen külön): 3,5 nap perpillanat

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: Egyelőre ez az egy 110-es karakterem van.

7. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz: Ilyenem nincs még sajnos.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:
2-t is feltöltöttem, egyiken látható az összes minden hol látszana ami ElvUI, a másik pedig egy átláthatóbb. Egyébként az UI-mat folyamatosan alakítom, aszerint hogy minél kevesebb fölösleges dolgot lássak, így nagyobb felület jut a játékra. Az outgoing combat textnek keresek egy jobb helyet mondjuk a jobb felső sarok körül, az incoming damaget lehet nagyobb betűméretre venni, és látható helyre tenni, az incoming heal pedig maradhat normál betűméret és filterezni.




Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:
Sziasztok, Horog Gyula vagyok, 25 éves, BSc Gazdaságinformatikus diplomát szereztem a Debrecen Egyetemen. Jelenleg a British Telecom alkalmazásában 2nd line network technikus és service desk agent vagyok service assurance részen, szóval olyan dolgokat próbálok megjavítani, amik (elvileg) legalább egyszer már valamikor működtek.  Munkámról még annyit tennék hozzá ami fontos, hogy 24/7-be dolgozik a csapatom, a munkaidőm általában 9-17:30, a többi shift pedig 06-14, 14-22 illetve 22-06 (plusz a hétvégiek 12 órások, 06-18 illetve 18-06).
Egyéb dolgok: szeretek horgászni, nem szeretek olvasni.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:
A munkám miatt ezt nem lehet megmondani, inkább azt mondanám hogy hosszútávon igyekszek hozni minél nagyobb aktivitást, az egyéb hétköznap esti elfoglaltságokat pedig olyan napokra igyekszem szervezni, amikor nem raidelünk.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 24:00, de néha 0:30)
 A 6. pontban fejtem ki.

4. Van működő mikrofonod, akadályoz bármi a használatában?
Ajé, van egy új Jabra UC VOICE 550 MS Duo-m!! felavatásra vár!!! ?

5. Hány fps-ed van raid közben (20fős raid)?
50-60, de beállítás meg encounter függő, meglátjuk még hogyan fog szuperálni, de addig finomhangolom amíg ki nem hozok stabil 50-et, de inkább 60-at. Az fps-t előnyben részesítem a csili-vili grafikával szemben, jelenleg a Graphics Quality 4-re van állítva, így szinte mindíg stabil 60 fps-em van, de majd raidek alatt szerintem ez még finomhangolásra fog szorulni.

6. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?
  A hétköznapi műszakok nem egyenletes eloszlásúak, úgy nagyjából 40-50%-ban 17:30-kor végzek, ezért az éjfélig tartó raidelés nem okoz gondot.  Azonban a többi műszakban problémásabb, amikor 22-ig dolgozom, akkor a raid felénél esetleg be tudnék csatlakozni.  Amikor 22-re megyek dolgozni, nincs értelme szerintem raidre indulni, ugyanis 9 körül lassan kezdek készülődni.  Amikor reggel 6-ra megyek dolgozni, akkor megoldható, nagyon szeretnék menni és fogok is, amennyiben kapok lehetőséget, az viszont kérdéses lesz hogy a koncentrációs képességemet hogyan fogják befolyásolni a hajnali kelések.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:
Azért, mert szeretném ha a raideken amiken részt veszek, azok szervezettek lennének, gondolok itt a pontosságra elsősorban. Tiszteljük egymás idejét.
A másik, nem szeretem amikor a raid jelentős hányada nem tudja jól használni a karakterét, és ennek fejében nem is hajlandó javítani rajta, rontva az össz-teljesítményt.

2. Hogy találtál rá a guildre:
Még a Cataclysm idején az egyik taggal beszélgettem, és annak a beszélgetésnek a hatására jelentkeztem. Sajnos nem emlékszem ki volt ő, csak annyira hogy druida :)

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?
Körülbelül 8 éve kezdtem, akkor még tört szerverem Burning Crusade-t játszottam, majd hamarosan a minőség mellé tettem le a voksom. A legnagyobb eredményemet Veletek értem el, amikor Deathwinget 10 HC-n legyűrtük, bár nem az én érdemem volt, ugyanis alulgearelt voltam, ráadásul 5-6 fps-em volt. Azután mint említettem, nem is raideltem komolyan, habár egyszer WOD-ban egy puggal Archit HC-n leütöttem.Nem igazán mérvadó, de azért megemlítem a tört szervereken elért dolgokat is: A Hellground szerveren raideltem hosszabb ideig, ott farmoltam az összes Burning Crusade raidet mondhatni Blizzlike környezetben. Azért fejeztem be ott a játékot, mert habár az a kiegészítő tetszik a legjobban, valahogy már idejét múlta, és az az igazság hogy néhány év BT-SWP farmolást kezdem megunni.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Megmondom őszintén, érdekes módon, tört szerver ide vagy oda, Illidan Stormrage fight volt a kedvencem.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)
Semmilyen másik raider guildben nem voltam tag Blizzard szerveren.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
Itt gondolom nem a szerencsés lootokról kellene szót ejteni, de azért szeretném Veletek megosztani, épp Veletek történt, még Cataclysm idején. Már javában DS-t farmoltuk, én ekkor lettem raider, így nem tanultam meg a Firelandsi bossok taktikáját. Egyik este viszont valami oknál fogva, Firelands-re mentünk. Kicsit hangot is adtam a visszakozásomnak, hogy nem vagyok erre felkészülve, nem tudtam előre hogy oda lesz a menet. Azért elvittetek. A Boss neve: Alystrazor, és a gyönyörű mountja. Előre szóltam Nektek, hogy néha így ráérzek hogy ha kiesik egy mount, és nagyon mákos vagyok... valami azt sugallja hogy ki fog esni és én fogom megnyerni. Szerintem akkor még senki sem hitt nekem, de igazam lett. Utólag is elnézést a jelenlévőktől! ?A szerencsét félretéve, arra vagyok büszke, hogy úgy érzem, a karaktereim használatához gyorsan hozzá tudok szokni, és maximális teljesítményt ki tudok belőlük hozni, legyen az single target vagy aoe, mozgás vagy egy helyben álldogálós helyzet.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
Jövőhéten éjszakás leszek, remélem lájti meló elé nézek, akkor fogom a közelgő bossok taktikáját olvasgatni. Nyilván az interneten... :)

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
Eddig a  Noxxic.com -ot használtam, ha van jobb ötlet szívesen fogadom!

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link )Igen

Mellékletek:
Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26161

Az én kérdésem az, hogy annó úgy emlékszem, hogy te egyszercsak eltűntél és nem jöttél többet raidelni. Ez azért nem egészen a „tiszteljük egymás idejét” hozzáállás? (Lehet hogy rosszúl emlékszem, mert jópár éve volt már)
Ki fog most tartani a lendület?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26172

Azt kell mondanom, hogy rosszul emlékszel. A Pandaria elején mondtam Nektek, hogy amíg nem lesz új gépem, addig egészen biztosan inaktív leszek, sajnálom ha nem mindenkihez jutott el az infó.

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26173

Szia!

Jelenleg mint egyetlen DH raider akkor én feltennék kérdéseket.

Ezeket a talentek honnan szedted?
Momentum nincs kirakva? (20% + dmg)
Prepared kivan rakva a fel rush nincs?!
Illetve miért a fel barraget használod 110es talentnek daemonic helyett? (5sec metamorph)
Master of glaive kinn van a bloodlet pedig nem?
Nagyon szedett vedettnek látom,mintha csak úgy kattintottál volna valamire,mert nincs logika a talentek között,pedig a dh nál nagyon egybefüggőek.

Üdv:
Edidh

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26175

Tudom, hogy sokat számolgattál, mielőtt jelentkeztél, de mégis megkérdezem:
Ilyen munkabeosztás mellett fogod tudni hozni a 66%-os raideken való részvételt?

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26179

Kedves Edidh,

Köszönöm a hozzászólásodat.
Nyilván a talentek állása nem raidre van még összeállítva.
A tapasztalat lesz az, ami majd meghatározza hogy melyik bosson, vagy bossok közötti trash-ekre milyen talentem lesz.
Szerencsére manapság már rugalmasan át lehet őket helyezni, azt gondolom hogy ezzel a lehetőséggel élni kell, így mindig a lehető legjobban meg lehet felelni az adott szituációknak.

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26180

Szia Kempf,

Igen, a léc az aktivitásnál rezeg.
Itthon a 165. munkanapig van meg a beosztás, az alapján számoltam, azért az már elég hosszú táv ahhoz, hogy egy képet adjon.
Az eredmény a következő lett:
- ha csak azokat a napokat számolom bele, amikor az egész raiden részt tudok venni, akkor az 52,7%
- ha még hozzászámolom a délutános műszakjaimat is, amikor legkésőbb fél11-kor tudnék raidre érkezni, tehát a fél raiden még részt tudok venni, és ezt időarányosan számolom (tehát a délutános műszak utáni raideket csak 0,5-el szoroztam), akkor 67,3% jött ki.

Annyit tennék még hozzá, hogy a beosztásomat hivatalosan 2 héttel előre meg kell kapnom, és az utóbbi másfél évben mindösszesen ezen egyszer variáltak egy kolléga lebetegedése miatt, tehát azt gondolom hogy eléggé nagy biztonsággal én már akár 2 hétre előre tudnám jelezni hogy részt tudok-e venni az adott raiden.

Tudomásul veszem, hogy ez nagyon alacsony aktivitás még így is, és azt is megértem, ha emiatt el lesz utasítva a jelentkezésem.

Üdv,

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26181

Én ezt értem, de logikátlan. 2 charge glaive nem ér semmit ha nincs bloodlet,ha nincs momentum nincs dpsed (-20% dps). A fel barrage 20k-kat pattan,még 100ason se lenne értelme. A noxxic a legrosszabb oldal ahonnan tanulni lehet. Icy veins-t ajánlom,illetve a talented átvariálását,mert ez nekem úgy tűnik mintha hasraütés szerűen kattingattál volna.

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26182

Dögrovás írta: Az én kérdésem az, hogy annó úgy emlékszem, hogy te egyszercsak eltűntél és nem jöttél többet raidelni. 

Ha nem csal az emlekezetem, FL-ben kapott trial rangot (asszem omniban, de lehet tevedek) es egyszer csak eltunt.


Doh.
Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26201

Edidh, köszönöm a hozzászólásod, hát megoszlanak a véleményeink. Lehet nem fejeztem ki világosan, hogy nem dungeonra vagy raidre van perpillanat lerakva a talentem. Az icy veins az nagyon jó oldal, köszi, el is felejtettem hogy ilyen is van :)
A fel barraget pedig próbáld ki.

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26212

Igazad van. Picit tényleg jobb aoe fighton mint a demonic-metamorph blade dance kombo. :)

Téma zárolva.
Több
7 éve 6 hónapja #26216

Kaptál Trial rangot, aztán hajrá!


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.586 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum