locked Kythe balance druid [elfogadva]

Több
8 éve 9 hónapja #22934

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Kythe/advanced

2. Melyik csapatba jelentkezel(Mythic/HC): HC

3. Mainspec/offspec: balance mainként/ tankot próbáltam, de panda lfr-ben tankoltam utoljára „raidben”, azóta csak 5 fősben próbáltam ki a tankot WoD-ban, tehát druid offspeccel nincs tapasztalatom, de ha a szükség úgy kívánja, nem zárkózom el előle, csak gyakorlás kérdése

4. Mikor érkeznél ide a guildbe: Amennyiben felvételt nyerünk Skadival és végbemegy a faction change.

5. Miért választottad ezt a karaktert,és a speceit?
Eddig shadow priest-tel raideltem mainként, de MoP óta kacsingatok a balance druid felé (mióta játszok 2. számú karakter volt) és mivel nem volt raid aktivitás nálunk WoD-ban, ez lehetőséget teremtett arra, hogy a druidot kezdjem el húzni először. Megtetszett, jobban, mint a pap, így megmaradt mainnek WoD-ra.

6. Total time played (level 100 ésösszesen külön):
Druid: 56 nap 15 óra (100-on 6nap 18 óra)
Priest: 152 nap 7 óra
A többit nem számolgattam össze, mert annyira nem sok időt töltöttem velük (blood dk, hunter, mage, meg pár kisebb karakter)
7. Armory linkek egyéb max. szintű karaktereidre: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Tolland/advanced Nem max. szintű, de ezzel raideltem eddig csak, így minden eddigi tevékenységem ezen látszik (raid,repu stb.)

8. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs linkegy raidre amiben szerepelsz: Egy normal raiden voltam druiddal, arról log nem készült, így ezt nem tudok linkelni.

9. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVEraid/group környezetben:
http://kepfeltoltes.hu/150624/WoWScrnShot_061315_144253_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150624/WoWScrnShot_061315_145526_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van pár megjegyzésem is a képekhez: A fontosabb spellek bindolva vannak, de szeretem, ha a számok is ott vannak. Kell még finomítani rajta, ha
rendes raid közelébe kerülök, csak meg szerettem volna nyugtatni mindenkit, hogy használok gyorsbillentyűket :)

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol,milyen idős vagy, stb: Gyenes Patrik vagyok, 24 éves, most végeztem Szegeden,földrajz szakon (területfejlesztés szakirány). Jelenleg egy képzésszervező cégnél dolgozok. Raid alatt max. csak sörözök!:) Szeretek horgászni, sportolni, olvasni.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:Mind a két HC raidet tudnám vállalni. Ellenkező esetben értesíteni szoktam az embereket.

3. Gondot okoz a késői raid end?(rendesen 24:00, de néha 0:30): Nem igazán.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van. Az fps jó kérdés, szituációtól függően 15-20környékén mozog. Sajnos öreg a gép, így előfordulhatnak döccenések, de összességébe véve raidképes (lfr-ben és abban az egy normal raidben nem volt gond), de augusztus-szeptember környékén tervezek újítani.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Júliusban összesen 2 hét nyaralás,nem tudom pontosan hány raidet érintene. Más dologról jelenleg nincs tudomásom, amennyiben lesz, azt időben jelezni fogom, de ismétlem, nem számítok ilyenre. Ha ez nem férne bele a HC raidelésbe, akkor a nyári időtartamra alacsonyabb rang is megfelelne nekem, persze amennyiben felvételt nyerek:)

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Elsősorban a szerveren nézelődtem és olyan klánt kerestem, ahol nem túl erőltetett (progress) tempóban megy a haladás, de van lehetőségem normal/hc szinten megnézni a kontentet és raidelni. Ez a két raid időpont pont beleillett a képbe (a három már sok lenne nekem), plusz raider múltatok, tapasztalatotok is van, így nem egy teljesen új klánnal kell kezdeni elölről mindent. Plusz Skadi is jelentkezik, így ismerős is lenne a Golden Dawn-ból.

2. Hogy találtál rá a guildre: Ally oldalalon is lehet hallani ezt-azt, bár ez még pandában volt, nemrégiben pedig a wowprogressen nézelődtem.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?
2009 szeptemberében jöttem eredetire (ha jól emlékszem) Akkor kapcsolódtam be Ulduar, majd nem sokkal később ToC takarításba. Kisebb nagyobb
megszakításokkal játszok azóta. Többnyire IRL okok miatt szüneteltettem a játékot. Amit progress szinten csináltam raidek: ToC, ICC (hc-ban sindráig
jutottunk, ő még meglett), ezután „kis” szünet, majd Fl-re jöttem vissza (hc progress nem nagyon volt), DS-ben normal szintén, MV, HoF és ToES csak úgy érintőlegesen, ToT-ban az elejétől aktív voltam a végéig, ahol Animus 200+ wipe után meglett (még mindig nagyon szép emlék) és akkor jött ki SoO, ahol 4 boss maradt csak hc-ban. A mythic bevezetése előtt abbahagytam a játékot, szerettem volna végre befejezni az egyetemet és nem igazán tudtam a játékkal egyszerre csinálni.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Sok volt, őszintén szólva. Sindra volt az első olyan boss, ahol rengeteget szívtunk. A másik nagyon kínlódós boss Dark Animus volt. Tényleg elképesztő, hogy mennyit voltunk ott. Nagyon nagy siker volt mindenkinek mikor megcsináltuk. ICC-t szerettem, jó hangulata volt, Uldut is, bár sajnálom, hogy nem az elején kezdtem, de a feeling nagyon tetszett (bár a mount és a mace farmolása visszavett az élményből) SoO is megfogott, shadow priestként hasznosabbnak éreztem magam és voltak kifejezetten neki való fight-ok is.

5. Milyen guildekben voltál?(távozás okát is írd le) In Aeternum és Golden Dawn. IA-ban kezdtem, amikor abbahagytam egy időre, akkor már nem raideltem ott többet, de nem volt semmilyen negatív visszhang, korrektül váltunk el. Mikor elkezdtem újra játszani, úgy álltam hozzá, hogy egyszerű hobbijátékos leszek, de nem bírtam ki és jelentkeztem a GD-be, akik erősen progresseltek már akkor és utána már csak ott játszottam. Most nincsenek raidek, játékosok sem igazán, de a raidelés viszont hiányzik, ezért még a night elfet is trollá tenném :D ami kicsit fáj, de ez van, őszintén szólva szokatlan lenne a váltás kezdetben biztos:)

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően
emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)

Kezdő raiderként ToC-ban Twin nagyon jól ment a pappal, az voltaz első sikerem, kezdőként nagyon jó dps-t csináltam gyenge gearben, azt hiszem még screenshot is van róla. ICC-ben LK szintén nagyon jól ment, az is mély nyomot hagyott bennem. Fentebb írtam Dark Animust is, de az első klános killek
mindig nagyon fontosak nekem, jó érzés volt elsőként ölni és a képeken is rajta lenni. Pappal pár ranked helyezés anno szintén dicsőséggel töltött el. Lehetne még sorolni a bőséggel a történeteket, de nem szeretnék regényt írni, meg fárasztani mindenkit, bár ToT-elején a "szeles, hídról lelökő" trsahen jó volt párszor a levegőbe elkapni az embert és visszarántani :)

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4

8. Hol és mikor nézel utána a bossoktaktikáinak?
Angol, de inkább magyar leírás a képességekről, ha van természetesen, utána meg 1-2 youtube videó, de őszintén szólva leginkább 1-2 próba után rögzül minden teljesen, amikor megtapasztalok mindent és látom a fight-ot. Ha van időm, akkor a top guildek játékosait is megnézem twitch-en . A taktikát természetesen raid előtt olvasom, nem közbe.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
Icy veins, top klánokba játszó játékosok, fórumok

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? Igen

u.i.: Wordben szerkesztettem az applit, de sajnos valami miatt összecsúsztak szavak mikor másoltam, igyekeztem kiszűrni, ha maradt benne, akkor elnézést!:)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Írta: Jynx.
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22936

Szia, köszönjük a jelentkezésed. 

Armory-t tényleg nem tudom megnyitni :)
 Lehet én értem félre de mikor azt írod a heti 2 raidet tudod vállalni, nekem akkor úgy tűnik mintha nem a progressre jelentkeznél. Hanem a heti 2 raidet vállaló csapatunkba. Jól értem ? :) 

Köszönöm előre is válaszod.


Üdv Maoor
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22938

Szia!

Igen, az elején írtam, hogy a HC csapatba jelentkezem,de ha később valami félreérthető volt,akkor elnézésed kérem! :)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Írta: Jynx.
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22939

Ez is egy szep apply :)
Reszemrol igen +


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22941

Druidákat minden mennyiségben! Én voltam kezdetben a raid csirkéje de tankolás lett belőle most meg sír a szemem jó pár bosson h mit lehetne itt művelni egy lolkinnel örülök, hogy végre ez megvalósul remélem minél hamarabb tudsz jönni. Tőlem is +


\"Nem az az igazi hős, aki vakon harcol a jóért, hanem az, aki megízlelte a gonosz gyönyöreit és magától rájött, ellen kell annak állnia minden erejével.\"
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22945

Részemről is +1

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22947

+1 tőlem is. :)

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22949

Várunk szeretettel, remélem nem zavar, hogy vérre menő marakodás lesz a leatherekre és a szet itemekre:)


Ne feledjétek gyerekek csak a puffin lekvár ad kitartást és mindent legyőző akaratot!
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22950

Először is köszönöm szépen a pozitív visszajelzéseket!:)
GaiaBlood: Remélem, hogy meg fog valósulni! Igyekezni fogok, az biztos!
Rundingo: Némi iróniát vélek felfedezni:P Bár lehet, hogy zavarni fog, mert ilyet még nem tapasztaltam soha! Amikor a más tokenen lévők már az offspec offját szedték össze, akkor a papok, lockok, palák azért imádkoztak, hogy 2-es bónusz legyen:D 

És megjavult az armory, szóval ide is kiteszem, meg fent is javítom:  eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Kythe/advanced

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22959

Teged is szeretettel varunk, fel vagy veve! :)


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22960

+1

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22962

Azt még nem mondta senki de azért részemről /meg szerintem Skaven részéről is/  + pont hogy troll-t tervezel csinálni a night elfből:)


"AZ üt elöször, aki igazán nagyot üt, és elöször"
by Argo
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22969

Köszönöm, köszönjük szépen a bizalmat!:) Ma még este átpakolok a druidra mindent, amit el lehet majd adni és elkezdem a faction change-et. Nem tudom milyen gyors lesz, remélem estére meg is lesz és tudok valakit nyaggatni inv-ért:)
Péntek, szombat, vasárnap nem nagyon leszek aktív (éljen a hétvégi munka) de utána már leszek!!

Mégöt: Ha már hordás lesz a kis night elf, akkor csak olyan faj lesz, aminek hasznos képessége van, ally-n úgyis mindig ezért sírtunk, hogy nem fair! :D Szerencse, hogy a női nem görbe és jól mutat rajta a transmog, vészhelyzetre meg ott a bagoly! :P

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.185 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum