Omnislash

Bar meg ket honap van meg hatra a Battle for Azeroth kiegeszitoig, de eljott az ideje, hogy befejezzuk a raidelest Legionben.

Egy Legion eleji sikeres start utan ugy alakult, hogy ujra kellett szervezodnunk, minek folyomanyakent osszeallt a volt Mythic raider, es a Flex raider csapat, hogy kozosen, a Heroic cleareket megcelozva nyomjuk a progresst. Az uj akadalyokat sikerrel vettuk, eleg jo hamar vegeztunk a Heroic contenttel (sajnos?), ugyhogy megcsinaltuk a Glory of the XY Raider achikat is. Igy a nyari uborkaszezonra megfogyott a lendulet, es egyre kevesebben vagyunk Antorusra, ami lassuk be, mar elso heten sem volt kimondottan izgalmas raid-tier :) Ezert a hetfoi "altos" raid mostantol elmarad, szabad foglalkozas mindenkinek! 

Szerdankent Mythic Guldant farmolunk mountert, prepatchig meg 100%kal dobja, aki gyujti a mountokat, annak jo lehetoseg.

Rovid piheno utan, felfrissulve folytatjuk a raidelest BfA-ban, a mar megszokott szerda-hetfo 21.30-24.00 idopontokban. Jelen allas szerint egy egesz jo, 20 fos rosterunk lesz, de szivesen latunk visszatero es uj jatekosoktol is jelentkezest. Foleg kompetens dpseket keresunk, dps vagy heal offspeccel, healer dps offspeccel is befer, tankokbol perpill megvagyunk. Mivel csak HCig bezarolag raidelunk, cross-realm nem problema, jelenleg is van a rosterben ilyen ember.

Hajra Omnislash!

Jelentkezni erre tessek

Ezt is letudtuk. Koszi mindenkinek aki jott!

Glory of the Argus Raider

 

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (7 hozzászólás).

Masfel este alatt leraktuk Argust hc-ban es ezzel befejeztuk ezt a kieget is. Elegge alultunningolt volt ez az utolso tier, kar erte, de azert az end boss first kill meg mindig jol esik :)
Viszlat a kovetkezo kiegben! (Persze meg egy darabig elraidelgetunk, meg megnezzuk a korabbi raideket mythicben, de akkoris!)

 

Argus hc kill

 

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (5 hozzászólás).

Tegnap este befejeztuk a Glory of the Tomb Raider achievementet es ezzel lezartuk ezt a raid tiert is. Nem volt konnyu menet, foleg a Maidenes (Sky Walker) es Kil'jaedenes (Dark Souls) achik bizonyultak neheznek, azokon eltoltottunk egy-egy estet, de vegul csak meglett a title es a bena pet is.

Antoruson ugyanugy folyatjuk a normal es hc raidelest, immaron egy osszevont csapattal, ugyhogy meg visszaterunk!

 

IGEN, meg mindig megvagyunk es raidelunk. Mar nem mythicben, hanem ket kisebb csapattal normal es hc ToS-ben, de tovabbra is aktivan.

Ahogy mindig, most is keresunk hasonloan szivos jatekosokat akiknek jobb a 21 ora utani raid kezdes es szeretnenek csatlakozni hozzank, akar masik szerverrol is crossrealm rendszerben.

Lehet hogy Arathor lassan egy sivatagga valik horda oldalon, de mi akkor sem adjuk fel! /flex  ;)

 

Still alive!

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (1 hozzászólás).

Nighthold kijövetele előtti utolsó mythic progress killünk Emerald Nightmare-ben. Eléggé untuk már, főleg a fekete/vörös/lila kombináció miatt vizuálisan nem túl látványos raidet. De végre kijött Nighthold!