locked Verum Prot/Fury warrior [Elutasítva]

  • Verum
  • Verum profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5056

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Verum/advanced
2. Mainspec/offspec: Prot/ Fury
3. Mikor érkeznél ide a guildbe:ha sikeresen zárulna a jelentkezés, akkor okt.20. lenne a datum +- 1 nap
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?mining: elsősorban mivel gathering prof, lehetőseget kinal farmolásra, ami igaz nem az erősségeme, de sosem lehet tudni:) és persze kitünően kiegesziti a masik proffom ami JC az epic gemekert
5. Total time played (85-on és összesen külön):41nap 9ora
6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Norez/advanced

eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Verrum/advanced
eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Lajla/advanced
eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Amaris/advanced
7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: ilyennel sajnos nem szolgalhatok
8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:sajnos a jelenlegi ui rol raid kornyezetben nincs kepem..szeretem valtoztatni a ui-t :) el tudok szorakozni vele.

kepfeltoltes.hu/view/111012/WoWScrnShot_...kepfeltoltes.hu_.jpg

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:Gágyor Tamásnak hivnak. 26 eves voltam iden..jelenleg maganvallalkozokent dolgozom. Szlovakiaban elek !
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:remelhetoleg mindet kiveve ha vmi nagyon fontos kozbejon, de akkor elore tudatom
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) egyaltalan nem
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? termeszetesen van mikrofonom...fps emet nem szoktam nezegetni de gond eddig meg nem volt vele...
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? egyetlen dolog ami befolyasolhatja az a baratnőm, de ennek minimalis a lehetosege ugyanis toleralja a jatékot:P csak ha vmi tenyleg nagyon fontos es halaszthatatlan dolog kellene hogy történjen!

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: azert valsztottalak Titeket, mivel a progress tökéletes a raid kezdes még annal is jobb:)
2. Hogy találtál rá a guildre:wow hungary
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? bc kezdete ota jaszom. akkor a shattered halls serveren kezdtem egy hunterrel, amivel kara, ssc tk grul, maggy volt teriteken, itt haverokkal atjottunk a ragnaros serverre, ahol az invictus guilddel folytattuk palyafutasunkat! itt swp kivetelevel minden megvolt sajnalom hogy swp kimaradt, de hat ez van:(

mivel eleg lett a swed mentalitasbol sikeresen felvetelt nyertem az Infinite Cooldown-guildbe ahol druida tankkent voltam szolgalatos!ez a karakter maig a guildben van.. de sajnos ulduar utan nagyobb szunetet kellett tartanom wow-ban es mikor visszatertem, sajnos nem volt idom a hc raidelesre (sajnos tul sok volt a heti 5 raid nem tudtam vallalni.innet casual eletet folytattam, altoztam , pug raidek ..volt itt minden, mint a búcsúban!!! igy kelt Verum is eletre:) nagyon megfogott a warrior nagyon tetszik maga a class es minden ami vele kapcsolatos! Viszont nem talaltam a helyem sehol..haverokkal alakitottunk agy guildet amivel cata raidejeit pucolgattuk de csak normal modon, es sajos ezis felbomlott chogall kill utan...:( szal oszonte legyek FL be meg be sem tettem a labam, videok tömkeleget neztem fightokrol, de meg nem jutottam le, pug raid nem elvezetes, masra meg nem volt idom sajnos!
4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?szamomra a legleg az SSC talan a hangulata ami nagyon bejott!!
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Invictus--meguntam a swed nyelvet, szerettem volna magyarokkal raidelni. Infinite Cooldown... meg mindig tag vagyok de mar csak casual szinten a druidommal!
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) szamomra az immortal megszerzese volt es a 3d-s sari 25 ben mikor meg ez nagy dolognak szamitott büszke voltam hogy a szerveren az elsokk kozozz lehettem aki ezt teljesitette!
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? tankspot etc
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?szinten.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ): igen


köszönöm, hogy idot szantatok az apply elolvasasara..Tisztelettel Verun

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5060

Hát ez a gear elég harmatos, valorokat mire költötted?


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
  • Verum
  • Verum profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5061

konkretan semmire, mivel nyaron nem jatszottam. szal nem halmoztam fel valorokat!

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5080

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi környezetben valamilyen szintű FL tapasztalat azért elvárás - pugolni 6/7 normált biztosan, de akár full cleart is lehet, kompetens társakkal.
Az UI mondjuk személy szerint tetszik, láttam is rajta egy ötletet, majd ezen elmerengek, ha nem leszek másnapos.
A playednél mire vonatkozik a 41 nap? A 85ön eltöltött időre, vagy úgy összesen? Ahogy látom a 85ös részhalmaz lemaradt, kis pontatlanság.
Szimpatikusnak szimpatikusnak látom egyébiránt az applyt, csak így első blikkre kevéske. De a többiek is írnak még majd bizonyosan, ha mire Ők nézik, lesz hipp-hopp majdnem teljes FL achivement, onnan némi loot és egyebek, akkor úgy hiszem, hogy az esélyek megnőhetnek.

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5146

Egy minimális türelmet kérnénk majd az ügyben, mivel most jön csak a hétvége, mikoris tényleg minden érintett ( a mi oldalunkról ) rá tud szánni majd időt és energiát, hogy feldolgozza a most beesett applykat.
Biztos lesznek majd még kérdések is, addig kis türelmet kérnénk majd.

Téma zárolva.
  • Verum
  • Verum profilkép Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #5163

ez csak természetes! es kellemes hétvéget:)

Téma zárolva.
Több
12 éve 6 hónapja #5189

Szia!

Szimpatikus az applid, jó az UI-d, alapvetően minden rendben lenne, viszont a geared és az elmúlt fél évnyi tapasztalat nagyon kevés sajnos. Ha ez is rendben lenne, simán kapnál egy trial lehetőséget, így viszont vissza kell dobnunk a jelentkezést.
Próbálj meg gearelődni még, pugolni, stb, ha ez is rendben lesz, biztos fogsz találni egy jó guildet.

Sok sikert a továbbiakban!

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.087 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum