locked Gaiablood feral tank / feral dps jelentkezés [ELFOGADVA]

Több
12 éve 10 hónapja #3009

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:
Valami gond van az armoryval az egész Arathor szerverről egy karaktert sem tudok megtalálni mihelyst ez megoldodik adok linket.

2. Mainspec/offspec:
Feral Tank main / Feral Dps offspec

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:
Most ^^

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceiam és a szakértelmeit?
A WoW kezdetétől játszom, azóta ugyanezzel a karakterrel. Azért lettem druida mert a Night elfeket szerettem a legjobban a Warcraft 3-ban azok közül is a druidákat (imádtam hogy áttudtak alakulni macivá) indítottam is egy Night elf druidot de már lvl 10 beleütköztem vmi szemétbe és megutáltam az allit. Így átmentem hordára. Azért feral mert egyszerűen imádom a formáit. Vanilla WoWban sajnos nagyon haszontalan volt a feral ezért akkor még healeltem de mihelyst kijött a TBC és lett értelme a maci/cica formának rögtön specceltem is át magam. szakmám elégé adott volt mert anno amikor még elkezdtem RPézni akartam és mi más illene egy tauren druidához mint alkímia meg herbalizmus...később a herbát lecserélte az enchanting mert felhúztam egy farmolós karit herbával.

5. Total time played (85-on és összesen külön):
329 nap total / 22 nap 85-ön

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:
van egy elég jó geares papom Jégfény és egy nagyon nyomi mage farm karim Széraf. Fent említett okok miatt nemtok linket adni de pótlom mihelyst jó az armory

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz:
Hát na ilyet nem tudok mutatni mert a mostani guildemben nem készültek : /

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:
Az alap beépített Uit használom egy DBMmel egy OmniCCvel és egy recounttal nem igazán érdemes arra hogy lefotózzam de nekem mindig is megfelelt és mostantól is megfog.

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:
Nyíri Balázs a nevem, 22 éves vagyok és Budapesten vagyok orvostan hallgató kisebb nagyobb megszakításokkal( rohadt lusta vagyok így kicsit döcögve megy de legalább megy )

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 3at

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00)
Hát a fél egy jól hangzik az eggyel sincs bajom ha nem rendszeres.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?
Van. 20-30 között van az fps

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?
Nem nagyon. Folyamatos elfoglaltság egyáltalán nincs.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:
ismeretség alapján csak jókat hallottam rólatok.

2. Hogy találtál rá a guildre:
Arathor pályafutásom egyik legjobbb pillanata volt amikor egy Skaven nevezetü nyomi elfutott mellettem OGban és ráírván kiderült hogy ez a Skaven bizony az a Skaven akivel még régen nagyon jóban voltam és a furcsa véletlenek folytán újra egy szerveren kötöttünk ki. Ő mesélt a Guildről és az oldalbordája Shazra akinek nem kevésbé örültem :)

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?
Vanila óta játszok.
60on megvolt: MC BWL ZG AQ20 AQ40 félig (itt abahagytam a játékot egészen TBCig)
70en megvolt: Minden Murmurig vagy mirmir? (itt megint abbahagytam a játékot egészen WOTLKig)
80on megvolt: Minden kivétel HC LK míly meglepő megint abbahagytam a játékot egészen Katáig
85ön megvolt: Normalban minden, HCban 5kill, FLben még csak egyszer voltam és ott a huntard bosson wipoltunk.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?
Sok kedvenc fightom volt. A legnagyobb élmény az volt amikor 60on láttam Nefariant elesni az a feeling amikor mindenki ordibál TSen és kiugrasz a székedből úgy örülsz. De játéktechnikailag a kedvenc fightom Illidan volt. Egyszerüen imádtam magát a karaktert Warcraft3ban. Nehéz volt és egy olyan fight ahol a tanknak kivételesen volt dolga ami elég ritka számban ment főleg abban az időben. De Kaelthast (tuti nem így kell leírni) is nagyon szerettem mert akárhogy is nézem az összes boss közül akit láttam eddig ő volt a legösszetettebb.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le): Arathoron először az artumban voltam: kirúgtak mert személyes okok miatt egy hónap eltávra kellett mennem. Utána az Envilimancban kötöttem ki hááááát itt nagyon sok vita volt de röviden ott sokan nem azt akarták a játéktól amit én. Ezután mentem a Roninba ahol iszonyat jól éreztem magam de abbahagytam a játékot Kata eljöveteléig. Amikor kijött a Kata és visszajöttem a legjobb WoWbeli barátaim mondták hogy csináltak egy guildet az Amnesiát. Átmentem hozzájuk és a Katás progreszt velük csináltam. Nekik már nem nagyon tudok segíteni sokat raidelnek és túl korán kezdenek általában mindig van vmi dolgom haszontalannak érzem magam.
.
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
Nefarian kill volt a legemlékezetesebb élményem szimplán azért mert az volt az első kontent vége kivégeztem a játékot és 39 társsal együt a sajátom volt. Amire büszke vagyok az talán az Illidan kill. Amikor őt öltük még nem voltak taktikák leírások róla és a p2ben való fire elemental taktikát nekem kellett kisilabizálni. Lement anyira rossz nem lehetett ^^ Ugyszint 70en voltak még a ZA maci runok. Ezeket az akkori guildben én szerveztem és nagyon örültünk amikor meglett az első maci büszkék voltunk magunkra. Odáig fejlesztettük később a macirunokat hogy Solotankoltam többször is őket pedig ott a bossok kifejezetten két tankra voltak írva a trashel együtt.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget:
Legyen 4.8 mert elémraksz egy műszaki szöveget én azt szótár nélkül kínainak nézem. Amúgy vezettem elég sok 25ös raidet angolul azt mondták olyan a kiejtésem mint egy orosz feketének :D Ez persze mostmár nem biztos hogy menne gyakorlás nélkül.

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
Beírom googlebe...mostmár a kedves blizzard jóvoltából WoWon belül. Akkor nézek utána ha új bossra megyünk vagy nagyon ritkán ha valamelyik boss kinézetre vagy Lore alapján megfog.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak?
Beírom googlebe :D Ez olyankor fordul elő ha nem vagyok valamivel megelégedve. (oneshotol a rohadék Magmaw , irritál hogy gagyi a dpsem) Nagy kiegek előtt mindig tájékozódok a classom változásairól.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? yup


\"Nem az az igazi hős, aki vakon harcol a jóért, hanem az, aki megízlelte a gonosz gyönyöreit és magától rájött, ellen kell annak állnia minden erejével.\"
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: GaiaBlood.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3010

szia Maaancs! :)

nálam megy az armory:
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Gaiablood/advanced
http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/J%C3%A9gf%C3%A9ny/advanced

egy screenshotot töltsél már fel lécci, nem csak addonok miatt kérjük ám.

2007-ben együtt játszottunk Earthen Ringen a Táltosokban, akikből aztán később az Acrid alakult, aztán Shadowsongon még progresseltünk együtt Sunwellben. Nagyon aktív, nagyon skilles játékosnak tartottam mindig. Ez a minden kieg végén abbahagyom nem hangzik túl jól, de addig még azért van jó sok időnk, úgyhogy abszolút támogatom az appliját :)


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3011

nagy szerencsed hogy nalad jobb macitankot nem lattam meg (pedig jatszottam egyutt jo druidakkal parszor) :D
de legalabb vicces az applid, de az teny, hogy ennek alapjan egy ismeretlen embert nem biztos hogy felvennenk. :)
mindenesetre en 120%osan tamogatom a dolgot, menj majd Classrunnal egy random HCt, legalabb par packon majd megizzad ha nem akar a tank alatt lenni dpsben. ;)

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3013

Szimpatikus apply és mint korábban írtam, szeretem a maci tankot :P

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3014

Mennyiben fedi egy feral tank és egy feral dps lootjai egymást ( nem a trinketekre gondolok ) ?

Kell neki mindenből kettő, hogy úgy reforgeolgasson, meg enchantoljon / gemeljen mindent, ahogy jó neki, avagy van sok átjárás a kettő között?
Mmint van annak valami különös oka, hogy mindkét spec feral, azon kívül, hogy az tetszik, ahogy írtad is ( azt, hogy jelenleg milyen off-spec lenne a legjobb a jelenlegi felállásunkba, nem is tudnám megmondani ) ?

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3021

Sziasztok screenshot jön mihelyst saját gépemnél leszek.
Armory megy már nálam is nemtom mi baja volt.

Feral tank és dps gear talentügyileg egyáltalán nem fedik egymást (régi szép időkben így volt) gear ügyileg trinketet leszámitva, meg még talán a gyűrűt teljesen fedi egymást ami sajnos nem jelent semmit mivel a reforge a gem és az enchant teljesen mást követel meg >.< régen volt jó volt egyfajta gearem azt csá. Perpill a tank gearem valamihajszálbolhányiminimálisan jobb.

Röviden igen kell mindenből kettő :/

Most miért Skaven tök sokat dolgoztam rajta kicsit trehány na xP


\"Nem az az igazi hős, aki vakon harcol a jóért, hanem az, aki megízlelte a gonosz gyönyöreit és magától rájött, ellen kell annak állnia minden erejével.\"
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3023

Skaven beharangozott már néhányszor, Minsa (Shazra) és akik játszottak már veled alig vár. Innentől nekem tökmindegy milyen az apply, emberek akiket sokra tartok a játékban így állnak hozzád, hát én is alig várlak. De egyetlen dologra mégis felkapom a fejem: minden kieg. előtt abbahagytad a játékot. Szeretném, ha olyan ember (tauren) tankolna előttem, akiben van annyi kihívás keresés, játékszeretet és kötelességtudat (természetesen RL>>wow), hogy végig csinál valamit amibe belekezdett. Én az új kieg előtti utolsó utolsó estéig szeretnék wipe-olni a számunkra elérhető utolsó bosson. A csapatvezetésen szintén ezt az akaratot érzem. A csapattársaimban is bízom a kérdést illetően és jó lenne benned is hinni, hogy te is ezt akarod.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Bernatella.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3024

azért ez nem ennyire egyszerű sztem.
konkrétan BC végén együtt voltunk abban a guildben, és nem csodálom, hogy abbahagyta a játékot. mi kb. ugyanakkor visszatransfereltünk a régi guildünkbe Skavennel, mert annyira szar volt már ott a helyzet, és ha jól emlékszem Mancs akkor kezdte az egyetemet is. (a guild fel is oszlott nem sokkal később)
Wotlk végén mi is abbahagytuk, mert a guild ahol voltunk haldoklott és nem mentek a raidek. Utána jöttünk át ide.
sztem ha vki 5-6 éve aktívan raidel, akkor előfordul, hogy X időre elege lesz és abbahagyja a játékot, ilyen-olyan okokból, és az is biztos, hogy 1 kieg végét nem lehet összehasonlítani egy új content első tierjével.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Minsa.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3025

Ja kicsit súlyosabb szavak voltak, bocs. Ez csak egy játék.

Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3026

Vanilla végén a guildemben nem voltak raidek, egyszerűen senki nem látta már értelmét, igaz nem is voltam túl jó csapatban, Vael-en nem jutottunk túl BWL-ben, (mondjuk én kb. 2 hete raideltem, amikor először wipe-oltam rajta).
BC végéig raideltem, akkor RM-nek ment, M'uru megvolt még a talent patch előtt (amikor kb. -30% HP-t nerfeltek mindenen), ennek máig örülök, az a boss iszonyatosan kemény volt, KJ semmi volt hozzá képest... Ugyanakkor igen sok guild akkor sem raidelt az utolsó időben.
LK végén meg nem igazán játszottam, de azért sokat elmond az akkori körülményekről, hogy a szerverek nagy részén több pug volt, mint guildes raid...

Én senkit sem hibáztatnék, mert egy content végén lankad a lelkesedése, pláne nem úgy, hogy nekem már az első tier vége előtt elfogyott. ;)

Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Derrewyn.
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3027

fel vagy véve!


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 10 hónapja #3028

Jogos félelem így visszaolvasva tényleg ez jön le belőle de ezt inkább furcsa egybeesésnek akartam feltüntetni nem mint sorozatos kedv elvesztési ciklusoknak. Bár így visszagondolva lehet volt benne valami de mindig megvolt a valós RL okom amiért abbakellet hagynom. (köszi Minsa a védelmet:P )

A belém vetett bizalmat meg nagyon köszönöm remélem méltó leszek rá de szerintem Shazráék emlékezete egy kicsit megkopott és csak a jóra emlékeznek arra meg nem amikor pl BTben jól átmentem a bossfight közepén cicaformába barskin helyett. Nem fogok hátraperdülőpörgőrugással healelni miközben a jobb elülső mancsomon a bolha tankol. Így sokkal nehezebb lesz megfelelni de mind1 mert már alig várom a raideket! Köszi az invet!


\"Nem az az igazi hős, aki vakon harcol a jóért, hanem az, aki megízlelte a gonosz gyönyöreit és magától rájött, ellen kell annak állnia minden erejével.\"
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.124 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum