locked Hundek- BM Hunter [elutasitva]

Több
9 éve 1 hete #22072

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:   eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Hundek/simple

2. Mainspec/offspec:  BM/MM

3. Mikor érkeznél ide a guildbe:  Amikor lehet

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?  Mindig is tetszett a hunter, csak az előző kiegekben inkább voltam healer meg tank, mint dps, ezért egy pure dps classt nem húztam fel.

5. Total time played (level 100 és összesen külön):  5 nap- 9 nap

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:   eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Kukkesz/simple

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz:  Ez nem tudom micsoda

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:   imgur.com/YPTWdnY


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:  Baranyai Tibor (22) , jelenleg még diák vagyok

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:  Ha kell minden nap bevállalok egyet

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00)  nem

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?  igen, fix 60

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?  nincs


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:  Mert szeretnék egy erős magyar közösséghez tartozni. Illetve mindig vonzottak a kihívások és szeretném az aktuális raid tier bossokat mythicen ölni.

2. Hogy találtál rá a guildre:  Trade chaten láttam a hirdetést.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál?  Legelőször még anno vannilánál kezdtem el játszani. Körülbelül 2 hónapot játszottam aztán abbahagytam mert még nem értettem a játékot.  Lehettem kb 12 éves. Aztán késöbb mikor kijött a bc, akkor kezdtem el újra tört szerveren játszani, legalább 2-3 évig. Ott druid, warlock és pap voltam.  Bc-ben az összes instát, kipuccoltuk anno. Aztán jött a wotlk,  ott pala, és druid voltam. Szintén minden instát puccoltunk ott játszottam törtön kb 1 évet, aztán jöttem eredetire kisebb- nagyobb kihagyásokkal játszottam kb 4-5 hónapot. Itt dk, pap, és warlock voltam. IIcc-n és Totc-n kivül mindent ütötünk. Cataába 4 hónapot játszottam dk-val és pappal. Itt DS 25 hc-n kivül mindent ütöttünk.  Ezután visszamentem törtre és ott is játszottam kb fél évet. Ott mindent ütöttünk. Mop-ba csak 2 hónapot játszottam eredetin, pappal, és dk-val.  Ezen kivül  játszottam több clasal is arena torunament szerveren.  Meg időközbe néha visszamentem régebbi contentekre nosztalgiázni kicsit hogy több classal is megtanuljak játszani.  Jelenleg most hogy itt a wow token, szeretnék folyamatosan játszani és mythic contentet ütni.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?  Nekem örök favorit BC marad. Sok emlékem kötödik hozzá, és a játék hangulata is szerintem itt volt az egyik legjobb.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)  Több guildbe is voltam, de igy utólag már nem tudok nevet mondani pontosan. Talán arvisura meg insomnia, de ezek már megszüntek.  

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Bc-be és wotlk-ba minden  role-on guild top 1 voltam. Illetve mikor hc-ba healer classal többször kihúztam pár keményebb szituációt ezáltal, éppen hogy sikerülve leütni a boss maradék életét az priceless .  Illetve aréna tournament szerveren több classal, is sikerült bekerülni a szerver legjobbjai közé a társammal. 

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? icy veins, mmo champion, youtube, meg ha találok jó  oldalakat ahol le vannak írva részletesen a tacticok azokat átolvasom. De szeretek több oldalról is átnézni több tacticot. De általában egyszer elolvasom, meg néha megnézek egy videót, utána meg élesbe 2. try-ra már kívülről megy.  Gyorsan tanulok :)

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? icy veins, noxxic, mmo champion, általábban mindig mikor kijön egy új patch


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Igen

Tudom hogy még a gearem kevés, ezért először szeretném magam felgearelni, meg felencsizni magam. De addig is jó lenne egy magyar klánban lenni. Jelenleg azért nincs encsim, mert ilvl 655 fölött szeretnék rá csak rakni használhatót. A legendary ringböl  meg szeretném a highmaulost megszerezni.  Talentem mm-n solo-s, illetve dk-nál is. Késöbb ha raidelek természetesen áttalentelek. Az ui-n szeretnék még változtatni és letisztitani jobban. Illetve pár bindet még beraknék. De eddig még nem került rá sor mert nem raideltem csapatba, csak lfr-rt illetve pugot próbáltam de idegtépő hogy a fele raid nem tudja a taktitkot megérteni miután 3* van elmagyarázva. Ha van nálatok olyan csapat ami normál-t, illetve hc-t üt akkor abban szeretnék részt venni, hogy lássátok képes vagyok-e mythicben is helyt állni. De egyedül bármennyire is tudok játszani puggal nem tudom megváltani a világot. Jelenlegi 2 karakterem mellett most egy druidot szeretnék elkezdeni gearelni resto/balance talenten.  Így majd ezzel a három karakterrel szeretném magam képviselni a guildben, hogy ha kell bármilyen posztra egy ember akkor olyan roleon tudjak jönni a siker érdekében.

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22076

Szia, köszi a jelentkezést.
Az UI-den csak az 1-0-s gombokat látom be bindelve. Klikkeled az abilityket egérrel, vagy esetleg valami más megoldásod van rá? Írtad, hogy PVP-ztél komolyabban, ezt már abbahagytad, ha igen miért? Sok PVP aktivitást egyik általad linkelt karakteren sem látni.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22081

Hali! Doghoz hasonloan en is nemi inkozisztenciat velek felfedezni az apply meg az account kozott. Az apply azt sugallja, hogy egy profi jatekos vagy, aki egyszerre akar tobb classhoz is atlagon feluli szinten ert, komolyan veszi a jatekot, egyertelmu celjai vannak, amiknek az eleresehez mindent meg is tesz. Ezzel szemben az accountbol meg az jon le, hogy egy hetvegi hobbijatekos, aki neha belep, megcsinal nehany kvesztet, 2 het utan elunja a karakteret, ezert kezd egy masik klasszt, szokotevente egyszer elkerul valami raidre ahol ol is nehany bosst, es ket honap utan abbahagyja a jatekot. Ezt mondjuk te is irtad, hogy kiegenkent csak par honapot jatszottal blizzard szerveren. Ennek mi az oka? Es mi garantalna azt, hogy most nem hagyod abba a jatekot 2 honap utan?
Az latszik, hogy tenyleg most kezdted a kieget, lehet hogy nehany dologgal meg nem vagy annyira tisztaban, gearelodesre nehany javaslat. Ha most kezdtel el jatszani, acsivmentek meg killek nelkul tenyleg nehez normalis pugba bekerulni. Ha tenyleg akkora asz vagy arenaban, akkor arenazassal tudnal conquestet gyujteni, illetve Ashranban az eventekkel egesz jol lehet farmolni. Igaz egy ido utan kicsit unalmas, de 660as geart tudsz belole venni, es eleg hatekony (legalabbis 2 honapja meg az volt, amikor a horda nyerte az eventek 3/4-et). + Daily CM-ek, amibol raadasul meg fegyver is jon. Ezzel igy szerintem gond nelkul fel lehet gearelodni 660ra max egy het alatt, ha van hozza ingerenciad.

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22082

Azért hagytam abba eredetin, mert nem volt mindig pénzem az elöfizetésre. Pvpzni nem eredetin pvpztem, hanem egy wotlk-s szerveren ahova eredetiröl jártak át az emberek arénázni. Most meg hogy bejött a wow token, folyamatosan tudok majd végre játszani anélkül hogy abba kellene hagynom itt a játékot.  Arénát meg azért hagytam ott abba, mert már nemvolt anno kihívás, ráadásul a társam se wowozik már.  Eredetin meg sokkal inkább szeretek raidelni mint arénázni.  Külön a gearelödésre még azért nem fordítottam hangsúlyt, mert 3 karakterrel szeretnék játszani. És szeretném minél hamarabb elkezdeni a legendary gyürüt mert sok a lemaradásom. Így meg kényelmes volt hogy letolom mindig az lfr-t. Geart is kapok és a stone is gyülik. Ha meg mindhárom karakteremen már cd-n van az lfr, utána csináltam volna tovább a gearelödést, illetve a pugot. Na meg furcsa is volt így elsőre hogy pvp gearbe is lehet menni raidelni. Mert régen emlékszem hogy ha valakin volt akár egy pvp item is az nem jöhetett raidelni. De most már ügye átvariálták a statokat is rajtuk, ezáltal könnyebb az egész. Eredetileg 1-2 héttel késöbb akartam jelentkezni mikor már mindhárom karakteremen megfelelő gear van, de gondoltam addig is megírom a jelentkezést, hátha belehet hozzátok kerülni, aztán meg ha kész a gear menni veletek raidelni.  De ha gondoljátok akkor kb. 2 hét múlva írok megint, addigra megcsinálom a geart, meg a többi változtatást is amit szeretnék. 

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22085

Na most akkor arénázni is törtön arénáztál?

Lehet én nem értem csak , de akkor azt írd már le légyszives, hogy mi az amit eredetin értél el, mi az amire eredetin büszke vagy, mert a tört szervereket inkább hagyjuk is. Írtál elég sok raidet, hogy pucoltál, de ebből sem világos nekem, hogy mit eredetin és mit törtön.

Lényeg a lényeg, azt írd le csak amit eredetin értél el/büszke vagy rá/takarítottál.

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22087

Itt aminek örültem mikor cata elején, végigszoloztam az összes wotlk-s instát amin nem gátolt meg a bossok mechanikája. 

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22091

Termeszetesen az egyeni eredmenyek is szamitanak, de mivel egy mythic raidelo csapatba jelentkezel, alapvetoen az erdekelne minket, hogy milyen akkor eppen aktualis (tehat nem egy tierrel meg kieggel korabbi) raid contenteket pucoltal. Mindenesetre vettem a faradtsagot es megneztem, az acsivmentjeid alapjan volt nehany ulduaros killed, illetve DS pucolas + 2 hc DS kill. Ezen kivul van meg esetleg valami, amit nem vettem eszre, vagy nem latszik az accountodon?

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22096

Szerintem jól láttad körülbelül ennyi volt itt.

Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hete #22100

Szia!

Ha senki nem mondja, akkor mondom én.
Mivel a legtöbb tapasztalatodat tört szerveren szerezted, így ezt kevésnek érezzük ahhoz, hogy helyt tudj állni a mythic csapatban.
Köszönjük a jelentkezést, de nem tudunk felvenni a guildbe.

Üdv:

  kempf

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.207 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum