locked Chärry Sub/Combat Rogue [elfogadva]

Több
9 éve 3 hónapja #21282

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Ch%C3%A4rry/simple

2. Mainspec/offspec: Subtetly/Combat

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Következő raid resettel!

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit?  10 éves játéktapasztalatom van retripalával és rogue-al, SM-Alliban van Ret palám, gondoltam itt nem ugyanazt csinálok. Subtetly jelenleg a legerősebb dps talent a rogue-nál. A proffok miután WoD-ban semmi pluszt nem adnak, így olyat választottam ami kifizetődő!

5. Total time played (level 100 és összesen külön): 6 nap 8 óra 40 p total, (WoD launchkor frissen kreált karakter)  3 nap 22 óra 28 perc lvl 100-on

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Brunore/simple

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: Nem használok ilyen és ehhez hasonló tracker oldalakat.

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: imgur.com/63zgUGS


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Hargitai Ádám, egyetemista vagyok (BME-GPK), 19

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: A 3-ból 2-t min. Esetleges vizsgaidőszakban 1-et

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Nem igazán.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Igen, stabil 30-40.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Az egyetemi élet és a vizsgák/zh-k rendje


Játéktapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: A realm, a raidtime és a komolyság miatt.

2. Hogy találtál rá a guildre: Egy ismerős ajánlotta.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Mint feljebb is említettem 10 éve játszom a játékkal, kisebb nagyobb kihagyásokkal hol retailen, hol priváton. BC mid contenten és Naxx60-on kívül mindenhol raideltem már.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?  SWP és BT egyértelműen a befutók, szép idők voltak ^^

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Vanilla content: Cube-Bloodscalp alli, BC content + Early LK (Naxx+Ulduar) : Heroes of Quel'thalas-Outland Alli, LK (ToC + ICC) nem játszottam, teljes Cataclysm Molten-wow privát szerveren, MoP főleg pug normal, a guildek főként feloszlottak, elfogytak az emberek.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)
Gladiator S1 és S2

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: Folyékonyan írom és olvasom az angolt.(5)

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Content release-kor, általában wowhead alapján.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Patchek után, főként Icy-veins


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? Igen


UI.:Ha esetleg nagyobb segítség lenne, ha nem egy Rogue jönne, hanem egy Paladin azt kérem jelezzétek és akkor igény szerint áttranszferelem a karakteremet. Köszönöm.

Téma zárolva.
Több
9 éve 2 hónapja #21288

Szia, köszi a jelentkezést.
Pár kérdés: ez a 2 karakter külön accounton van? teljesen más achievementek vannak rajtuk.
Írtad, hogy LK elején játszottál aktívan (Naxx, Ulduar), azt melyik karakterrel pucoltad? A Gladiator-t melyik karival csináltad, a Nether Drake-et sem látom egyik karakteren sem.
Logot ezt találtam a paláról, de ez lfr: www.warcraftlogs.com/reports/j1D9nRFgAGt...ght=4&view=execution
Az, hogy nincs gemmelve, enchantolva a cuccod nem valami szerencsés dolog.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…
Téma zárolva.
Több
9 éve 2 hónapja #21305

Szia!

Bár én nem mythic raidelek, azért feltennék 2 rugóspecifikus kérdést, és a többiek majd eldöntik figyelembe veszik-e ezeket vagy sem a döntésnél. :)

A jelentkezésben azt írtad sub/combat a 2 speced, ehhez képest armory szerint sub/assa. Viszont egyik specnél se tudom eldönteni, hogy melyiket használod pve-re vagy pvp-re. Persze lehet most hckhoz meg lfrhez meg némi bg-hez használod mindegyiket, ezzel nincs is semmi gond, viszont hc/mythic raidre nem lehet kevert talentezéssel és glypheléssel menni. Adódik is a kérdés, melyik speccel mennél inkább most pve-re egy single target pve fightra, miért, és a jelenlegi talentezéseden és glyphjeiden mit változtatnál, ha változtatnál.

Másik kérdés pedig kissé "szituációs" dolog: HC butcher ( azért nem mythic mert azt nem ismerem :D ), first killre készül a csapat. Te mondjuk a mostani assassination talenteden vagy a boss előtt. A próbák során arra jutott a csapat, hogy ahhoz hogy a kellő dps meglegyen (beleférjetek az enrage-be) az egyik healer átmegy dps talentre, így viszonylag 'nyugis' a fight dps szempontjából, de a healereknek sokkal nehezebb a dolguk, előfordulhat hogy idő előtt elfogy a manájuk. Milyen talenteket, és glypheket pakolsz be, és miért? :)

Köszi, Ricky

Téma zárolva.
Több
9 éve 2 hónapja #21308

Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat.
@Dögrovás
A szituáció az, hogy minden egyes alkalommal amikor befejeztem a játékot el is adtam az accountomat így ezek sajnos visszakövethetetlenek, a levegőbe is beszélhetek mindez rajtatok múlik, hogy mennyit hisztek el belőle. A gemelés, enchantolás hiánya arra róható, hogy nem raideltem komolyabban, lfr-en pug normalon pedig nem láttam a jelentőségét a push-nak, mivel ígyis "top" dps-ben voltam. A két karakter pedig egy accounton van.
@Rickysultan
Igen a talentek kicsit meg vannak kutyulva, ugye a sub és a combat a jelenlegi leg optimálisabb dps specek, jelenleg sub-ra van meg a két 630 daggerem, combatra tnap lootoltam egy fw-t szóval valószínűleg beszerzek még valamit mellé, viszont ismerem a talent fát és a rotát ezért írtam sub/combatot , a sub talentemen semmit sem változtatnék amíg a subterfuge nem kap hotfixet addig szerintem a legoptimálisabb subtetly talent. Az assa egy amolyan "world pve" spec, mivel elég nehéz subon ai mobokat backstabelni, ezért az assát tartom garrison invasionokre, daily apexis questekre és hasonlókra. 
A "szituációs" kérdéseddel kapcsolatban, a fight egyértelműen a defense cooldownokra épül Combat Readiness + Leaching Poison kötelező + Glyph of Cloak of Shadows (Glyph of Ambush helyett), ha a dps annyira nem rizikós akkor a Glyph of Vanish helyett, egyébként a Glyph of Energy helyére kerülne a 3 közül valamelyik :Glyph of Feint(AOE red durationje 2 seccel nő) v. Glyph of Recovery (ez esetben a recuperate a rotában benne lenne mint 100%-os uptime spell, mivel heal hiány van szerintem ez a legjobb választás) v. Glyph of Smoke Bomb (duration 2 seccel nő, annyira nem ér sokat mivel a smoke bombon 2 perces cd van így is). Ezek alapján a Glyph of Recovery mellett döntenék a Glyph of CoS mellett. Ezek mellett esetlegesen ha van fölös gearem amin a main statjaim helyett Versatility szerepel, azt is megérné equipelni, hiszen ugyan egy kicsit esik a dps-em viszont megnő a survivability-m ezáltalán megkönnyítve a healerek munkáját. 

Téma zárolva.
Több
9 éve 2 hónapja #21315

Nos előre bocsátom hogy én sub-on nem játszottam vagy 2 kieg óta, egyszerűen nem kedvelem, szóval ezen téren nagyjából bármit el tudok hinni, és valóban most a sub/combat a menő raideken, én ezért tolom mégis assan. :D
De hogy valami értelmeset is írjak, a talentek között engem a cheat death zavar, egyszerűen pve-ben nem látom sok értelmét a talentnek, mert ha rugóként halálközeli élményed van raiden akkor az
1. vagy azért van mert elcsesztél valamit, nem álltál ki a bigboomból stb,
2, vagy azért van mert már halott a fél raid, ekkor meg úgyis wipe van.
Vannak fightok ahol lehet előnye, és lehet szépen okosan használni, de ilyennel elég régen találkoztam. Jelenlegi contentben (értsd highmaul, mert blackrockról még nem különösebben tudok nyilatkozni) 2 helyen tudom elképzelni hasznosságát:
1. Koraghon ha van valami elcseszés a pajzs felszedésben, akkor egy gömböt fel lehet venni cheat death-el
2. imperatoron ha a pattogó debuff kezelést cseszi el a raid akkor ezt szintén túl lehet élni vele
de látható, mindegyikhez elcseszés kell, alapjáraton meg mindennek flottul kell mennie.
A másik pedig ami zavar kicsit az ambush glyph, egyszerűen raiden olyan nincs hogy nem vagy melee rangeben, mert ha mégis akkor nincs whiteattackod, az pedig dps loss, ennél fogva nem látom hasznosságát. Sokkal inkább helye lenne egy  Glyph of Hemorrhaging Veins -nek szerintem.

A butcher fight-al kapcsolatban:
combat readiness ok
leeching poison nem oké :) egyszerűen nem helael annyit hogy mondjuk 2 cleave között érdemi segítségére lehetne a healereknek, helyette az   Elusiveness   sokkal nyerőbb választás,  mindenből 30%-al kevesebb dmg az táp.
CloS glyph oké
A recovery glyph-el megint az a baj, hogy nem healel eleget és lassan healel.
A Smoke Bomb glyph jó, mert segítségével le lehet tenni úgy a smoke bombot, hogy 2 cleave is beleessen az időtartamba amíg lent van. És a fighton 2x tudod használni a saját csoportodra, és frenzy alatt kell mindenféle dmg csökkentés, jól jön az a 10%. :)
Feint glyph pedig egyértelműen kell az elusiveness talent miatt.

A combat talentet meg egyébként nyugodtan összerakhatod úgy, hogy offhandbe  beteszed a haste-es tőrt, minimális lesz a dps amit buksz, ha egyáltalán buksz vele, erről bevallom nem olvastam mostanában hogy a lassú vagy gyors offhand a jobb, pandában kb egál volt.

Téma zárolva.
Több
9 éve 2 hónapja #21317

Megvitattuk a jelentkezésedet, és elfogadtuk, kérlek jelentkezz egy inv-ért valamelyik officer-nél. (Dögrovás, Kempf, Swefy vagy Naderb).

Köszi Ricky-nek a konstruktív elemzésért, remélem fogtok guild-en belül beszélni is egymással, jó rugó holtig tanul :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Chärry
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.149 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum