normal :)

Több
9 éve 5 hónapja #20620

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:  Armory-t nem tudok adni sajnos, lvl 2-es karakterem van, ma kezdtem játszani :)

2. Mainspec/offspec: Mainem valószínűleg fire lesz az offom frost

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Bármikor csatlakoznék, amikor úgy döntessz hogy csatlakozhatok.

4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? Mage-en a legnagyobb a tapasztalatom, különösen a fire spec fogott meg, szép dps-t lehet vele csinálni, jól critel és mellesleg látványra is szép :). 

5. Total time played (90-en és összesen külön): Kb 3 órája játszom :)

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:  Nincsenek

7. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz:  Sajnos nincs még :)

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:  Szerintem fölösleges ameddig nincs gear :(


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Jaklos Nikolett, Pincérnő vagyok, 23 éves.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: Amint emgvan hozzá a szint és a gear, mindet el tudom főleg ha ilyen későn lesznek -

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Tökéletes, munkámból kifolyólag elég sokat dolgom, és abban az időpontban a legmegfelelőbb a raid.

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van mikrofonom, nem tudom :)

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Jelenleg nincs.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Szeretnék egy nagy baráti társasághoz tartozni, magyarokkal együtt játszani és ezt ajánlották.

2. Hogy találtál rá a guildre: Egy guildbeli játékos tájékoztatott róla

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Egyéb szerveren játszottam már több mint 4 éve, cataclysm-ig színte minden raiden voltam már.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Nekem Icc volt a kedvencem. A kedvenc kiegem is a Wrath of the Lich King volt, ezért mikor megöltük a Lich Kinget...Nekem ez a kedvencem :)

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Nem voltam még guildben

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Tört szerveren amikor meg szerezhettem Al'ar főnixet, ez nehéz volt, illetve amikor teljesítettem az összes world eventet. Amikor elértem azt a szintet amikor már csak fun-ból raideltem és csak acsiztam mert színte mindenem megvolt :)

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Dungeon Journal-t szoktam olvasgatni, de általában mikor meghírdetik a raidet neten elszoktam olvasni a tax-okat

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Az internetet szoktam bújni ez ügyben is. Törekedtem régebben is a nagyobb dps-re ezért youtube-os videókat (tapasztalatokat) néztem és olvasgattam.


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Igen

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #20621

Szia, ezt az apply-t raidspotra nem tudjuk elfogadni. Szeretettel várunk a guildbe Friend státszuba, aztán ha megvan a szint és az gear, akkor lehet/érdemes a raid spotról beszélni.


A szar DPS-t nem megmagyarázni kell, hanem javítani rajta…

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #20622

Szia!

Mielőtt a többiek szétszednek (jelentsen ez bármit is ebben a kontextusban... khm...) megjegyeznék pár dolgot gyorsan. :)

Elsőre nem teljesen világos, hogy milyen státuszra szól a jelentkezésed. Amikor van tagfelvételünk, akkor alapvetően tapasztalt, a karakterüket jól ismerő raider aspiránsokat keresünk. Most éppen nincs aktív recruitment, de egy ilyen időszakban is köszönettel és örömmel fogadunk erős apply-kat. Nos, ebben a tekintetben némi deficittel rendelkezik a jelentkezésed. Például jó lett volna, ha a mosoly helyett a kérteknek megfelelően nevezed el a jelentkezésed topikját, mert így a vezetőség hajlamos viccnek tekinteni azt és ennek megfelelően is kezelni. Sajnos a tört szerveres tapasztalatot nem tudjuk relevánsnak tekinteni raider rangban, bár az pozitív, hogy a mage nem ismeretlen számodra.

A fentiektől függetlenül is korai egy level 2-es karakterrel Raider rangra apply-t írni, bár gyanítom, hogy inkább a Friendkénti guildbe kerülés volt a célod. Ha van itt ismerősöd, akkor ennek semmi akadálya nincs, ahhoz még jelentkezés sem kell egyébként. Warlords of Draenorral elvileg kapnod kellett egy level 90-es boostot. Ez elkerülte a figyelmed, vagy esetleg egy másik karakterre lőtted el, amivel mégsem szeretnél játszani?

A WoD raidelés beindulásáig még van egy kis idő, 90-ről pedig néhány nap alatt el lehet jutni 100-ra, onnan pedig 1 (esetleg 2) hét kell a Highmaul-ready gear összegyűjtéséhez. Szóval elkésve nem vagy. Attól függ, hogy mi a célod.

A csiszolatlan gyémánt is nagy érték... :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Monsi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.097 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum