unanswered Sub rugó Valiona hc-n

Több
12 éve 11 hónapja #109

by Plaguetongue

Két módon lehet átmenni shadow realmbe. Az egyik módszer a tankkal együtt, a másik módszer a sárkányok átmeneti fázisában, első átmenetben a körrel amibe becsapódik a nagy sebzés, a másodikban Valiona fújásával. A 25-ös videón jól látszik, hogy nem a tankkal érdemes lemenni hanem a körrel, a két esemény a tegnapi 3-4 pull alapján nagyon közel van egymáshoz, nyilván a körrel való lemenetel néhány másodperccel később történik meg. A videón a lemenetel után a rugó azonnal Valiona eredeti helye felé megy, így nem kapja be a következő becsapódásokat, ez az amit tegnap én rosszul csináltam. Ezen kívül lemenetelkor használja a feint-tet ami a 90K-s sebzésnek 80%-t leveszi (talentezés miatt).

Lent a realmben minden érvényes ami fent történik, ez a szívatás része az egésznek, tehát figyelni kell a void zónákra, Valiona fújására ami a terem harmadát beteríti, stb. A lent lévő gömböket kerülgetni kell mert sebeznek és ha 1 eltalál, akkor jóval lerövidül a lent tölthető idő (egy idő után fel kell jönni, mert elfogy a hp), ha 2 eltalál akkor az halál. Az addok nagyon hamar leverhetők, tegnap ezt sikerül megnézni, az egyik tryon 3 addot simán megöltem.

Elméletileg ez a fight a shadow realmes emberen múlik, ha az addok száma 0 közelébe van redukálva lent, akkor fent kb. minden ugyanaz mint normálban, valamivel nagyobb sebzéssel.

Legvégül, hogy miért is sub. A fórum bejegyzések alapján amit találtam egy maximálisan túlélésre talentolt sub rugó szinte a teljes harc ideje alatt a shadow realmben tartózkodhat:

  • Stackelődő debuff: 15-20 stackenként le kell szedni CoS-al.
  • Enveloping shadows: maximumra talentelve 30% mínusz az aoe sebzésekből
  • Feint: 50% mínusz az aoe sebzésekből 6 másodpercig (cd 10 mp), ez az előző talenttel 10 másodpercenként 6 mp-re 80% aoe sebzés csökkentés.
  • Recuperate: folyamatos self heal, a sub rota része. 3 másodpercenként a teljes hp 2%-át tölti vissza. Ezt még lehet tuningolni egy tegnap általam nem használt talenttel az improved recuperate-tel.
  • Improved recuperate: maximumra talentelve +2% self heal, és 6% mínusz minden sebzésből amíg fent van a recuperate.
  • Assza ágon Quickening: +20% minden heal effektre, és 15%-al gyorsabb mozgás. Ez már meggondolandó talent, mert 2 pontot már így is át kell rakni improved recuperate-re és ez még újabb két pont elvonás valamiről, de mivel ezen a hc módon a rugó dps-e amúgy is teljesen használhatatlan lesz, ezért szerintem megoldható, az addok úgyis simán lemennek.
  • Shadowstep: könnyebb mozgás a realmben
  • Cheat death: ezzel egy kicsit még tovább lehet lent húzni.
Ha 10-15K körülire csökken a hp (cheat death nélkül kicsit magasabb hp-t kell hagyni), akkor irány kifelé, fent maxra hílelés, és utána amint lehet vissza.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 11 hónapja Írta: Minsa.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.090 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum