normal Buffok lejáratának bejelentése

Több
12 éve 3 hónapja #7164

Hagaránál felmerült a drum of speed használata a jeges fázishoz.
Az ilyen jellegű buffoknál hasznos lehet, ha valamilyen módon lehet látni, hogy használtuk a cuccot, illetve követhető, hogy mikor járt le.

Ehhez ott egy ilyen macro kellett:

#showtooltip Drums of Speed
/p Drums of Speed used
/use Drums of Speed
/in 30 /p Drums of Speed over

A /in utasítás alapból nem támogatott, ezért kell hozzá addon, amivel tudja ezt kezelni a wow. A legegyszerűbb ilyen talán a slashin nevezetű, nincs 30 kilobyte a cucc.
www.curse.com/addons/wow/slash-in

Ilyen módon jópár dolgot macrozhatunk, akár bejelenthetjük a BL kezdetét/végét, a különböző raid CDket, melyek vizuálisan kevésbé láthatóak a fight alatt (paladinok CDi, feral druid négyes setbónusszal, stb.)

De írhatunk egy pull macrót is:

/in 1 /s Pulling in 5
/in 2 /s 4
/in 3 /s 3
/in 4 /s 2
/in 5 /s 1
/in 6 /charge

De akár whisperelhetünk saját magunknak, hogy lejárt a poti, stb.
Szóval használjátok. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #7167

Ezeket én 2 addonnal szoktam megoldani: Powerauras és Need to Know . Az előbbit gondolom többen ismeritek, az utóbbit talán kevesebben.

Nagyon ajánlom a Need to Know-t dpseknek, mert lehet vele követni belső CDket is: például ha a trinketed vagy a T13 szetbónuszod "Chance on hit....." típusú, akkor általában annak az esélye, hogy proccoljon nagyon nagy: 2-3 ütésből proccol. Viszont ez a proc rendelkezik egy belső CD-vel, ami bármi lehet 30sec-1,5 perc között. Ezt a Need to Know tudja, és be tudod állítani, hogy kiírja neked, hogy mikor jár le ez a belső CD az adott procra vonatkozólag. Ez azért hasznos, mert ha pl. van egy CD-d, mondjuk a Berserking troll faji, amit el tudnál használni, akkor azt hasznosabb olyankor megtenni, amikor proccol pl. a trinketed. Ha látod például, hogy a belső CDje a trinketnek lejár 10 sec múlva, akkor érdemes a fajival várni és csak akkor elhasználni, amikor ez megtörtént, hogy legyen fent a trinket procra minél hosszabb ideig.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #7169

Én meg RSA -t használtam egy ideig, de rájöttem, nem kellene nekem csak a Nature's Grace proc, de azt nem tudta. Manapság WeakAuras -t tolok :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.154 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum