unanswered Tichondrius

Több
7 éve 2 hónapja #27303

(wordbol copy/pasteltem, csomo spacet kivett meg hulyen szettordelte a bekezdeseket, ha valamit nem vettem volna eszre, azert elnezest kerek)

A Nighthold kozepso reszen, negy parhuzamosan olheto boss kozul az egyik. Az elso negy boss leverese utan nyilik meg hozza az ut. Tichondrius egy Dreadlord, Gul’dan seregeinek a vezere, ezert a fight soran sok demon es elf addal kell megkuzdeni.
A fight alatt ket fazis fog valtakozni. P1-ben a Nigthholdban harcolunk a bossal es egy par addal, P2-ben lekerulunk a Nightmare Realmbe, ahol sok kis add van, akik halaluk utan buffot adnak, ami nelkul a kovetkezo P1-ek egyre nehezebbek.
Normalban a P1-ek 1:30-ig tartanak, a P2-k 0:30-ig. A harmadik P1 utan mar nincs P2, ez a fight vegeig tart.

Phase 1: Lord of the Nathrezim
A P1 igy nagyjabol fog zajlani:
1.       Carrion Plague
2.       Feast of Blood
3.       Seeker Swarm
4.      1-3 ismetles
5.       Echoes of the Void
6.      1-5 ismetles
7.       P2
Ez minden P1-re igaz, bar a masodik es harmadik P1-ben lesznek extra addok is.

Vampiric Aura – A bosson passzivan fent van, 30 yardon belul az addok a sebzesuk hetszereset gyogyuljak, ezert kvazi nem lehet oket megolni.
Az off-tank feladata az addokat felvenni, es a bosstol tavol megfogni oket.

Carrion Plague - A boss ket jatekosra debuffot tesz, ami 40 masodpercen at sebez, es megjeloli oket a Seeker Swarm kepesseg celpontjakent.

Seeker Swarm – 10 masodperccel a Carrion Plague utan castolja, azokat a jatekosokat celozva, akiken a Carrion Plague fent van. A boss kilo a fertozott jatekosok fele, es mindenki akit eltalal, megfertozodik Carrion Plague-gel.
Ki kell jelolni a teremben egy reszt, ahova a Carrion Plague -es emberek futnak, mas itt nem tartozkodhat. Mivel a Seeker Swarm is felteszi a Carrion Plague t, ha extra embereket talal el, egyre tobb celpont (es sebzodes) lesz a kovetkezo Swarm nal.

Feast of Blood – Minden Carrion Plague es Seeker Swarm cast kozott uti a tankjara. 15%-kal tobb physical damaget kap a tank, es megjelenik 3 add, akik a tankot fogjak utni. Amig a Feast of Blood aktiv, a boss Vampiric Auraja negyszer annyit healel, mint egyebkent.
A tankok cserelnek, es az off-tank, akin a debuff es az addok vannak elviszi oket a bosstol legalabb 30yardra, amig le nem esik roluk a Vampiric Aura . Kozben a dps leveri oket. Kiteolni er oket, addig sem tudnak meleezni, ergo nem gyogyulnak. Stunnolni nem lehet.

Echoes of the Void – Minden P1-ben ketszer tolja a boss, 8 masodpercen at folyamatos sebzodest okoz. 2 masodpercig castolja a boss, addig van ido elbujni. A teremben fix helyen megjelenik 4 oszlop , ezek moge be kell allni. Az oszlopok felfogjak a sebzest ami a jatekosokat erne, helyette ok maguk sebzodnek.
A raidet szet kell osztani negy kb egyenlo reszre, akik mind kulonbozo oszlop moge bujnak el, hogy az oszlopok kozott egyenloen osztodjon a sebzodes, es ne hulljanak szet amig jatekosok vannak mogottuk.



Phase 2: Shadow of Terror
A masodik Echoes of the Void utan Tichondrius deneverekke valtozik ,es kezdetet veszi P2.

Carrion Nightmare – a fazis soran hatszor castolja a boss,egy zold lezer vag keresztul a termen, akit eltalal az nagyon sokat sebzodik, es 3 masodpercre stunnolodik.
Ki kell allni a sugar utjabol. Ha valakit egy eltalal, akkor a stun miatt nagy valoszinuseggel a kovetkezo is el fogja talalni.


Phantasmal Bloodfang
– denever addok, a fazis soran egyregyorsabban spawnolnak. Halalukkor egy lila golyo t spawnolnak, amit fel kell venni egy jatekosnak. A golyo noveli a kiosztott sebzest es gyogyitast 30%-kal
teljes P2-ben, es 30 masodpercig fent marad P1-ben is.
Minel tobb denevert le kell olni a fazisban, hogy minel tobb buff legyen. DPSeknek erdemes eloszor felvenni, hogy tobb denevert lehessen leolni. Idealis esetben mindenkinek less buffja, mire P2 veget er.


A masodik fazis 30 masodpercig tart, amint vege az osszes denever es Essence of Night golyo eltunik.

The Nightborne and the Legion
A masodik es harmadik P1ben uj addok lesznek. A terem hatuljaban levo ajtokbol jonnek, az off-tanknak fel kell oket vennie es a bosstol tavol tankolnia, amig a dps leveri oket.
A masodik P1 elejen, es aztan 25-30 masodpercenkent ket Felsworn Spellguard spawnol. Egyre gyorsabban mozognak , ezert nem lehet oket vegtelensegig kite-olni.
Volatile Woundot pakolnak random emberre, es a tankjukra. Stackelodo debuff, tobb sebzodest kap akin rajta van. Amikor lejar, egy Nether Zone kerul a jatekos ala.
A Nether Zone masfel percig van fent, es sebzi aki belelep. Fontos, hogy jo helyre legyenek lerakva, nem szabad blokkolni a Carrion Plague -re kijelolt zonat es a Fel Spire -ok spawn pontjait. A terem szele idealis hely lerakni a Zone -t, ott zavar legkevesbe.
A harmadik P1-ben a Felsworn Spellguardok mellett egy Sightless Watchert is idez a boss minden korben. Ezeket kell eloszor agyonverni minden hullamban.
Burning Soul -t pakolnak healerre. Debuff, sebez es manat sziv, dispelezheto. Ha dispelezik, felrobban, 8 yardos korzetben mindenkit sebezve.
Amint biztonsagos, egybol dispelezni kell, mert nagyon sok manat sziv el.


Harmadik P1-re kell megtartani a BLt, hogy keves ilyen add spawnoljon, illetve ami spawnol az hamar lemenjen.

Live video, Arcane mage POV, nem guide

Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Írta: Flyinghawk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Rickysultan, Caseryss, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.103 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum