locked Pippboy apply [ELFOGADVA]

Több
12 éve 9 hónapja #3232

Sziasztok!
Felvételemet szeretném kérni soraitokba. Kapásból Három karakterrel jelentkezem hozzátok. Amelyikre szüksége van a guildnek azzal jövök. Feltéve, ha sikeresen zárul a jelentkezésem. Jelentkezési formulának a sablonotokat használtam.

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Pippboy/advanced
2. Mainspec/offspec: encha/ resto
3. Mikor érkeznél ide a guildbe: amint felvételre kerülök + 1-2 nap transfer
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? agresszívitása, lore és a stílusa miatt, JC+ eng a legerősebb dd szakmák.
5. Total time played (85-on és összesen külön): 169 nap összesen és 26 nap lvl85ön
6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: -
7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: kepfeltoltes.hu/view/110710/shaman_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A második karakterem:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Needsomebuff/advanced
2. Mainspec/offspec: arms/-
3. Mikor érkeznél ide a guildbe: amint felvételre kerülök + 1-2 nap transfer
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? legerősebb PVP classok közé tartozik, arms a legjobb PVPre. PVEre furyként jelentkezem. szakmái jelenleg farmként üzemelnek. JCre és engire fogom változtatni.
5. Total time played (85-on és összesen külön): 8 nap az összes és 2 nap lvl85ön
6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: -
7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: kepfeltoltes.hu/view/110710/warri_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Végül pedíg a 3. karakterem amivel jelentkeznék soraitokba:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Medvelaszlo/advanced
2. Mainspec/offspec: feral/balance
3. Mikor érkeznél ide a guildbe: amint felvételre kerülök + 1-2 nap transfer
4. Miért választottad ezt a karaktert, a speceit és a szakértelmeit? amikor kiválasztásra került akkor a fő szempontok: svájci bicska legyen ami mindíg minden körülmények között bevethető lehet.
5. Total time played (85-on és összesen külön): 20nap összesen és 8nap lvl85ön
6. WoL/WWS/WMO link egy raidre amiben szerepelsz: -
7. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: kepfeltoltes.hu/view/110710/drood_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Szlobodek János, 27 éves és egy biztonsági cégnél vagyok alkalmazott
2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 2-3
3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 0:30, de néha 1:00) Nem
4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben? Van és olyan 30 körül mozog az FPSem
5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? 24/48 beosztással dolgozom ez közbeszólhat.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Figyelemmel követem a magyar progress guildek állását és szépen teljesít a guildetek.
2. Hogy találtál rá a guildre: Figyelemmel követem a magyar progress guildek állását. Olvasok fórumokat. Ismerősöktől.
3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? BC közepe óta játszom. Sunwell KJ kivételével itt megöltem mindent hunterként. WoTLKban sámánnal játszottam szintén megöltem mindent normálban és HCban egyaránt LK 25 HC kivételével. Februárban raideltem utoljára Nefa normálig bezárólag catában is megöltem mindent.
4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Több kedvencem is van többek között: Erredar Twins, Mimiron fire fighter, Hallion HC, LK HC
5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) Hogy csak a komolyabb guildjeimet említsem: Reckless Mortals, Infinite Cooldown. RM megszünt 25ben raidelni, ICben pedíg nem tudtam/akartam a heti 5-6 raidnapot tartani. Munka is közbe szólt.
6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Sámánommal számos nagyszerű titlevel rendelkezem amelyek megszerzése a legtöbb guild számára még lvl85ön is kihívást jelenthet. Ezen kívül elmondhatom magamról, hogy eltöltöttem viszonylag hosszú időt magyar top Hc guildekben sikeresen.
7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: Ha az 5 a max akkor 4.
8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? google, tankspot, haverok, TS.
9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Blizz fórumok, magyar fórumok, egyéb nemzetközi fórumok és nem utolsó sorban a saját tapasztalataimat is használom egy karakter építésénél.

Természetesen, nem feltétlenül ragaszkodom a jelenlegi talentekhez, sőt. Hajlandó vagyok a guild érdekeihez alkalmazkodni. A jelenlegi karakterek szinte csak kizárólag PVP gearrel rendelkeznek. Ezért tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy az elbírálásnál ez a tény hátrányt jelenthet. Mindezek ellenére én bízom abban, hogy a rutint értékelitek majd és nem elsősorban a geart nézitek.
Esetleges referenciák a játékommal kapcsolatban:
Omnislash: Skaven, Minsa, Immbulock
Reckless Mortals: Rian
Infinite Cooldown: Magtar

Köszönöm, hogy elolvastátok rövidre egyáltalán nem sikerült irományomat. Várom válaszotokat
üdv: Pippboy

Utolsó szerkesztés: 12 éve 9 hónapja Írta: Medvelaci. Indoklás: tördelés
Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3235

Szia! Ahogy írtad, szerintem a pvp gear tényleg hátrányt jelenthet, igaz nem ismerem a játéksílusodat, a teljesítményedet sem.

A kérdésem, hogy ebben a gearben ölted meg Nefarian-t is? Nem tudom elképzelni, hogy nem esett semmi használható loot, ami PvE gearnek számít. Ott van ZA/ZG, onnan is esik bőven loot, a mostani Justice Point rewardokról nem is beszélve. Egy használható PvE geart legrosszabb esetben (jelenlegi állás szerint) 1 hét összeszedni. Azért azt hiszem, ezt igazán megtehetted volna, mielőtt jelentkezel. Ha van valami PvE szerű geared akkor légyszives abban logolj ki, mert (szerintem) az officerek sem nagyon díjazzák azt, hogy azért gyere raidekre (vagy azért cseréljünk le X embert), mert neked esik onnan loot és igazából neked a PvP-nél csak minden jobb lehet (és így igazából progresselni sem lehet).

A progresst tekintve véleményem szerint mindenképp kezdj el egy PvE geart összerakni (1-2 hét és már craftolható epicek is lesznek bőven AH-ban). De ez csak az én véleményem.

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3237

Szia!/Sziasztok!
Nem nem ebben öltem Nefariant. De majd előbb megvárnék egy officert, h melyik karimra lenne kíváncsi (szerintem).
Meg nem is kértem senkit, h adja át a helyét nekem. Nem az a célom a jelentkezésemmel, h lootot farmolni jöjjek hozzátok, hanem játszani. Ez még csak egy apply egyenlőre :) Előzetes beszélgetés, ha úgytetszik. "igaz nem ismerem a játéksílusodat, a teljesítményedet sem." A referenciákat meg azért írtam be, h utánna tudj járni. Te is igazán vehetted volna a fáradtságot mielőtt neki esel a torkomnak. De ez csak az én véleményem.

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3239

Üdv.

Kérlek, PvE gearben logolj minden karikkal.
PvE klán vagyunk, a PvP gear-t mint olyat nem igen tudjuk értékelni PvE szempontból, akár mekkora ilvl is...

Köszönöm
Hirki


"Nagy hiba elõre számítgatni egy küzdelem kimenetelét, nem arra kell gondolnunk, hogy vajon gyõzünk-e, vagy sem. Hagyjuk a dolgokat természetesen folyni. A mi feladatunk, hogy ütünk a megfelelõ pillanatban."

Bruce Lee
Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3241

Szia!
Sámán kész, csinálom a többit is.

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3245

szia Pipp,

köszi a jelentkezést. csak megerősíteni tudom, hogy jól toltad anno, mikor együtt játszottunk tavaly, skilles playernek, és szimpatikus embernek tartottalak.
sajnos náluk az a helyzet, hogy mindkét csapat fullon van, dps-nek nem nagyon hely, talán még 1 healernek, de resto shammy van mindkét csapatban.
még átbeszéljük, tudnánk-e mégis helyet találni neked vhol tekintettel, hogy nem zsákbamacskát nyernénk veled, és írok mire jutottunk.

köszi:
Minsa


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3246

Szia Minsa!
köszi a gyors ügyintézést :D Addíg rendezgetem a többi karit.

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3248

Remélem sikerül valami megoldást találni a vezetőségnek hogy együtt játszhassunk.
Jah és Pipp,Valdyr jó arc.Tudod ha én mondom... :)

Utolsó szerkesztés: 12 éve 9 hónapja Írta: Imbulock.
Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3261

szia Pipp,

sajnos arra jutottunk, hogy jelenleg nem tudunk trialt biztosítani neked a guildben, egyszerűen nincsen hely egyik csapatban sem. ha 25 fős guild lennénk simán elférnél, de 10 fősben ez most nem megoldható.
nagyon sajnálom, tényleg :(
ha gondolod friendként szívesen látunk, és ha esetleg üresedés lesz a raider rang is megoldható a későbbiekben.

sok sikert neked, és remélem még fogunk együtt játszani vmikor!

M.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3272

szia!
ok, köszi a gyors választ akkor majd legközelebb :(

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3275

Illetve azért egy kérdésem még lenne, ha megengeditek. Csak DD kariknak nincs már hely? Mert látom resto droodból erősen hiányt szenvedtek. (legalábbis a recruit ki van téve) Mi lenne, ha megcsinálnám a mormogósomat restóra? (ez körülbelül 1hét, repukkal, szakmákkal 70-80%os epic felszerelés, hozzá enchantok gemek stb) Ha ígysem jó nektek akkor respect és megköszönöm a beszélgetést. Nem akartam zavart kelteni az erőben.
üdv.: Pipp

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3278

Igen, még egy healer elférne nálunk, és resto druid nem jönne rosszul, csak szegény Medvelászló a jelenlegi formájában nem értékelhető. Ha rendbe tudod rakni, raidképessé tenni, és van is kedved vele játszani, akkor az úgy működhet.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3280

Meglátom mit tehetek ez ügyben. Amit már az előzőekben írtam azt tudom jelenleg egyénileg vállalni. Felszerelem és majd eldöntitek, hogy valóban kell-e. Vasárnapig kérnék tőletek haladékot.

Téma zárolva.
Több
12 éve 9 hónapja #3282

Ok, én is azokra gondoltam, amiket leírtál.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
12 éve 8 hónapja #3299

Sziasztok!
Ahogy ígértem jelentkezem. A druidát felöltöztettem ahogy tudtam. Therazane exa hiányzik még neki és a 2 szakma félkész állapotban van, de dolgozom azokon is. (sajnos idő hiányában nem tudtam befejezni) Therazane talán ma kész lesz.
karakterlap:
eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Medvelaszlo/advanced

Téma zárolva.
Több
12 éve 8 hónapja #3300

Jó kis tuskó, szépen összeszedted a geart néhány nap alatt. Néhány észrevétel: wristre +50int jobb, ahol nincs socket követelmény oda 40int gem kell majd, illetve kicsit sok a haste. De ezek apróságok, a motivációt látni.


Up the Irons!
Téma zárolva.
Több
12 éve 8 hónapja #3301

Szimpatikus az eltökéltséged. +a karaktert is szépen rendbe raktad. :)


BEEP BEEP I am a JEEP!
Téma zárolva.
Több
12 éve 8 hónapja #3302

köszi köszi. Haste én úgy tudom, h 2k minimum kell egy tuskónak, a HoTok és a megfelelő cast time miatt.
idézet egy nagy nemzetközi teorycraft oldalról:

  • 916: 5th tick of Rejuvenation. You should have this in any raid gearset.
  • 1573: 9th tick of Wild Growth and Effloresence with Dark Intent. If you have DI, you only have to make it to here instead of 2005 to get this nice bonus.
  • 1602: 5th tick of Rejuvenation without 5% haste. If you're missing the haste buff, you really want to be at this point or higher.
  • 1779: 6th tick of Rejuvenation with Nature's Grace.
  • 2005: 9th tick of Wild Growth and Efflorescence. This point is very valuable, as these two spells make up a large portion of our healing.[/li]
  • 2032: 6th tick of Rejuvenation with Shard of Woe proc active. If you have a Shard, this is only a small leap from 2005 and makes your trinket use much more effective.
  • 2490: 7th tick of Rejuvenation with Nature's Grace and Shard of Woe active.
  • 3106: 11th tick of Wild Growth/Efflorescence with Nature's Grace.
  • 3478: 6th tick of Rejuvenation with Dark Intent.
  • 3754: 10th tick of Wild Growth/Efflorescence.
  • 3967: 6th tick of Rejuvenation

Téma zárolva.
Több
12 éve 8 hónapja #3304

minor glypheket berakhatnal meg, a combat res pl jol jon, lattam mar olyan hogy vkinel nem volt komponens...
a harmadik kb mindegy, de szebb lenne ha ez is rendbe lenne rakva. :)
a motw gylph sporolhat egy kis manat, ha combat kozben kell vkit rebuffolni pl.
innervate-et kb soha nem fogsz mar masra nyomni, az a glyph is folosleges szerintem. healing touch glyph jobb lenne helyette.

Utolsó szerkesztés: 12 éve 8 hónapja Írta: Skaven.
Téma zárolva.
Több
12 éve 8 hónapja #3305

Szia Skaven! :)
CR glyph done, motw glyph done. De ami az innervate vagy a heal touchot illeti sajnos ellenkeznem kell ugyanis statisztikailag nagyobb az esélye annak, h egy elhalálozott healer társnak CR után kell innert adni vagy OOM alakul ki egy kemény fight alatt. HT mint olyan ritkán használjuk kb 3percenként mert ez egy SOS spell kb olyan mint a tranqi. Inner meg CDre megy, bár 98%ban magamra ofc. Ezért én úgy gondolom mind2 glyph igazából teljesen haszontalan, de a 2 rossz közül kell a kevésbé rosszat választani.

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.302 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum