locked Jynx - shadow priest [elfogadva]

Több
7 éve 5 hónapja #26806

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje:   http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Jynx/advanced

2. Mainspec/offspec: shadow/holy (semmi tapasztalatom és gyakorlatom nincs benne, kivéve 5 fős hc, de az nem releváns)

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: Már tagja vagyok, a másik csapattal raideltem eddig.

4. Miért választottad ezt a karaktert, és a speceit?  Eredeti előtt, törtön is pappal játszottam és amikor átjöttem eredetire (ToC környékén) akkor egyértelmű volt, hogy shadow pappal fogok játszani. Tetszik az egész úgy, ahogy van, függetlenül attól, hogy a legtöbbször nem volt túl acélos és a legtöbb kiegben igen nagy kihívás volt vele magas dps-t csinálni, de sose volt lehetetlen. Ez tetszik benne talán a legjobban, hogy nagy kihívás kihozni belőle a maximumot, plusz a szívemhez nőtt.
WoD alatt nem tetszett a pap, ezért váltottam akkor balance druidára. Legionben druiddal kezdtem, de nem tetszett a balance, a pap viszont magával ragadott, ezért visszatértem hozzá kb. egy hónapja.

5. Total time played (level 100 és összesen külön): 

Jynx: 9nap 19 óra
Meelo: 73 nap 16 óra
Tolland (régi papom ally oldalról): 155 nap 13 óra
Összesen: 277 nap 19 óra

6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Meelo/advanced

7. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz:   https://www.warcraftlogs.com/guilds/2124  (itt bármelyik logban megtalálható vagyok, októberi logból több van)

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:
http://imgur.com/5U9Bmmy
http://imgur.com/sdmOoY6

Szerk.: Hozzáteszem, hogy a legtöbb spell bindelve van. StM-et nem is lehetne máshogy csinálni. (Shift-es variációkat annyira nem szeretem, hiányzik a naga Razer-em.)

Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Gyenes Patrik vagyok, 25 éves, jelenleg egy pályázatíró cégnél dolgozok, mint pályázatíró.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: 3,de ha bármi oknál fogva kiesne egy, akkor jelzem.

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 24:00, de néha 0:30)  Nem.

4. Van működő mikrofonod, akadályoz bármi a használatában? Igen. Maximum az akadályoz, ha nem jutok szóhoz :)

5. Hány fps-ed van raid közben (20fős raid)?
 30-50 kb.

6. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Nincs. Amennyiben a későbbiekben bármi történne, akkor jelezni fogom.


Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet: Anno, mikor először jelentkeztem a fő ok a késői raid kezdés volt. Ez nagyon optimális nekem. Plusz, mikor az ally oldalon ténykedtem, akkor is jó híre volt a klánnak, ezért jelentkeztem.

2. Hogy találtál rá a guildre: Tudtam a klánról ally oldalról, az egyik klántársam említette, hogy ide kellene jönni, mikor a Golden Dawn szétesett.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? 2009 szeptemberében jöttem eredetire (ha jól emlékszem). Akkor kapcsolódtam be Ulduar, majd nem sokkal később ToC takarításba. Kisebb nagyobb megszakításokkal játszok azóta. Többnyire IRL okok miatt szüneteltettem a játékot.
Amit progress szinten csináltam raidek: ToC, ICC (hc-ban sindráig jutottunk, ő még meglett, LK sajnos nem).
Ezután jött egy „kis” szünet, majd Fl-re jöttem vissza (hc progress kimaradt). DS-ben normal után pár hc boss még volt, utána tartottam szüntetet ismét.
MV, HoF és ToES csak úgy érintőlegesen volt meg, ToT-ban az elejétől aktív voltam a végéig, ahol Animus 200+ wipe után meglett (még mindig nagyon szép emlék) és akkor jött ki SoO, ahol 4 boss maradt csak hc-ban. A mythic bevezetése előtt abbahagytam a játékot, szerettem volna végre befejezni az egyetemet és nem igazán tudtam a játékkal egyszerre csinálni.
WoD idején csatlakoztam az Omnihoz és csináltuk HFC-t. Highmaul, meg BRF kimaradt. HFC-ben az utolsó 4 bosst nem sikerült hc progressen ölni.

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? Sok volt, őszintén szólva. Sindra volt az első olyan boss, ahol rengeteget szívtunk. A másik nagyon kínlódós boss Dark Animus volt. Tényleg elképesztő, hogy mennyit voltunk ott. Nagyon nagy siker volt mindenkinek mikor megcsináltuk. ICC-t szerettem, jó hangulata volt, Ulduart is, bár sajnálom, hogy nem az elején kezdtem, de a feeling nagyon tetszett (bár a mount és a mace farmolása visszavett az élményből, magasabb szinten) SoO is megfogott, shadow priestként hasznosabbnak éreztem magam és voltak kifejezetten neki való fight-ok is.

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le)  In Aeternum és Golden Dawn. IA-ban kezdtem, amikor abbahagytam egy időre, akkor már nem raideltem ott többet, de nem volt semmilyen negatív visszhang, korrektül váltunk el. Mikor elkezdtem újra játszani, úgy álltam hozzá, hogy egyszerű hobbijátékos leszek, de nem bírtam ki és jelentkeztem a GD-be, akik erősen progresseltek már akkor és utána már csak ott játszottam. SoO idején kezdett széthullani a GD, utána jelentkeztem az Omniba HFC idején.

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít) Kezdő raiderként ToC-ban Twin nagyon jól ment a pappal, az volt az első sikerem, kezdőként nagyon jó dps-t csináltam gyenge gearben, azt hiszem még screenshot is van róla. ICC-ben LK szintén nagyon jól ment, az is mély nyomot hagyott bennem. Fentebb írtam Dark Animust is, de az első klános killek
mindig nagyon fontosak nekem, jó érzés volt elsőként ölni és a képeken is rajta lenni. Pappal pár ranked helyezés anno szintén dicsőséggel töltött el. Lehetne még sorolni  bőséggel a történeteket, de nem szeretnék regényt írni, meg fárasztani mindenkit.

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 4,5

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Fatboss, youtube videók, főleg shadow papok videói, hogy jobban tudjam adaptálni a dolgokat. De a legjobban a próbák alatt rögzül, hogy mit, hogy kellene csinálni.

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Főként howtopriest.com, de nem vetem meg a mmo c fórumait sem. Logokat szoktam még nézni, hogy melyik pap, hogy csinálja a dolgokat, abból is sokat lehet tanulni.


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Igen

Ez a régi jelentkezésem:  http://omnislash.hu/forum/jelentkezes/10851-kythe-balance-druid-elfogadva

Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Írta: Jynx.
Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26811

Köszi a jelentkezést. Szépen kitöltött apply!
Részemről egy határozott igen a válasz.

Ha valaki tiltakozna, az gyorsan tegye!

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26812

De csak Kempf kérésére:

Nem. Vagyis igen. Pontosabban kizárt dolog mert nemtudom :)


Szerdán várunk :)


„A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő.”
Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26814

Hajrá-hajrá, támogatom én is, szerdán várunk :)

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.320 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum