locked Thoón - Hunter ( Marksmanship/Beast Mastery) [elfogadva]

Több
7 éve 5 hónapja #26792

Sziasztok!
Szalai Márk vagyok 23 éves, Burning Crusade óta játszok a WoW-al igaz akkor még nem vettem túl komolyan és csak szinteztem. Első és nagyobb sikereim a WotLK kiegészítőben értem el a HunHorda nevű klánnal, ahol bár csak 10 fős verzióban de HC Lich King volt a legnagyobb siker számomra. Az elkövetkezendő kiegészítőkben szinte az összes raidet láttam kivéve a WoD-os raideket ahol nem voltam aktív. Egy pár napja már jelentkeztem de mivel nem igazán találtam így úgy gondoltam,hogy valamit elnyomhattam ami miatt nem kaptátok meg így újra írtam, illetve ahogy átgondoltam rá is fért az újra írás a jelentkezésemre.

Karakter info:

1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Tho%C3%B3n/advanced

2. Mainspec/offspec: Marksmanship a main jelenleg és Beast Mastery az off.

3. Mikor érkeznél ide a guildbe: 2016-11-22/23

4. Miért választottad ezt a karaktert, és a speceit? Mikor elkezdtem a Legion-t Ragnaroson játszottam és ott húztam fel egy DH tankot illetve egy rugót. De mivel WoD-ban nem voltam túl aktív így ott nem nagyon volt senki akivel játszani tudok és visszajöttem Arathorra fateromékhoz ( Gorro / Faith ). Mikor visszajöttem ide 2 100-as karakterem volt egy shadow pap és a hunter, nos mivel okosabb fejemmel nem néztem utána,hogy a SP mennyire is erős így a hunterre koncentráltam, és igazából nem bántam meg. Én szeretem az MM mechanikáját bár mozgósabb fightokon nem túl egyszerű. Illetve szeretem a BM letisztultságát is. 

5. Total time played (level 100 és összesen külön): Total : 12 days 7 hours 51 minutes
        Karakter : 5 days 7 hours 0 minutes 
6. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre:  Nincs jelenleg még itt Arathoron csak egy 100as SP

7. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz: Nincsen max LFR viszont mivel ott különösebben nem fektetek bele nagy hangsúlyt így nem hiszem,hogy eléggé megfelelő lenne. 

8. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben:   imgur.com/a/JXLNP   


Személyes info:

1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb:  Szalai Márk vagyok, 23 éves, jelenleg munkanélküli. Halásztelken lakok, van 2 drága kutyám, és nem vetem meg papa jó házi pálinkáját.

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente:  A maximumot ami ki van írva vagy meg van beszélve a hétre

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 24:00, de néha 0:30)  Nem jelent, ez az egyik dolog ami miatt jelentkeztem hozzátok. 

4. Van működő mikrofonod, akadályoz bármi a használatában? Van minden ami a kommunikációhoz szükséges, és nincsen semmilyen akadály mely meggátolna a használatában.

5. Hány fps-ed van raid közben (20fős raid)?  60-70 körül. 1-2 hónapon belül megesik majd egy kis változás a gépemben, videó kártya csere mindenképpen lesz. 

6. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed?  Nincsen semmiféle akadály.

Játétapasztalat:

1. Miért választottad ezt a guildet:  Ahogy fentebb is megemlítettem a késői kezdés számomra elég kedvező ( addigra elintézem a kutyákat stb..), ezenfelül hozzátartozik a választásomhoz,hogy bár látom eléggé lecserélődött a guild a megalapítás óta de a content raideket ugyanúgy takarítjátok mint eddig, a weboldal igényes, a fórumokon meg a társalgás és nem csak úgy itt van.

2. Hogy találtál rá a guildre: A megalakulása óta tudok róla,hogy létezik.

3. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál? Burning Crusade óta játszok, karaktereket változtattam az évek folyamán. Annó BC-ben mage-t kezdtem el húzni, majd a WotLK-ban DK-val raideltem a Naxx-os korszakot majd felhúztam a mage karakterem és azzal játszottam tovább, azzal játszottam a HunHordán belül is. Majd Cataclysmban apámékkal raideltem SP-pal, MoP-ban pedig nem akarok hülyeséget mondani talán pont Kempf-el voltam egy guildben Ragnaroson ahol ToT és SoO raideken voltunk. Az tisztán rémlik,hogy voltunk Kempf-el egy guildben csak már nincs meg,hogy hol :D WoD-ban nem raideltem egyáltalán. 

4. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért? WotLK - Ott voltak talán a legnagyobb eredményeim a HC LK killel illetve azok a raidek tetszettek a legjobban mint bossilag mint trashileg. 

5. Milyen guildekben voltál? (távozás okát is írd le) HunHorda - Megszűnt a guild illetve szétoszlott.
        Faith - Arathor, családi guild a szó teljes értelmében.
Sajnos a Ragnarosos időre nem igazán emlékszek már így onnan nem tudom mondani a guildet. 

6. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy: (olyan dolgok, amik teljesítése kiemelkedően emlékezetes sikerélményt adott, vagy különlegesnek számít)  Természetesen csakis a WotLK és HC Lich King. Már le se tudnám tagadni. 

7. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 
3,5 

8. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak?
2 naponta olvasom a fórumokat amikor csak van valami új infó, illetve szokásom minden raid előtt videót nézni, és olvasni rendesen. 

9. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? Naponta olvasok fórumokat,hogy minél többet tudjak meg a karakteremről, persze így is vannak hiányosságok ahogy én gondolom de próbálom javítani őket. WoWhead,IcyVeins, huntsmanslodge.com


Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? ( link ) Elolvastam és elfogadom teljes mértékben.

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26796

Köszönjük a jelentkezést. Remélem szakértő vadászaink tesznek majd fel egy-két kérdést.
Viszont Ragnaros-on biztos nem játszottunk együtt. Én olyan 9-10 éve ezen a szerveren játszom. De szerencsére ez nem befolyásolja az apply elbírálását. :)

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26798

Helo!

Az en emlekeimben HC LK egy igazan nehez harckent maradt meg (ha jol tudom 25osben a nerfek elott senki sem olte meg exploit nelkul), en soha nem is oltem live contentben. Anno a guild amiben voltam, tobbet progresselt rajta mint a tobbi HC bosson osszesen. Es az a brigad azert tokos gyerekekbol allt. Szoval ezek alajan azt gondolnam, hogy te is tokos gyerek vagy. Viszont az acsivmentek kozott nincs HC LK killed csak normal. Van erre valami magyarazat?

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26799

Kempf - Akkor nem tudom, valahonnan rémlett a neved lehet,hogy máshonnan vagy lehet,hogy találkoztam már egy ugyanilyen nevű sámánnal :D A vadászok hozzászólásait pedig várom szeretettel, ha esetleg van jobb észrevételük kijavítom azonnal.

Szia Smasszer!
Hát köszönöm szépen, igaz csak 10 fősben öltem de büszke vagyok rá :)  Természetesen van, azt egy olyan karakterrel öltem ami már nincs meg, mint leírtam sajnos sokat váltogattam a karaktereimet és nem maradtam meg egynél sok ideig amit bánok mert így nem igazán lehet felhalmozni sok emléket egy adott karakterrel. 

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26801

Értem én hogy váltogatod a karaktereket, viszont az achievmentek egész accra hatnak. (legalábbis a legtöbb) Na, a boss killek pont ilyenek. Ha új acc, érthető a dolog.
Viszont na, nem trollkodom szét. Sok sikert:)


„A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő.”
Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26802

Igen van egy másik mert fel lett törve annó, ja nyugodtan, szívesen beszélgetek :D Tudom,hogy az Achik,hogy működnek épp ezért felesleges lenne kamuzni bármiben is :)  és köszönöm a jó kívánságot :)

Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Írta: Thoón.
Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26807

Én édesapáddal játszottam még együtt (talán veled is, ki tudja). Ő nem szándékozik visszatérni:)?

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26808

Szia :) Hát Quel'Thalason annó játszottam DK-val nem tudom pontosan, azt hiszem a Veszett Hordában, Deekey volt a karakter neve :) 
Hát játszadozik, balance druiddal, gearje is 850 körüli  majd megkérdezem,hogy neki lenne-e kedve esetleg raidelni vagy lenne-e helye esetleg az ugye rajtatok múlik :)

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26809

Igen emlékszem rá, én akkoriban tán még pappal játszottam Hunmark néven.

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26810

Igen igen emlékszek, szerettem azt a korszakot amúgy, sajnáltam,hogy Yresa nem raidelt tovább, nagyon jó volt mint raid leader :)

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26813

Jó hogy van ismerős, ez plusz pont :)

Egy trial rangot fel tudunk ajánlani, jelentkezz guild invite-ért az egyik officernél (Kempf, Lomalka vagy Naderb).

Téma zárolva.
Több
7 éve 5 hónapja #26816

Rendben köszönöm, már írok is :)

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.103 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum