locked Skadhi BM/MM hunter [elfogadva]

Több
8 éve 9 hónapja #22932

Karakter info:
1. Karaktered armory linkje: eu.battle.net/wow/en/character/hellfire/Skadhi/advanced

2. Melyik csapatba jelentkezel (Mythic/HC): Egyelőre barát rangra jelentkezem, lentebb kifejtem miért. Később a hc csapat érdekelne. 

3. Mainspec/offspec: Beast Mastery / Marksman

4. Mikor érkeznél ide a guildbe: Ha elfogadjátok a jelentkezésem, egyből be tudok lépni.

5. Miért választottad ezt a karaktert, és a speceit? 10 éve játszom hunterrel, BC-n kívül minden kiegben raideltem vele és még mindig nagyon szeretem. Mindhárom specet ismerem és szeretem játszani, jelenleg a BM jött be a legjobban, statikus, kiszámítható dps, ebben a kiegben a petekkel sem tapasztaltam nagy problémákat. A WoD-ban hunter mellett holy priesttel játszottam eddig. 

6. Total time played (level 100 és összesen külön):
ezzel a karakterrel 100-on: 1nap 12óra
hunterrel 100-on összesen: 6nap 2óra
hunterrel összesen: 121nap 16 óra
összes karakterrel összesen: 973 nap (+ a törölt karik)

7. Armory linkek egyéb max.szintű karaktereidre: 
eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Nymera/advanced és eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Eleclya/advanced

8. WoL/Warcraftlogs/AskMrRobot logs link egy raidre amiben szerepelsz: friss log nincs

9. Screenshot az UI-dról, lehetőleg PVE raid/group környezetben: Ha behív a raid csinálok egy frisset, de jelenleg az addonjaim fele nyivákol vagy halott. Lehet megvárnám a frissítést, akkor fog látszani mi mindent lehet látni nálam fight közben. 

Személyes info:
1. Polgári neved, mivel foglalkozol, milyen idős vagy, stb: Rékának hívnak, 29 éves vagyok. Egy szegedi központú, országos patikahálózatot üzemeltető cégénél dolgozom nemzetközi beszerző/elemző pozícióban. 

2. Hány raidet tudsz vállalni hetente: kettőt fixen

3. Gondot okoz a késői raid end? (rendesen 24:00, de néha 0:30): ha heti két raidről van szó, akkor nem

4. Van működő mikrofonod? Hány fps-ed van raid közben?: Mikrofon van, az fps-em jelenleg viszont inkább az említésre sem méltó kategóriában mozog. Ezért is jelentkezek egyelőre csak barát rangra. Az új laptop beszerzése folyamatban van, augusztusban legkésőbb meg is tudom venni. Addig viszont a jelenlegi gépem annyira rontja a teljesítményemet, hogy nem vállalnék be fixen raideket.

5. Van bármi, ami befolyásolhatja a raideken való folyamatos részvételed? Céges utazás nagyritkán, ezeket pár héttel előre már tudom jelezni. 

Játéktapasztalat:
1. Miért választottad ezt a guildet, hogy találtál rá a guildre?: Régóta szimpatikus a guild, Cata eleje óta követem a progresseteket. Ex-guildtársam, Deli szólt hogy van szabad dps raidspot a hc csapatban. Mivel a jelenlegi guildünk gyakorlatilag 2 aktív főre redukálódott, Arathor ally oldalon pedig már nincs olyan guild, ahol szívesen raidelnénk, így a faction change mellett döntöttünk. 

2. Mióta játszol, milyen raideket pucoltál, milyen guildekben voltál?:
2005 májusa óta játszom, minden kiegben aktívan raideltem is. Végig az Arathor szerveren, alliance oldalon játszottam.

Classicban az Új Remény guildben kezdtem a komolyabb raidelést, majd az innen kilépő 'kemény maggal' megalapítottuk a Death Wish-t. Velük MC, BWL clear mellett AQ 40-ben Huhuranig jutottuk. Ekkor léptem át a Mythical Honour-be, akikkel Naxxramasban Sapphiron tryokig jutottuk a kieg végére. Classicot BWL-től hunterrel raideltem végig, előtte priesttel healelgettem MC-ben az Új Reményes időkben. 

BC elején a magyar közösség kilépett az MH-ból, páran megalapítottuk az Insomniac nevű guildet, amibe beolvasztottuk a Hyper Cubes 'kockáit'. Nekem nem jött be az összeolvadás, kiléptem és időközben maint váltottam dps warriorra. Már warriorral jelentkeztem az Isten Ostorai guildbe, ahol BC végére TK, SSC és Hyjal kitakarítása mellett BT-ben Shahraz anyuig jutottunk (a többiek tovább is, itt én tartottam egy kényszerszünetet). Ebben az időszakban, mivel rengeteg melee volt a guildben, elemental shamannal játszottam.

WotLK-ban visszatértem a dps warrioromhoz és az IO-val Ulduart 10-esben végig (hard modeban talán vezaxig?) takarítottuk, közben 25-ösben Yoggit nézegettük, sajnos nem sok sikerrel. Ekkorra bennem már megfogalmazódott az, ami nem egyezett az akkori guildem vezetőinek véleményével, hogy inkább kis csapatban, maximális odafigyeléssel és skilles játékosokkal raidelnék, ahelyett, hogy 25-ösben boostoljam az ismerősök ismerőseit, akikre nem lehetett fix tagként számítani, és akik miatt a farmbossok is folyamatos szenvedést jelentettek. Emiatt váltottam, átléptem a Deep Fusion guildbe, ahol több régi MH-s, DW-s, stb. ismerősöm raidelt. TOC-ot velük HC-ztam végig, de ICC elején szétcsúszott a guild. ICC-t már a jelenlegi guildemben, a Golden Dawnban fejeztem be. 

Cataclysm elején indult be igazán a GD, viszont nem jött be a dps warrior, shadow priest lettem. T11-es contentben a progress csapatban raideltem, Firelandsen ragna HC-ig, DS-ben Warmaster HC-ig a 2-es csapatot vezettem. T12 és T13 raidek végére a progress csapattal jártam, ott voltam az endboss hc firstkilleken.

MoP-ban a GD-vel HOF 4/6 HC, Vault 5/6 HC, ToES 1/4 HC, TOT 11/13 HC-ig jutottunk contentben. ToTban nagyrészt holyként, SoO-ban discként healeltem. Itt Malkorok HC-ig jutottam a csapattal, illetve Thokot tryolgattuk (Spoilsra nem jártam HCban). MoP végére sok meghatározó tagunk abbahagyta a játékot, recruitolni lehetetlen volt. A guildmasterünk irl okok miatt afk lett, és sajnos szétszéledt a társaság. 

A WoD-ot emiatt sokáig nem is vettem meg, márciusban kezdtem csak el szintezni. LFR-t és pár normal bosst láttam eddig holy priesttel, illetve az allis huntert gearelgettem LFR-ből amennyire tudtam. Amikor Deli említette, hogy lenne nálatok szabad dps spot, 90-es boosttal felhúztam a Hellfire szerveren egy huntert (Arathoron már nincs kari helyem) és elkezdtem szintezni, gearelni. Sajnos csak az armoryn látható geart sikerült összekaparni eddig, 1 resetben tudtam eddig LFR-ezni. Profession húzással meg akartam várni a 6.2-t, gyorsítást ígértek rá, ezt még a héten pótlom. 

3. Melyik boss volt ezek közül a kedvenced és miért?
Kiegenként kedvencek:
Classic: C'Thun - Borzasztóan összetett és stresszes fight volt, imádtam.
BC: Kaelthas - Energy. Power.  
Lady Vashj - Itt vezettem először raidet az IO-ban, ráadásul itt váltottam ele shamanra is, így duplaannyi odafigyelést igényelt az egész raidet koordinálni és a saját dolgomat is jól végezni.
WotLK: Ulduar, Mimiron Firefighter (meg úgy kb az összes Ulduaros hardmode) - kb ugyanazért mint a korábbi kedvencek: összetett, nehéz fightok.
Cataclysm: Firelands, mint teljes raidinsta abszolút kedvenc nálam. Az új mechanikák miatt különlegesebbek voltak ezek a fightok, Alysrazort szerettem legjobban a repkedés és a hc wasd-teszt miatt.
+ DS-Spine HC: nem túl okos fight, de a targetváltások, a 'türelmes dpselés' és az ésszel mozgás miatt egészen izgi volt.
MoP: Nem nagyon lett kedvenc bossom ebből a kiegből, Elegont szerettem dpssel, shadowként lehetett ügyeskedni, Ambershaper meg tökéletes retardcheck volt. ToTban IQ hct imádtam healelni holy priesttel, Dark Animus hct pedig discen toltam, az is nagyon izgi kis fight volt. SoO-ban Thokon és Norushenen volt érdekes healelni.

4. Sorolj fel röviden pár a WoWban elért eredményt, amire büszke vagy:
BC Zul'Aman macirun - A legszórakoztatóbb event amit eddig a WoW-ban láttam, és sokkal nagyobb élmény volt először végigcsinálni, mint bármelyik boss firstkillje.
BC Heroic Ironman run - egy nap alatt az összes BC-s HC instát letoltuk 4 hasonlóan kattant guildtársammal. :)
Cataclysmben a caster és rogue legendaryk összerakása contentben. 
Naxxramas Thaddius firstkill 60-on - 2 guild tryolta egyszerre a bosst a szerveren és emiatt folyamatosan dczgettünk. A + - töltéssekkel így elég érdekes volt, nem tudtuk a normális taktikát követni, de nekünk ment le először. :)

5. 1-5 skálán értékeld, mennyire érted meg az írott angol szöveget: 5

6. Hol és mikor nézel utána a bossok taktikáinak? Amint felkerülnek, fatboss guide videókat nézegek, illetve bármilyen más taktikai gyorstalpaló videót youtubeon. Gyorsabb és szemléletesebb, mint olvasgatni. :)

7. Hol és mikor nézel utána a kasztoddal kapcsolatos információknak? A változásokkal kapcsolatban PTR és live patchnoteokat böngészgetek amint frissítik őket. Priestként a howtopriest.com-ot használtam, hunterrel EJ-n Effin postjait nézegettem mostanság.

Elovastad és elfogadod a guild szabályzatot? igen.

Megjegyzés: Jelentkezésem Kythe applyjával együtt érvényes. Szeretnénk továbbra is egy guildben játszani, és amennyiben lehetőségünk van rá, együtt raidelni. 

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22935

Wow, reg lattam ilyen jo applit! :o)
Reszemrol egy nagy nagy IGEN.


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22937

Mernék mást mondani mint Minsa...... :) 

Nagyon szép apply! Részemről is  + 


Üdv Maoor
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22944

Skadiiiii



A régi szép idők! Macirun, Ironman, welcome back, nyilván +1 részemről is :)
Azt azért megemlíteném, hogy itt nem vesszük annyira komolyan a dolgokat, mint anno az IO 10es elit csapatában, de azért nincs is tele a csapat falábúval, a két véglet között vagyunk.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Írta: Khetana.
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22946

Öröm olvasni ilyen jó apply-t. +1 a részemről is.

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22948

Részemről +2 szavazat (Ököl nevében is szavazok, ő úgysem olvassa a fórumot)


Ne feledjétek gyerekek csak a puffin lekvár ad kitartást és mindent legyőző akaratot!
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22956

Höjj, micsoda remek apply! Jobb, mint amilyet én írtam anno... :D

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22957

Nagyon szép apply,ilyen kéne mindig.
Come here...:)

Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22958

Hat egyontetu a velemeny a csapatban, ugyhogy elfogadtuk a jelentkezesed, szeretettel varunk :)


*Minsa=Asmi=Navan*
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #22988

Juhúúú, köszi! :)

A hét hátralévő részében fesztiválozás miatt afkzni fogok, max délelőttönként leszek gépnél vasárnapig.

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.217 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum