normal Socrethar the Eternal

Több
8 éve 9 hónapja #22931

A fight ket fazisbol all. Az elso fazisban Socrethar lelke benne van egy pancelban, es innen kell kigyepalni. A masodik fazisban a boss lelket kell megolni, mikozben az addokat araszt rank, es probal visszajutni a pancelba. Ha sikerult visszajutnia, akkor ismet p1 jon. A masodik fazisban a pancel szabadda valik, es egy jatekos beleszallhat, hogy a sajat csizmajaval rugja szet Socrethar valagat.
 
P1
 
A boss a pancelban van, es kulonfele csodakkal probal utat vagni a soraink kozott:
 
Reverberating Blow - Cone tipusu aoe sebzes, ami Shattered Defenses debuffot tesz fel azokra, akiket eltalal. Osszesen 3 stacket, de egyenletesen eloszlatva azok kozott, akik kapjak. Tehat, ha csak 1 ember all benne, akkor o kapja mind a 3at, ha 10 ember all benne, akkor pedig a 3 legkozelebbi kap 1-1-1 stacket. Mivel a sebzes nem oszlodik, hanem mindenki fixen kapja, igy celszeru minel kevesebb embernek beleallnia, de azert 3-nal tobbnek, hatha valakit nem talal el. Nem tank jatekosoknak 1 stacknel soha ne legyen tobb, ehhez ki kell hagyni 2 utest, ha debuffot kaptal. Egyben ez a tank swap mechanik is, 3 stackenkent tudnak a
tankok valtani.
Shattered Defenses – 200%kal noveli a ReverberatingBlow -bol bekapott sebzest, 45 secig tart, stackel.
Volatile Fel Orb – Kitargetel valakit, es elkezdi kovetni. Amint eleri a targetet, 10 yardban robban ( VolatileFelblast ) eleg nagyot. Ki kell vele rohannal a csapattol messzire, eserdemes valami personal sebzescsokkentot ranyomni.
Felblaze Charge – A boss random kitargetel valakit, es 3 seces cast utan racharge-ol. A charge kondenzcsikot huz maga utan, ami sebez es lassit ( Felblaze Residue ). WoW rule No. 1 don't stand in the fire.
Fel Prison – 50 masodperccel a pull utan, majd percenkent egy zold szmotyit idez egy random playernel a boss. A zold szmotyi 2 sec utan atvaltozik egy runava, es aki benne van “fogsagba esik” 30 secre egy Crystalline Fel Prison -ben. A kiszabaditashoz, ezt le kellverni.
Overwhelming Power – Magas energy szinten castolja a boss, random targetekre. 6 mpig eleg eros sebzest tol. Lehet egyszerre kapni a Volatile Fel Orb -bal.
 
P2

boss
A boss kiugrik a pancelbol. A kepessegei:

Exert Dominance - gyakran, kb. 5 secenkentcastolja. Ezzel probal meg visszajutni a pancelba. 5%-ot sebez le a pancel eletebol. Ha a pancel elete elfogy, aki benne ul, az katapultal, es a boss visszamaszik bele. Szakitani kell.
Apocalypse - Kb. 50 masodpercenkent castolja aboss, massziv raidwide aoe, heal cd kell ra.
 
A boss csinalni fog 3 portalt. Amibol addokat fogidezni.

portalok
Piros portal - Sargerei Dominator
Ez a legfontosabb add. A terem bejarataval szembenlesz a portal. 25 mp utan jon eloszor. Majd ezutan 2.5 percenkent. Pajzsot tesz a bossra ( Fel Barrier ), ekozben nem lehet szakitani az Exert Dominance castokat. Ezt az addot nem lehet cczni semmilyen modon. Minel elobb vegezni kell vele. Valakire Gift of theMan'ari -t fog castolni, ez egy 10 yardos aoe, ki kell vele szaladni, 2 percig tart, ami eleg sok.

A kek es a piros portal valamelyik sarokban jon (random),es 70 mpkent helyet cserelnek.

Kek portal - Haunting Soul
Fel percenkent fog idezni 6 szellemet. Ezek a szellemek rafixalnak valakire ( Ghastly Fixation ), es ha elerik, robbannak/fearelnek ( VirulentHaunt ,) teruletre. Szoval ne erjek el a targetuket. Ehhez hasznalni kell a pancel kepessegeit, bele kell oket kiteolni a prisonbe ( Fel Prison ), es a lassito tuzbe ( Felblaze Residue ). Fontos, hogy a pancellal ne keruljenek kontaktba, mert akkor nagyot sebeznek bele.

Lila portal - Sargerei Shadowcaller
45 mp utan 15-20 mpkent idez egy caster addot. Multitargetes dotokba/ranged rasegitessel kellene elkopnia. Lehet szakitani, de a szakitas a bossra fokuszalodik.
Shadow Bolt Volley - raidwide aoe.
Shadow Word: Agony - stackelos dot, 10mpken 2-tkasztol. 2 stacknel erdemes dispellezni
 
Pancel
Az egyik tanknak kell beleszalni. Mindent tud, amita boss P1-ben kiveve az Overwhelming Power -t.A kepessegekkel az addokat kell harassolni, es ha van szabadido, akkor a bosst meleezni.
 
Tax

P1ben a bosst a terem egyik rovidebb oldalantankoljuk, ugy, hogy a boss oldala van a fal fele. Nehany ember a tank moge all soakolni. Erre szerintem a legegyszerub megoldas, ha fixen 8 ember, praktikusan ranged all oda, es aki megkapta a debuffot az a boss moge fut a tobbiekhez (majd ha lejar, vissza). A sebzes egyaltalan nem olyan healelhetetlen, es igy elkerulheto, hogy valaki elfelejti, lekesi, stb. Ekozben a melee hatulrol pufoli. A masik lehetoseg, hogy a melee all a boss ele, a ranged pedig moge, de ez dpsben nem annyira hatekony. A tankok 3 blowkent tudnak cserelni, a 3.ra erdemes cdzni, Az offtank mindig a boss mogott all. Akit targetel a chargera annak 3 mpje van a boss falfeloli oldalara futni, ez remelhetoleg sikerul, hiszen mindenki a boss alatt van. Csapdabol kiallunk. Volatile orbbal kifutunk a raidbol, amikor eler minket def cd. Mindekozben folyamatosan huzzuk a bosst a terem kozepe fele, hogy ne legyen alatta semmi. Ha valaki annyira szerencsecsomag volt, hogy beleallt a prisonbe, kiutjuk (beastlord landzsa). Itt kell eltolni a BL is, hogy minel elobb kiussuk a pancelbol.

P2ben az egyik tank beleszall apancelba. Mindenki a terem kozepen all, es pufoli a bosst, interrupt rotationt erdemes megbeszelni. Amikor dominator jon (piros portal), mindenki arra fokuszal. A pancelos tank a reverberating blow mindig erre tolja, ha lehet ugy, hogy a boss is kapjon belole. Ezen felul elsosorban a kek es a lila portallal foglalkozik. Itt a kek elvez priot. P2 elejen rogton egy chargeot tol a portalhoz, majd letesz ele egy csapdat. Ezt folyamatosan fenn kell tartani. Igy a szellemek meglehetosen lassan fognak kozeledni a targetukhoz. Amikor mar kozel jarnak a ranged kivalt rajuk, es leoli a maradek hpjukat. Arra fontos
figyelni, hogy a pancelos nem talalkozhat a szellemekkel. A volatile orbok a shadowcallerekre illetve a dominatorra mehetnek. A maradek idoben lehet
meleezni a bosst. A shadowcallerekre ranged kivaltszukseg eseten. Allitolaga pancel kepessegei ilyenkor is hatnak a raidre, szoval ovatosan kell veluk
banni. Gift of the Man'ari-val kifutunk araidbol. Apocalypsera heal cdk kellenek. Az agony-t 2 stacknel dispellezni kell. Ha elfogy a pancel hpja, ujra P1 jon, ha jol csinaljuk, ilyennek nem kellene lennie.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Dögrovás, Colwyn

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23026

Heroic live kill:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.151 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum