unanswered Elerethe Renferal

Több
7 éve 8 hónapja #25867

A boss 2 különböző formot váltogat amelyek egyedi abilitykkel rendelkeznek. Ezt a 2 formot ( beta videó alapján)  másfél percenként váltogatja.
Spider Form
Képességek:
Web of Pain - > összeköt 2 random playert. Amit az egyikük bekap sebzés azt 100%ban megkapja a másik is. Ha távolabb állnak egymástól mint 20 yard akkor ez a %-os dmg növekszik.
Feeding Time - > A boss felmászik a fenti hálójára és kis pókokat idéz. Ezeket a pókokat a bosstól távolabb kell tankolni mert buffolják. 
   Ezen kívül érkezéskor castolja a Vile Ambush spellt. Ami minél távolabb vagyunk ahova érkezik annál kevesebbet sebez. 
Necrotic Venom-> Posion debuff ami ha lejár zöld pacákat hagy maga után a player, ezeket szépen egymásra kell tenni hogy legyen helyünk.

Roc Form
Képességek:
Gathering Clouds: -> Ji-kun féle Aoe aki emlékszik. Aki nem annyit csinál a boss hogy aoe ban sebez és közben tolja le az embereket a platformról.
  Közben tollak esnek ki amiket felvéve rá lehet ugrani a spiderlingekre így instant meg lehet őket ölni.
Dark Storm - > A boss felszáll és egy másik platformra repül, miközben a  jelenlegi platformra secenként növekvő aoe dmg et zúdít. Értelemszerűen követni kell amelyik platformra megy.
Twisting Shadows - > Random targetre 10 sec es debuff. ha lejár lila tornádó keletkezik. Amíg a debuff tart a poison tócsákat a földön fel lehet vele szedni, de vigyázni kell hogy a tornádót már ne rakjuk le a raidbe.
Razor Wing - > 600k shadow dmg cone ban maga elé castolja a boss. NE ÁLLJ ELÉ!!!
Raking Talons - > 1,5M shadow dmg a tankra ami stack el 100% al/stack.  

A platformokon találhatóak tojások amiknek ha neki futunk kis pókok jönnek ki belőle. Nincs semmi ability-juk de próbáljunk ne érintkezni velük, bár ez platformváltásnál szinte lehetetlen lesz.
Venomous Spiderling -> pók addok a fenti hálóról a fight során, gyorsan le kell ölni őket mert stackelődő debuffot hagynak.

Összegezve:
Behúzzuk a bosst, BL. Spider formában kezd. Linkelt emberek együtt mozognak. Ha felmegy a nagy pók, figyelni mikor visszajön távol állni az érkezési körtől mert akkor kevesebbet sebez. Pók addokat ölni mert a bosst buffolják. Aki Necrotic Venom debuffot kap odébb megy a raid től és amikor lejár szépen egymáshoz közel rakja le a tócsákat.
Amikor madár formába átmegy aoe nál vigyázni ne essünk le. Twisting shadows debuffot nem tesszük be a raidbe. Ha platformot vált jön a dark storm mihamarabb követni a bosst lehetőleg nem leesni míg átérünk a másik platformra. Ha razor wings et castolja nem állunk elé. A fight során a sorrend mindig Addok aztán a boss.

Beta video a fight ról:

Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Írta: Swefy. Indoklás: video import
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Minsa, Littleboy, Ybla

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum