sticky L2P cikk formátum leírás

Több
12 éve 10 hónapja #2178

L2P Cikk formátum leírás
by Khetana


Változások listája:

  • 2010-11-16 létrehozva
Érvényesség köre: a L2P fórumon nyitott minden topic (cikk), időbeli korlátozás nélkül.

A L2P fórumban szereplő cikkek jelenleg alapvetően a guildtagok számára készülnek, azonban hosszútávon szeretném, ha a teljes magyar WoW közösség számára fontos referenciapontot jelentene ez a tudástár. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a cikkeinknek egységes formátumot kell mutatnia.

A követendő formai utasítások:
  1. A cikk elején szerepeljen egy változáslista fordított időrendben, azaz a legutóbbi változás legyen legfelül. Dátum (ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban) és hogy aznap milyen változás történt a cikken. Így minden módosítás azonnal követhető azok számára, akik a cikket régebben is olvasták.
  2. Közvetlenül a változáslista alatt legyen információ arról, hogy a cikk jelenlegi állapota melyik WoW patchre vagy patchekre vonatkozik. Kevés zavaróbb van annál, mint amikor az ember nem tudja, hogy ez az infó élő vagy elavult-e vajon.
  3. Ha a cikk egy más nyelven megjelent cikk fordítása vagy erősen arra épülő verziója, az eredeti cikkre forrásmegjelölést és linket tessék megadni!
  4. Kérem, hogy integráljátok a cikkbe a rá érkezett lényegi hozzászólásokat, ha az a cikket kerekebbé, pontosabbá teszi. A változáslista frissítését ne feledjétek!
Az 1. és 2. pontra példát szolgáltat ez a thread is. Lehetőleg WYSIWYG editorral készüljön a cikk.


*Minsa=Asmi=Navan*
Utolsó szerkesztés: 12 éve 10 hónapja Írta: Minsa.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.074 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum