Omnislash

Ezt is letudtuk. Koszi mindenkinek aki jott!

Glory of the Argus Raider

 

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (7 hozzászólás).

Masfel este alatt leraktuk Argust hc-ban es ezzel befejeztuk ezt a kieget is. Elegge alultunningolt volt ez az utolso tier, kar erte, de azert az end boss first kill meg mindig jol esik :)
Viszlat a kovetkezo kiegben! (Persze meg egy darabig elraidelgetunk, meg megnezzuk a korabbi raideket mythicben, de akkoris!)

 

Argus hc kill

 

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (5 hozzászólás).

Tegnap este befejeztuk a Glory of the Tomb Raider achievementet es ezzel lezartuk ezt a raid tiert is. Nem volt konnyu menet, foleg a Maidenes (Sky Walker) es Kil'jaedenes (Dark Souls) achik bizonyultak neheznek, azokon eltoltottunk egy-egy estet, de vegul csak meglett a title es a bena pet is.

Antoruson ugyanugy folyatjuk a normal es hc raidelest, immaron egy osszevont csapattal, ugyhogy meg visszaterunk!

 

IGEN, meg mindig megvagyunk es raidelunk. Mar nem mythicben, hanem ket kisebb csapattal normal es hc ToS-ben, de tovabbra is aktivan.

Ahogy mindig, most is keresunk hasonloan szivos jatekosokat akiknek jobb a 21 ora utani raid kezdes es szeretnenek csatlakozni hozzank, akar masik szerverrol is crossrealm rendszerben.

Lehet hogy Arathor lassan egy sivatagga valik horda oldalon, de mi akkor sem adjuk fel! /flex  ;)

 

Still alive!

 

A cikk megtárgyalása a fórumon (1 hozzászólás).

Nighthold kijövetele előtti utolsó mythic progress killünk Emerald Nightmare-ben. Eléggé untuk már, főleg a fekete/vörös/lila kombináció miatt vizuálisan nem túl látványos raidet. De végre kijött Nighthold!

 

 

Még karácsony előtt sikerült Trial of Valor HC-t teljesíteni, de mythic-ezésre már nem jutott idő, sokan pihengettek az ünnepi szezonban.